Gå til innhold

***oss over 30***


Tigerlise&Anton prøver igjen

Anbefalte innlegg

Skubbing er fint. Her føles det som om verden er blitt så liten at jeg ikke har mye å skrive om... Svimler rundt, stuptrøtt og småkvalm, spiser kontinuerlig og kjenner at jeg er litt glad dette er siste gang jeg skal gjennom denne karusellen...

Men hva skjer med dere andre? Liker å lese om nye jobber, prøving og alt annet som skjer i livene deres, damer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lol! Tussemor, pass deg!

Jeg synes i utgangspunktet forrige skulle være det siste, men min bedre halvdel har alltid ønsket seg en hel flokk, så jeg lot meg "lure" til en til. Fire unger på sju år er imidlertid nok for meg! Jeg skal jo følge opp alle sammen også. Og en del av meg ser fram til å kunne konsentrere seg om sin egen karriere igjen. Det er ikke blitt mye bokskriving siden man ble mamma, gitt:-S

"Heldigvis" for meg har mannen min en aldri så liten førtiårskrise på gang, så jeg tror han synes det er ok å stoppe nå. Greier vi å få fire velskapte barn på fire forsøk -uten å ha mista noen- tror jeg vi skal anse oss selv heldige:-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner det på samme måten! Fire barn er en fin bukett, men etter å ha (selvmed)lidd meg gjennom første trimester(litt over en uke igjen), har jeg lovet meg virkelig dyrt og hellig at dette er siste gang. Syns den første perioden av svangerskapet er aldeles pyton, mens resten er vidunderlig! Når man kjenner den evige hodepinen, trøttheten og kvalmen endelig slipper taket føler jeg meg helt helt salig:) Vel, he he...dere ser jeg er litt preget.

 

Ellers begynner jeg å komme godt inn i min nye jobb, og syns det er kjempestas. Har hjemmekontor i dag, men kunne ikke dy meg for en snartitt inn hit!!

 

Og Tussemor..jeg gjør som deg.Spiser og spiser og spiser. Til og begynne med var det for å døyve kvalmen og maten hadde liten verdi utover det, men Nå begynner den å smake aldeles NAM og porsjonene går ned på rekordfart og "second helping" må som regel til. Og jeg rettferdiggjør det med tanken på at blir jeg virkelig sulten, blir jeg virkelig dårlig...og stakkars meg, det må jo unngåes:)

 

Rime og Bumblebee...jeg håper så inderlig på at neste periode blir deres lykkemåned! Følger så spent med på dere! Gratulerer også med ny jobb Rime kan jeg spørre hva det er du jobber med(håper jeg ikke har spurt før..)?

 

Bokormamma..håper det går ikke går så lang tid til formen er stigende igjen og at du får en fin helg med god mat og hvile som jo pleier og lette litt på formen...(ja der kom matfokuset inn igjen). Skriver du bøker forresten..så spennende og stilig!

 

Nei, nå må innkallinger til møter sendes og telefoner taes før folk går hjem fra jobb...må bare smake noen tykke skiver av brødet jeg(brødmaskinen) akkurat har bakt med høye tårn av pålegg. Mumse mumse...må ikke bli dårlig vet dere, he he he...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

håper på plass neste pp til dere det ikke klaffa til. kan ikke være enkelt når det blir så vanskelig å få det til nei :( sliter på både det ene og det andre. sender masse babystøv til dere, krysser alt som er for at det blir snart :)

 

spennende og lese om dere det har klaffet til da ;) mye man kan sammenligne med ;) herlig <3 spennende å følge med dere :)

 

her vokser det iallefall :) begynner og bli en fin kul på magen. bekkenløsningen er slem, kvalmen e borte, er trøtt, tørst og sulten, men greier ikke spise så mye fom tidligere, og søthungeren er borte( med førstemann gikk det ned nesten 1 kg smågodt i døgnet :P ), så vekta øker heldigvis ikke slik som sist :) vann, melk og juice går med på høykant.e prøvde dopplern min i går, ut kom den herligste lyd <3 13+5 nå :) gleder meg til jeg begynner og merke knøttet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skubber litt igjen. Lite nytt under solen her hos oss. Håper å få en sykemelding til denne kvalmen gir seg :P kan ikke si dette er den flotteste tiden av en graviditet, men, men...vi overlever det meste :P sender masse babystøv til alle dere som trenger det. Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er det 7 DPO i dag, har hatt en del murringer siste dagene. Klarer selvfølgelig ikke huske om jeg alltid har dette, men krysser fingrene for at det er tidlige symptomer;) lykke til videre dere som prøver og kjekt å se at flere blir gravide;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hello flotte damer...Vet dere hva? Her er det 2 dager til termin og det skjer ingenting...ja ja...hadde no enda ikke forventet noe før terminen, men ventetiden er laaaaaaaang....har alt på plass så nå er vi fryktelig spente:-) Koselig å høre om dere nygraverte og positiv test ventende....:-) God lørdag til dere alle...har dere forresten noen gode lørdagskos tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhh så spennende Bomsa, så fort tiden har gått...dere får ta dere en solid sengedans så skal du se nurket ikke lar vente på seg :P ellers er jo ostepop, tapas, ostesuffle osv ikke å forakte. Vurderer en munkholm, men er så kvalm...og tørst...sukk...jeg sliter med å få i meg nok veske, mens mat går ned på høykant. Takk og lov for salmiakk drops og salt lakris. Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååh, så spennende Bomsa :-) håper du slipper å vente så mye lengre på vidundret no da :-) mange kjekke kjærringråd ;-) tvi tvi. Lykke til når den tid kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow Bomsa, tenk nå har du snart knøttet ditt i armene! Lykke til!

 

Selv syns jeg bare at jeg blir dårligere....hver dag er et prosjekt å komme seg igjennom. Begynner å bli rimelig sliten nå kjenner jeg. Huff, kommer ikke utenom litt klaging, sukk....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sniker meg inn i denne tråden, jeg. Er 31 år, har tvillinger på 3.5 år fra før. 7.9 nappet legen ut hormonspiralen, og nå prøver vi igjen!

 

Tror at jeg hadde eggløsning for noen dager siden, på grunn av eggløsningsslim.

 

Sist gikk det på første forsøk, så jeg håper på rask suksess denne gangen ogå. (vet at det ikke er sikkert..)

 

Klør i fingrene etter å teste, har bestillt billigtester som kommer i posten om et par dager..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen m 1980. Håper du vil trives her hos oss. Mange av oss er gravert, men trives så godt at vi blir, andre er nye og andre igjen skikkelige slitere....håper du slipper å bli av sistnevnte....hiv deg gjerne på lista vår :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Velkommen til forumets hyggeligste gjeng, m1980:-)

Må bare henge meg på dere andre som er kvalme her. I helga har jeg kastet opp (noe jeg normalt aldri gjør -jeg hater å spy) til den store gullmedalje og nå gå jeg bare rundt og føler meg helt nummen. Har ikke lyst på noe av mat, for det smaker ikke slik det skal, men lever på te og nøytral kjeks:-S Hurra!

På toppen av alt har ettogethalvtåringen begynt å få flere jeksler, så han gråter uavbrutt og pappa'n... han er selvsagt ute på jobb. Puh! Idag satser vi heftig påat saft på flaske og barne-tv skal gjøre dagen enkel -og at mor greier å finne nok energi til å nå målsetningen om å pakke vekk alle klærne jeg ikke kommer inn i lenger. Blir irritert bare jeg åpner klesskapet...

Babystøv til alle dere prøvere!!! Ha en fin mandag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen m1980. Det skal bli spennende å følge deg. Måtte du ha masse lykke til med babylaging!

 

Bokormamma..jeg føler meg som deg. Er altså så kanondårlig om dagen....og jammen legger ikke hverdagen seg tilrette slik vi kunne ønske alltid:) Det er så rart at disse kvalme, trøtte dagene glemmes så lett når vi sviver inn på 2 tri.

 

Apropo tråden her, tittet tilfeldigvis inn på første innlegg på en tråd "Flere som planlegger å bli gravid?"og der omtales "vi over 30" på en utrolig flott og varm måte...den bør dere ta en titt på:)

 

Håper dere alle får en flott uke med letting på kvalme eller suksessfulle svømmere og gullegg eller spent tålmodighet for dere som er i DPO-land.

 

Selv er jeg sur og sulten, hjelpe meg må nesten le av meg selv, nå Må det bli lettere tider i vente. Er mye mye dårligere enn jeg kan huske å ha vært tidligere.

Endret av En til, please.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen m1980! Det ble noen flere gravide her inne denne mnd og det hjelper så utrolig på motivasjonen.

 

Jeg er nå i pp5 (tror jeg..) så er nokså ny, men blir like skuffa hver gang TR kommer. Går og kjenner etter symptomer litt for ofte, selv om de er påfallende like PMS plagene.. Anyway, kviser har jeg ikke hatt siden ungdomsskolen og nå dukket det opp 2 stk her om dagen.. Ikke ofte man smiler mot kvisene, haha! Men ønsker man noe sterkt nok kan vi håpe og tro det meste. Anyway, IKM om 5 dager, så nå gjelder det å holde testene nedi skuffen frem til lørdag..

 

God bedring til dere heldige gravide! Ikke lett å komme seg gjennom dagene når det gjelder å holde på maten;) Men tiden går så fort, dere er snart i 2.tri!

 

Ellers håper jeg vi andre snart merker kvalmen og popper kviser, og har så masse luft i magen at det plager naboen!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er nå god Sidney!!! Håper dere andre kommer etter i turbo fart og slipper unna den evinnelige kvalmen. Jeg er så heldig at jeg i tilegg har en kraftig forkjølelse oppi kvalmen og alt, sååå...synes ganske synd på meg selv :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er nå god Sidney!!! Håper dere andre kommer etter i turbo fart og slipper unna den evinnelige kvalmen. Jeg er så heldig at jeg i tilegg har en kraftig forkjølelse oppi kvalmen og alt, sååå...synes ganske synd på meg selv :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mornings, damer!

 

Blir alltid så godt humør av å lese her inne. Det er liksom blitt en daglig rutine å sveipe innom mens jeg sitter og klamrer meg til tekoppen min, bare for å se hva som skjer med dere, alle sammen:-)

 

Håper snart vi kan flytte tråden vår inn på Gravid, ikke bli gravid;) Så jeg sender tonnevis med babystøv og god energi til dere, alle sammen!

Og dere: Tusen takk for at vi greier å holde denne tråden så positiv og konstruktiv, selv når det er dårlige dager vi trenger å slippe ut frustrasjonen over. Jeg er ganske aktiv på forumet for tida, men enkelte av trådene jeg begynner å komentere på, må jeg bare gi opp, for de som har opprettet dem VIL bare ikke ha konstruktive innspill. Så klapp på skuldra til alle som er med å gjøre dette til den hyggeligste tråden på hele nettet!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere damer. Jeg lurer bare på om dere syns at tegnene på at mensen kommer bare blir sterkere og sterkere jo eldre dere blir?

Jeg har hatt så mye stikninger i livmoren denne mnd og korsryggen min er helt drepen! Hormonella deluxe er jeg også vært de siste dagene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei søte damer! Et lite livstegn fra meg. Sitter på jobb, lunsjpause, dønn forkjøla, frister lite å gå inn igjen til 12 høylytte unger ;)

 

Jeg har lest og fulgt med dere og gleder meg over hver positive test. Kvalmen til dere gravide høres ikke fullt så kjekk ut, men jeg skulle gladelig tatt noen uker med kvalme nå hvis det betydde spire i magen. Har ikke skrevet noe her inne på en stund, er rett og slett litt deppa. De to andre barna kom på pp 2-3, så jeg har mistet helt motet. Det skjer mye rart med kroppen ellers, noe som gjør meg livredd (med tanke på utredning/sykdom) Og vi er slitne, er på cd 9 og har enda ikke hatt sex :(

 

Huff, det var nok syting fra meg.

Det er kjekt å lese her inne, jeg titter innom hver dag selv om jeg ikke skriver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marolla: jeg synes kanskje d motsatte, at symptomene har redusert litt...ikke like vondt, men du styre så vondt det var å bli gravid denne gangen. Skulle tro spira har tatt med seg skrustikke, hammer,spiker og tang....det har vært så vondt at jeg har vært den kjeftsmella...har heldigvis roet seg litt nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei søte damer! Et lite livstegn fra meg. Sitter på jobb, lunsjpause, dønn forkjøla, frister lite å gå inn igjen til 12 høylytte unger ;) Jeg har lest og fulgt med dere og gleder meg over hver positive test. Kvalmen til dere gravide høres ikke fullt så kjekk ut, men jeg skulle gladelig tatt noen uker med kvalme nå hvis det betydde spire i magen. Har ikke skrevet noe her inne på en stund, er rett og slett litt deppa. De to andre barna kom på pp 2-3, så jeg har mistet helt motet. Det skjer mye rart med kroppen ellers, noe som gjør meg livredd (med tanke på utredning/sykdom) Og vi er slitne, er på cd 9 og har enda ikke hatt sex :( Huff, det var nok syting fra meg. Det er kjekt å lese her inne, jeg titter innom hver dag selv om jeg ikke skriver.
Jeg har det akkurat som deg! De tre første kom uten prøving, og nå er det vel 6pp? Er lei meg og oppgitt, selv om jeg vet at andre prøver mye lenger enn det. Føler at tiden går i fra meg! Jeg orker heller ikke å skrive så mye her inne nå, men sender deg en varm klem og masse medfølelse og sympati!

Dere andre, kos dere med kvalmen!!! ;) Jeg har pusset vinduer med tre små rundt beina i dag, nå hjemmelaget lapskaus klar, og gubben på vei hjem ! DET hadde jeg ikke klart med spire i magen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har det akkurat som dere, Lykkelig og Bumblebee :P To første uten prøving, 16. pp nå :o man må bare finne seg en hobby eller noe tror jeg, for meg har det hjulpet veldig på humøret og overskuddet å begynne å trene skikkelig - nå sykler jeg to mil hver dag (frem og tilbake til jobb). Kanskje det hjelper på fertiliteten også etterhvert? :)

 

Hva slags smerter har du hatt, Tussemor? Her hadde jeg kjempevondt i ene siden i ett døgn ca 5 dpo, fikk til slutt sove ved hjelp av 4 paracet.. Men kan vel neppe ha vært festesmerter siden det kjentes ut som det var i eggstokkområdet?

Ha en fin tirsdag, jenter! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henger meg på Lykkelig, Bumblebeee og Cayenne. Når det gjelder frustrasjon og oppgitthet, mener jeg. Jeg har jo ingen barn fra før. Merker jeg er lite aktiv her inne nå. Orker ikke styre så mye. Tsr færre el-tester, glemmer å tempe. Alt er bare litt kaos.

Og nå er jeg ordentlig sur på min cb fertilitetsmonitor! Jeg er på cd 13, og den viser fortsatt lav. Syns det var kjipt, fir forrige måned hadde jeg sen el, om jeg hadde det i det hele tatt, og syns det hadde vært greit om ting var mer på stell denne pp. Så var litt deppa for fortsatt lav.

Bestemte meg heldigvis for å ta en strimmel el-test også, for den var knall-positiv! Teststreken kom fram nærmest før jeg hadde dyppet den i koppen, og er myyyye sterkere enn kontrollstreken. Så nå kan jeg ikke lenger stole på cbfm, da? Irritetende....

Nuvel, da er det ingen hemmelighet hva jeg skal i kveld, iallfall. Men nå blir dey jo lagt inn færre aksjer samlet, da, siden jeg ikke visste at el var så nærme! Kjenner nemlig svært lite på kroppen at det nærmer seg.

 

Sukk!

 

Leser her flere ganger om dagen, altså. Og gleder meg for dere det klaffer for! Og sukker og snufser litt for oss andre :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...