Gå til innhold

NY TRÅD: "OSS OVER 30"


Litenspire *150711*høygravid

Anbefalte innlegg

Hallo jenter, skal si det skjer her inne...

Jeg har ikke vært inne på lenge, har vært ute av spill en periode pga en skiulykke og er nå tilbake i prøvemodus. Har vært igjennom en lang periode med kirurgi og rekonstruksjon i beinet, nå går alt bedre men det tar nok fortsatt noen mnd før jeg fungerer som før. Har vært inne å lest og oppdatert meg jevnlig, men har ikke orket å skrive noe.

 

Det har skjedd utrolig mye her inne hos dere, og jeg må si jeg trakk på smilebåndet når jeg så at du Anki er igang igjen, helt fantastisk, gratulerer.

Jeg beundrer pågangsmotet ditt, du er tøff. Denne gangen går det bra, du får vel all den oppfølging du måtte ønske etter alt dette..

 

Meg og lille snuppisgratulerer med ny jobb, deilig med mer forutsigbarhet. Utrolig at det ikke har klaffet for dere enda. Dere har jo heldigvis tiden på deres side, men jeg håper dere har fått testet det som testes kan. Kjenner flere som har fått hjelp med sekundærinfertilitet, tror legen din tar feil der.

 

Tirilgirl så leit å lese om moren din, ta vare på deg selv nå. Lykke til med spray og sprøyter, håper ikke hormonene herjer for mye.

 

Tenk at du har kommet helt til uke 23 alt, som tiden flyr. Leit at du må slite med bekkenløsning, ikke så mye å gjøre med, men viktig at du tar det med ro og ikke presser deg selv.

Arbeisgiveren din tror jeg er på tynn is, kan han ta bort goder mens du er sykmeldt? Tror ikke det er lov, står det i kontrakten din at det bortfaller i sånne tilfelller? Synes ikke dette høres riktig ut. Du skal ha det du har krav på, det er jo ikke akkurat din feil.

 

Så gla - så spennende du har det om dagen, håper spiren sitter nå og at symptomene ikke kommer av alt dette andre. At symptomene er anderledes er jo et godt tegn. Det er på tide med en blå bølge her inne nå, alt for mange har ventet alt for lenge. Følger spent med på forsettelsen.

 

Eva lykke til med duotest.

 

Glue stick - håper hormonprøvene er fine, jeg har bittelitt erfaring med det.

.

Bringebærmamma - håper syklusen din stabiliserer seg.

 

D&G, Bumblebie håper dere koser dere med magen og at alt står bra til.

 

Kira og Kine - lykke til med testing av både ene og andre slaget, håper det klaffer snart. Og samme til alle dere andre som er innom denne fine siden for å dele eller bare lese.

 

Jeg har vært satt ut av drift en periode og en smule frustrert, jeg har jo ikke akkurat alderen på min side.

Jeg har brukt tiden til div utredning da, siden vi har prøvd å bli gravide i nesten et år nå og mistet 2 ganger.

Alle prøvene har vært kjempefine, også mannens.

Det eneste negative funnet er S.anti TPO vediene som var ganske høye. Legen min mente at siden de andre stoffskifteverdiene er innenfor normalen må vi vente å se før det blir aktuelt med medisiner. Jeg leste en del om dette på nettet og fant indikasjoner på at dette kunne hindre meg i å bli gravid.

Jeg bestilte time hos spesialist, og han var helt uenig med legen min.

Ifølge ham kan S-anti-TPO verdier gjøre det vanskelig å bli gravid og sjansen for at det går galt er mye høyere. Jeg har nå fått Levaxin og blir nøye fugt opp, så jeg håper dette kan gi resultat for babydrømmen vår.

 

Ønsker alle ei god uke!

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei litenspire og takk for at du tenkte på meg ;-) Håper inderlig at Levaxin hjelper for deg! Godt at du gikk til spesialist og ikke bare "så det ann" som legen din ville. Masse lykke til! Her hos meg har det vært to mens og en EL etter utskrapningen. Om alt går etter planen ventes EL i morgen eller onsdag. Ellers kjenners det ut som hormonene ennå tøyser litt med meg!

 

Gratulere så masse Anki. Har lest om deg og dine opplevelser og skjønner godt at du er engstelig. Du skal se det går din vei denne gang ,-) Jeg krysser fingre for deg! Krev full oppfølging av graviditeten din slik at du ikke trenger å bekymre deg unødig ;-)

 

Så gla: de to siste gangene jeg har vært gravid har kaffe smakt forferdelig. Og faktisk så smakte kaffen ille før jeg viste at jeg var gravid. Ble da så overasket over at kaffen ikke smakte som forventet og måtte ha litt melk i for å klare å "tvinge den i meg" *ler*.

 

Dere andre: Lykke til videre med både ELslim, ivf og hvor ellers dere måtte være i syklusen ,-D

 

Jeg har lyst å be dere jenter her inne om deres mening om en ting. Jeg har snart jobbet 2 år i en kommunal stilling. Jeg har fantastiske kollegaer, god lønn (på tross av at det er en kommunal jobb), men jeg holder på å kjede meg "i hjel" av arbeidsoppgavene. I tillegg har jeg lang reisevei, og bruker fort 1,5-2 timer til og fra jobb.

 

Denne uken skal jeg på jobbintervju. Denne stillingen er i et privat firma som holder til i nærheten av der jeg bor sånn at jeg kan sykle/gå til og fra jobb. Arbeidsoppgavene blir en del mer interessante, men lønnen blir antagelig ganske like den jeg har nå. Det bare er 2 ansatte i dette frimaet, eller det vil si: jeg blir den eventuelt person nr 2. Per i dag jobber det bare 1 person på denne avdelingen.

 

Det jeg er litt redd for, er at et privat firma kan være "vanskeligere" når (forhåpentligvis) jeg blir gravid igjen. Jeg har i tidligere svangerskap vært sykemeldt store deler pga. bekkenløsning. Jeg håper jo på at jeg blir gravid igjen innen et halvt år. Vi kommer hvertfall til å prøve på det! På bakgrunn at det har jeg store kvaler og tenker "skal/skal ikke" i forhold til det å gå inn i en ny stilling. Om det skulle vise seg at jeg blir gravid, f.eks i juli. Kan jeg risikere å bli sykemeldt etter bare 2-4 mnd ut i jobben. For så å ikke komme tilbake i jobb før etter endt svangerskapspermisjon.............

 

Et slikt scenario vill jo heller ikke være særlig gunstig for et firmaet som bare har 2 ansatte (det er en ny avdeling som er under etablering).

 

Så kommer tanken på at det er ikke sikkert at vi lykkes med å få et 3. barn. Vi har mistet 2 ganger og har vi har ingen garanti for at vi ikke mister igjen, eller for den saks skyld klarer i det hele tatt å lykkes igjen.

 

Hva hadde dere gjort om dette gjaldt dere?

 

Er det noen med erfaring fra både kommunal og privat sektor? Har dere i så fall noen erfaringer rundt dette med forventninger, arbeidspress, forståelse osv osv. rundt dette med graviditet og slikt?

 

Om noen kan dele sine erfaringer, eller meninger rundt dette med å bytte jobb midt i bligravid perioden takker og bukker jeg ;-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FORVENTET IKM:

 

- Meg og Lille Snuppis, 2 MA og 1 SA, (34 år, gift, jente -06, bor i Hønefoss. IKM ca 28 april!! Krysser fingrene for trippel pergokur denne gangen :)

- Småeinsteins IKM?, (36, mamma til tre)

- Litenspire** IKM 20. januar, (samboer, 41 år, 3 barn 93,97, 07)

- Kira (30 år, samboer, 2 barn (11 og 8 år)( + 2 hunder) IKM 19 mai

- Mrspoo, IKM ca 8-9 mai om syklusen er samme som denne runden(samboer bor i Oslo, ingen barn enda, men håper veldig å lykkes snart :)

- så gla': ikm ca.17.mai (41 år, Samboer, gutt 20 år, jente 14 år, en liten engel 07, bor i Vesfold)

- Glue Stick: IKM 15 April (32 aar, bor i Oslo, proever paa nummer 1, har proevd siden aug 07...)

- Dotten ikm 14. mai (Samboer, ei jente født 05, bor i Oslo).

 

 

IGANG MED IVF:

- Tirilgirl:) håper mange fine egg på UL 19/4.

 

 

GRAVIDE:

- ck76: 33 år, gift, jente-08

- DOLCE: termin 16.sept 2010 (40 år,samboer, gutt 06 og jente 09, bor i oslo).

- EfuaMenu: termin 17.oktober 2010

- Maddemor,termin 03.09.10, sambo, 1 gutt 3 år bor i Arendal)

- Eva76: termin 3. desember 2010 ( 33år, samboer, bonusbarn 10 år, N-Tr.lag)

- Anki: termin 15.jan -11, gift, to gutter 10 og 7...an here we go again...

 

HAR FØDT;

- Bumblebie (fått jente!!).

- Snart 4 barn? (fått gutt!).

- D&G-the one (fått jenta si ;-))

- Rose:-) (fått gutt :-))

- Pappalille (fått jente)

- Giina (gutten har kommet)

- Tussemor5 (gutten kom endelig)

- Sanna33 (en hælig keiser)

- Bumblebie (fått gutt)

 

 

Herregud. No flytta jeg meg ned på lista for ....te gang...! Jaja håpe jeg får stå der løpet ut så jeg kan flytte meg enda lenger ned!

Håper lista fyller seg mer ut og at så gla, tirilgirl, meg og lille snuppis og alle dere andre kommer etter raskt.

 

Nei kan ikke si vi har hatt noe problemer med å bli gravide nei. No håper jeg bare at det går veien. Skal prøve å slappe av å ikke tenke på at jeg er gravid (er ikke så lett med symptomer som er på vei da). Men orker ikke ta alle de hensyn jeg tok sist. Denne gangen går det som det går, og jeg lever helt som normalt. Ingen sykmelding (håper jeg) på lenge. Vil ikke glede meg noe før jeg får det bekrefta at det vil gå bra.

 

Oppfølging???? Vet ikke hva jeg skal kreve jeg. Vet ikke hva de kan gjøre...! Naturen får gå sin gang. Bestiller vel time om noen uker tenker jeg, slik at de kan bestille time til meg i Trondheim i uke 11. Må først komme meg over uke 6, så jeg er over den første kneika. Tar folat og 1/2 dispril hver dag.

 

Bringebærmamma: det er et vanskelig valg det der. Har ikke vært i en sånn situasjon selv. Men som du har erfart går det ikke alltid slik vi planlegger og ønsker. Noen ganger må vi bare ta det som det kommer. Også i jobbsammenheng. Det er no denne jobben er ledig. Dersom denne jobben virker intr. og du får tilbud om å få den, synes jeg du skal takke ja. Du får mye mer tid hjemme med 2 timer mindre pendletid. Men vil du trives på en liten arb.plass? Får du flere utfordrende oppgaver der så gjør at du vil trives?

Synes ikke du skal tenke på at du "kanskje" blir gravid. Er du så heldig å bli det, tar du det derifra. Du trenger no ikke å si at dette var veldig planlagt...:-) Du ble nok ikke mye klokere av dette, men tenk på deg selv og hva du vil. Får du jobben, og blir gravid like etterpå, overlever nok jobben det. Det er ikke sikkert du blir sykmeldt med en gang. Lykke til med intervju og valg:-) og med prøvingen!

 

Så gla: så spennende symptomer du har da vennen! Min kaffi smaker like godt den! Kan ikke si jeg merker så mye annet enn strekk nederst i magen. Og litt mer dobesøk og fryktelig tørst. Jaja - luft i magen og mye utflod...!!!

 

Meg og lille snuppis: når har du ikm??? lagt inn mange aksjer denne pp???

 

Tirilgirl: tusen takk for at du tar meg med i bønnen. Dere er så søte:-) Veldig glad i dere altså. Tenker ofte på deg også og håper over alt at det vil klaffe for deg i dette forsøket. Har du bivirkninger av sprayen?

 

Alle dere andre - dere er ikke glemt! Har bare litt teflonhjerne akkurat no, så husker ikke alt jeg skulle kommentere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legger inn mitt siste innlegg jeg, siden det er to stykker som har åpnet ny tråd:) Ivrige damer er vi...............hehe

 

Riktig god mandag til dere alle sammen:)

 

Jeg har harr jobbehelg, første jobbingen etter sykemelding pga mammas sykdom og død. Var bare så rart og gå tilbake til sykehuset dere hun døde, gruet meg ikke til min egen jobb men ble halt kvalm når jeg gikk inn hoveddøren på fredag ettermiddag. Men jeg kom meg gjennom helgen og har heldigvis fri nå frem til torsdag ettermiddag......

 

Ja her inne var det mye bra lesing får man si:)

 

Først og fremst, grattis med full jobb kjære meg og lille snuppis:) Var faktisk på sykehuset "ditt" på torsdag sist uke. Var på besøk hos en tante som har skiftet hoftekule. Er jo bare blitt så fint der så, jeg hadde jo min praksis der når jeg gikk på sykepleien, men har jo blitt bygget ut en del etter det da:) Og så fin med masse slim da, er det ikke rart over hva vi gleder oss over her inne.......hehe

 

Lykke til med husletingen Kira:) Håper du fikk litt mere lyst på ting og tang i løpet av helgen......

 

Hei på deg Dotten:) Hyggelig å se deg her inne, hvordan går det med deg?

 

Har du testet KineJ?? Lykke til iallfall:)

 

Kjære kjære Maddemor:) Så hyggelig du stikker innom og oppdaterer oss gamle her inne.....hehe-tenke seg til, synes ikke det er lenge siden du skrev her inne om positiv test, og nå er du over halvveis:) Er jo bare helt fantastisk da......og den sjefen din gidder jeg ikke og kommentere en gang, han fortjener ikke at vi kaster bort energi på og hisse oss opp, men han kunne jo prøve og møte oss damen ute en mørk kveld, så skulle vi ha sett hvem som hadde vært litt skjelven i buksene sine etterpå......men jeg synes du har en fin plan i hodet om og heve deg over småligheten og komme ut på den andre siden som vinneren!!!!!! men si bare fra, vi hjelper deg å ta han vi.......hehe-mange varme klemmer fra meg:)

 

Så deilig at dere er kommet dere på plass mrspoo:) Du skal se at etter at dere har fått roet dere ned og senket skuldrene litt sitter spiren der om ikke for lenge:) Kos deg med ny bolig:)

 

Kjære kjære anki:) Du har virkelig greid og holde oss på pinebenken her noen dager:) Men for en utrolig god nyhet du kommer med da, denne gangen skal det bare gå deres vei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenker masse masse på deg, tar deg med i aftenbønnen min i kveld jeg, er det noen som fortjener et godt og frisk svangerskap nå, så er det deg min venn:) Bruk oss damen her inne for alt vi verdt til og skrive om dine bekymringer og gleder, vi er jo en gjeng som har opplevet litt av hvert og støtter hverandre i opp- og nedturer. Og stå på og få all den oppfølgingen du har krav og rett på, de skal spille på lag med deg og gjøre det du føler trengs, og ikke omvendt:) Ble så glad når jeg leste dette i dag, måtte gråte litt for deg vennen:) Men nå griner jo jeg for alt også da.....hehe-varm klemmer kommer din vei fra meg:)

 

Også du da Eva76:) 11 uker alt, og jeg ser deg for meg i joggisen og store gensere....hehe-men forstår deg godt at du vil holde det litt for deg selv til du har fått unna en del ting først. Men desto deiligere blir det når du kan slippe maven løs og strutte med den:)

 

Så min egen så gla`:) tenker masse masse på deg, og fryder meg over alt du skriver her inne om ulike symptomer og ting du føler på kroppen:) Håper jo at vi begge skal gå med barnevogn neste sommer og være så stolt som to høner kan være:) Blir utrolig spennende uke du har fremfor deg. Selv har jeg tatt min kaffekopp nr. 2 i dag, her hos meg smaker den bra:) Fikk faktisk kaffemaskin av min kjære på bursdagen min, og den kaffen er bare helt nydelig:) Med nykvernet kaffe til hver kopp........Mange mange tusen varme klemmer fra meg:)

 

Selv er jeg kommet til spray dag nr. 11 i dag. Komme ikke mensen i løpet av dagen må jeg si fra til klinikken, da skal jeg vel kanskje begynne med Gonal noen dager senere enn 16/5. Får sende de en mail senere i dag om den ikke dukker opp, men det kjennes ikke slik. Men er vist vanlig å få den noen dager senere når man går på spray, så kjenner jeg ikke har noen panikk:)

 

Klem fra meg:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anki: Ang oppfølging. Vet du hvorfor du mister så ofte? Har du fått utredning? Jeg vet det er vanlig med forskjellige oppfølgninger av hab abort, F. eks: progesteronstøtte, blodfortynnende, hcg-støtte og sikkert noe mer som jeg ikke husker i farten. Har hørt om noen som har brukt kortison (prednisolon) også, men lurer på om det var for å i det heletatt BLI gravid.

 

Ferdig med 6. vakta på rad! *puh* Nå skal det bli godt med fridag i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer Anki! Juuuuuuhuuuuuuuu :) Dette er jo helt supre nyheter og jeg krysser fingrene for at alt gaar bra denne gangen. Det SKAL det! :) Ellers er jeg enig med Eva at det maa vaere noe slags oppfolging du kan faa? Jeg har en venninne som mistet mange ganger og hun fikk etterhvert hjelp - tok noen tabletter etc for aa oeke mulighetene til at spiren festet seg der og ble. Og det gikk bra! Dessverre husker jeg ingenting av hva disse medisinene het da.... Saa var vel ikke mye hjelp i dette. Men uansett, krysser fingre og taer for at dette gaar hele vegen til maal!

 

Ellers har jeg faatt svar paa TSH (skjoldbruskkjertel) proeve og den saa helt normal ut. Car bare en proeve da, ikke noe utvidet test, men stoler paa at da er alt i orden med den delen... Saa da venter vi og ser om det har klaffet denne pp - hvis ikke blir det vel inn til gyn igjen for aa snakke om vegen videre. Har IKM 19 mai saa det blir spennende!

 

Haaper alt staar bra til med resten av gjengen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei hei! Her våknet jeg kl 05 i morges med kvalme og tissetrang (enda jeg var på do kl 0230). Fikk skikkelig kvalme i går ettermiddag også, men da ga det seg ganske fort Jeg har aldri tidligere vært SÅ kvalm når jeg har gått på hormoner. Crinonen gir visst ikke bivirkninger som kvalme, men det gjør pergoen. Kan være den selv om det er lenge siden jeg tok dem nå. De andre gangene jeg har gått på pergo har jeg vært småuvell til tider, men det er hodepinen som har vært værst (tror jeg)...ikke kvalmen. Denne kvalmen minner veldig om den jeg hadde med eldstemann. I hvert fall ønsker jeg å tro det ;-) He, he...blir smårar her jo :-O

Tok en test i går for å sjekke at pregnyl var ute av kroppen, og testen var negativ. Tok en i dag også bare for moro skyld, og den ble svaaakt positiv lenge før tiden gikk ut. Men, husker jeg hadde mange rare tester forrige gang jeg brukte pregnyl også. Tror ikke jeg skal stole på noen tester FØR lørdag.

I går kveld og i natt har jeg også hatt en del vondt rundt høyre eggleder/lysken. Verket helt ned i kneet. Samt litt småvondt nederst i ryggen. Har gitt seg nå da.

Det er helt sprøtt, men jeg føler meg gravid, men jeg kan ikke tro det. Kroppen føles gravid, men ikke hodet. I hodet er det bare negative tanker og fullt kaos....

Beklager at jeg er litt selvopptatt her....

 

Tirilgirl; Har tanta kommet? Det hadde vært kjempekos om vi neste vår/sommer kunne ut og trille sammen :-) Vi satser alt på det;-)) klem

 

Nå skal jeg komme meg ut av pysjen og inn i treningstøyet. Har vært kjempeflink med å gå turer siste mnd. Utrolig deilig. Går 60-90 min i raskt tempo. Ikke hver dag, men minst 3 dager i uka. De andre dagene blir det kanskje noen kortere turer. Nå har jeg snart stumpet røyken også :-)) Blir spennende å se om livsstilsendringene hjelper på blodtrykket. Det burde det jo egentlig. Det blir alltid bedre når jeg blir gravid, og det er sikkert fordi jeg da lever mye sunnere enn til vanlig. 0 alkohol. minimum på røyk, trim, sunt kosthold, masse god søvn. Pluss at jeg stresser så utrolig mye mindre.

 

Og her går skravla ja ;-) He, he...ha en fin dag alle sammen. Godt å få tømt seg litt ;-))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen, og god formiddag til dere alle sammen:)

 

Jeg kjenner jeg nesten blir helt kvalm av forventninger kjære så gla`, kan ikke si annet enn at dette lover veldig bra da........håper virkelig for din del at alt dette klaffer og testen bare blir sterkerer og sterkere......

 

Ingen tr i går, sendte mail til Maigaard og fikk som vanlig raskt svar tilbake:) Den må komme inne 14/5, den må ha kommet to dage rfør jeg begynner på Gonal, og det skal jeg etter planen begynne med på søndag 16/5. Så da er det bare og vente å se.....er jo et lite parodoks da, gå he rog vente på tr når jeg egentlig ønsker den dit pepperen gror......hehe

 

Hold oss oppdatert:) Flink er du som kutter røyken, stolt av deg:)

 

 

varm klem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen!

 

Og gratulerer til alle med positive tester og fast jobb!

 

Jeg hadde en merkelig syklus denne gangen. Var over ei uke forsinket med mensen, men testet negativt. Mensen kom og gikk på halvannen dag, men morgenkvalmen har bare fortsatt. I dag har jeg vært så kvalm at jeg først kom meg ut av senga for en halvtime siden! :(

 

Har ringt legen så da får jeg tatt en liten sjekk. Kan jo være en sammenheng med at jeg har begynt å trene ganske hardt etter en lang periode med inaktivitet, og det kan ha en eller annen innvirkning på kroppen min. Rare greier uansett, men jeg gleder meg litt til å teste eggløsningstester om en liten uke :)

 

Ha en strålende vakker vårdag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FORVENTET IKM:

 

- Meg og Lille Snuppis, 2 MA og 1 SA, (34 år, gift, jente -06, bor i Hønefoss. IKM ca 28 april!! Krysser fingrene for trippel pergokur denne gangen :)

- Småeinsteins IKM?, (36, mamma til tre)

- Litenspire** IKM 20. januar, (samboer, 41 år, 3 barn 93,97, 07)

- Kira (30 år, samboer, 2 barn (11 og 8 år)( + 2 hunder) IKM 19 mai

- Mrspoo, IKM ca 8-9 mai om syklusen er samme som denne runden(samboer bor i Oslo, ingen barn enda, men håper veldig å lykkes snart :)

- så gla': ikm ca.17.mai (41 år, Samboer, gutt 20 år, jente 14 år, en liten engel 07, bor i Vesfold)

- Glue Stick: IKM 15 April (32 aar, bor i Oslo, proever paa nummer 1, har proevd siden aug 07...)

- Dotten ikm 14. mai (Samboer, ei jente født 05, bor i Oslo).

 

 

IGANG MED IVF:

- Tirilgirl:) håper mange fine egg på UL 25/5.

 

 

GRAVIDE:

- ck76: 33 år, gift, jente-08

- DOLCE: termin 16.sept 2010 (40 år,samboer, gutt 06 og jente 09, bor i oslo).

- EfuaMenu: termin 17.oktober 2010

- Maddemor,termin 03.09.10, sambo, 1 gutt 3 år bor i Arendal)

- Eva76: termin 3. desember 2010 ( 33år, samboer, bonusbarn 10 år, N-Tr.lag)

- Anki: termin 15.jan -11, gift, to gutter 10 og 7...an here we go again...

 

HAR FØDT;

- Bumblebie (fått jente!!).

- Snart 4 barn? (fått gutt!).

- D&G-the one (fått jenta si ;-))

- Rose:-) (fått gutt :-))

- Pappalille (fått jente)

- Giina (gutten har kommet)

- Tussemor5 (gutten kom endelig)

- Sanna33 (en hælig keiser)

- Bumblebie (fått gutt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir 30 i sommer, kan jeg få være med? :) Det er liksom ingen andre alderstråder som passer for meg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herlighet som dere skravler da!!!!!!

Tusen takk for all god støtte ang den idiotsjefen min! Han er og blir en stor dust som jeg ikke gidder å bruke alt for mye energi på akkurat nå.... men godt å vite at Tiril er kampklar:)))

 

Så gla; som jeg inderlig hååååååper at spira setter seg fast hos deg nå! Du har jo en spire inni der så den må jo bare se å feste seg!!!!

 

Og tiril; krysser alt jeg har for supre og mange egg i slutten av mnd for deg:)))) Skjønner at det ble rart å gå inn på jobben igjen etter din mors bortgang, men du er jammen meg ei tøff jente! Stor klem til deg!

 

Og anki; jeg tenkte litt på at du får oppfølging på St. olavs igjen med prøver slik som du selv sier i uke 11. Så mye mer er det jo ikke å gjøre før den tid...... Synes du er så tøff!!!

 

Og Bringebærmamma; synes absolutt du skal takke ja til jobben; som gammel sliter selv har jeg funnet ut at man må bare leve som vanlig og ikke innstille hele livet på at man KAN bli gravid osv osv...... Jobben klarer seg nok om du blir gravid også og jeg synes du skal tenke egoistisk fremfor noe annet nå. Gjør det som DU vil:)

 

Litenspire; stakkars deg som har slitt med bruddskader!!!!! Hva skjedde? for 3.5 år siden knuste jeg håndleddet og hadde det tøft med å ikke vite om jeg ville bli bra igjen i det hele tatt og var midt i pergokur da det skjedde og stod på venteliste for lp og hysteroskopi og det hele. Plutselig lå jeg på sykehuset med knust håndledd og fikk operert inn et voldsomt jernstativ (hoffmann) for å holde armen stabil i 10 uker..... kjip tid, men jaggu ble jeg gravid midt oppi dette og armen ble nesten bra:)

Håper dere er klare for å hoppe på hesten igjen nå da:) Klem til deg!

 

og dere andre; masse masse lykke til i jakten på spiren og velkommen til meg80:)

 

Her startet dagen forøvrig kl 04.25 i dag. Gutten vår på 3 år sliter med å sove og da kommer han inn til oss da vettu. Stakkars, han er jo så trøtt og sliten, men får bare ikke til å sove og da blir jeg også liggende våken..... holder på slik på 4-5. uka nå med oppe flere ganger om natten og tidlig start på dagen, så jeg kjenner at den gravide kroppen min ikke er helt med på dette og gruer meg litt til å ha 2 slike i hus, men vi får håpe det roer seg før fødsel. utrolig slitsomt med konstant søvnmangel, men hva gjør man ikke for å få familiedrømmen oppfylt? ;)

 

Stor klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FORVENTET IKM:

 

- Meg og Lille Snuppis, 2 MA og 1 SA, (34 år, gift, jente -06, bor i Hønefoss. IKM ca 28 april!! Krysser fingrene for trippel pergokur denne gangen :)

- Småeinsteins IKM?, (36, mamma til tre)

- Litenspire** IKM 20. januar, (samboer, 41 år, 3 barn 93,97, 07)

- Kira (30 år, samboer, 2 barn (11 og 8 år)( + 2 hunder) IKM 19 mai

- Mrspoo, IKM ca 8-9 mai om syklusen er samme som denne runden(samboer bor i Oslo, ingen barn enda, men håper veldig å lykkes snart :)

- så gla': ikm ca.17.mai (41 år, Samboer, gutt 20 år, jente 14 år, en liten engel 07, bor i Vesfold)

- Glue Stick: IKM 19 mai (32 aar, bor i Oslo, proever paa nummer 1, har proevd siden aug 07...)

- Dotten ikm 14. mai (Samboer, ei jente født 05, bor i Oslo).

 

 

IGANG MED IVF:

- Tirilgirl:) håper mange fine egg på UL 25/5.

 

 

GRAVIDE:

- ck76: 33 år, gift, jente-08

- DOLCE: termin 16.sept 2010 (40 år,samboer, gutt 06 og jente 09, bor i oslo).

- EfuaMenu: termin 17.oktober 2010

- Maddemor,termin 03.09.10, sambo, 1 gutt 3 år bor i Arendal)

- Eva76: termin 3. desember 2010 ( 33år, samboer, bonusbarn 10 år, N-Tr.lag)

- Anki: termin 15.jan -11, gift, to gutter 10 og 7...an here we go again...

 

HAR FØDT;

- Bumblebie (fått jente!!).

- Snart 4 barn? (fått gutt!).

- D&G-the one (fått jenta si ;-))

- Rose:-) (fått gutt :-))

- Pappalille (fått jente)

- Giina (gutten har kommet)

- Tussemor5 (gutten kom endelig)

- Sanna33 (en hælig keiser)

- Bumblebie (fått gutt)

 

Oppdaterte meg her jeg og :)

 

Bringebaermamma, jeg glemte aa svare paa sporsmaalet ditt tidligere men vil bare si at jeg er enig med anki, Maddemor etc at du boer GO FOR IT hvis det foeles riktig paa andre maater. Blir du gravid saa ordner det seg med jobben og, er jeg sikker paa :) Jeg er i en litt lignende situasjon, har faatt tilbud om ny jobb naa som jeg tror jeg takker ja til... Og det innebaerer sannsynligvis at vi maa flytte til en annen by, saa det er en stor avgjoerelse aa ta.. Men blir jeg gravid saa blir jeg bare superhappy for det og tror ikke jobben vil ha problemer med det heller. Skjoenner at situasjonen er litt spesiell siden det er bare 2 stykker i den avdelingen, men tenk paa deg selv. Og paa lang sikt er jo 1 aar + ikke allverden selv for arbeidsgiver, eller? Uansett, masse lykke til paa jobb intervju og med avgjoerelsen!

 

Ellers fikk jeg CB monitoren jeg har bestilt i posten i gaar, saa da er den klar til bruk neste pp. Har og hamstret opp med EL tester og bestilt termometer med to desimaler saa jeg kan begynne aa tempe. Merker jeg begynner aa bli litt desperat ja...

 

Ha en fin dag alle sammen :)

 

Og ja, velkommen til Meg80 forresten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

God onsdag alle sammen!

Bare en liten oppdatering herfra. Tok en test i morges også, og tror den må sies å være negativ. Den er så ultrasvak at kun et trenet øye kan se det er en svak svak strek der. Kan like gjerne være en av disse skyggestrekene, for det er umulig å se om det er noen farge på den. Men, jeg tisser så ofte om natta, så greier jo ikke samle opp mer enn i max 3 timer *rister på hodet*. I natt har jeg også vært forferdelig tørst, så har drukket litt vann 2 av gangene jeg har vært oppe. Kvalme kjenner jeg ikke noe til i dag :-(

Vel, det er jo mange dager igjen til ikm, men jeg kjenner at jeg psykisk begynner å forberede meg på tantebesøk. Veldig mange negative tanker som svirrer rundt i hodet nå altså. Har heldigvis litt å henge fingrene i i dag, så håper dagen går fort.

 

Ha en fin dag alle sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten god morgen hilsen fra meg også:)

 

Jeg og to venninner skal på en liten "harry" tur til Sverige i dag, og på veien hjem skal vi innom og besøke ei veldig høygravid jente i Fredrikstad:)

 

Men uffda, så gla`-håper likevel det kommer en positiv test om noen dager. Men både du og jeg har jo blitt en del mer realister ettersom åren har gått, men forstår at du blir veldig veldig skuffet........

 

Kan ikke annet enn og gi deg en skikkelig lang og varm klem:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for klemmen Tiril. Den varmet godt og jeg trengte den virkelig ;-) Jeg har bestemt meg for at det ikke er plass til negative tanker her ;-)

Ha en kos harrytur med venninnene dine i dag! Har tanta dukket opp?

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klippet dette fra en tråd på skravle;

 

Når kvinner går gravide skal alle klappe henne på magen og si GRATULERER !!

Men ingen stryker mannen på pungen og sier GODT JOBBET !!!

 

Ha, ha... Måtte bare dele med dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Næmen så gla; det er ikke plass til negtive tanker her i dag skjønner du! Du har jo bare testet veldig tidlig, så du må ikke bestemme deg allerede nå for at det ikke gikk!

Vent et par dager og ta ny test da! Jeg har nemlig sånn en godfølelse for deg nå at det er merkelig hvis magefølelsen min er SÅ feil.....

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk Maddemor! Håper magefølelsen din ikke tar feil ;-) Jeg fortsetter nok testefesten inntil testen blir positiv, eller uvelkomment besøk står på døra.

Jeg har jo aldri før testet positivt tidlig, så hvorfor skal jeg gjøre det nå. Egentlig idiotiskt å begynne med denne testingen så tidlig. Men, gjort er gjort - og jeg greier da virkelig ikke å stoppe..He, he

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei...

Tar en tur inn her jeg...passert 30 med glans og fyller 37 i år...

Trodde jeg var ferdig med barnefødsler etter tre herlige unger, men nå har vi bestemt oss for å prøve på en til etter ett år i tenkeboksen.

Er inne i 5 pp nå og har jobbet effektivt med å legge inn aksjer hver mnd...hadde en hvilemnd nå sist så får fokusere igjen å jobbe med saken nå denne mnd...;-)

Tok litt tid før spren satt med nr 1 og 2 (8mnd og 5mnd) så forberedt på noen mnd prøving nå også selv om man håper hver mnd. Med nr 3 fikk jeg aldrig tantebesøk etter å ha fjernet spiralen så varierer i prøvetider. Min minste er 10 år så dette blir å regne som førstegangs igjen.

Jeg har IKM den 30/31 mai og tester derfor i disse dager etter det berømmelige eggets fremmøte. Sa jeg aldrig kom til å kjøpe eggløsningstester, men nå sitter jeg her å ruger og tester alikevel da...er noe med å møte seg selv i døra...:-P

Har hatt en klokkesyklus i alle år...men disse to siste mnd har tanta kommet på dag 24 og denne mnd dag 30, så man kan bli lettere forvirret når denne kroppen lurer en trill rundt til tider.

 

Det var litt om meg så da ønsker jeg dere alle Lykke til med IKM som ikke dukker opp og aktive prøvere i jakten på egget.

 

Og ikke minst...

Ha en super langhelg og kos dere masse på 17 mai!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk alle sammen for vellmenne råd ang ny jobb :-)

Jobbintervjuet gikk veldig bra, så nå gjenstår det å se om det gikk så bra at det ender i et jobbtilbud om en ukes tid? Spennende!

 

Jeg forventer/forventa egentlig EL i går/idag. Men EL smertene har ennå ikke gjort seg til kjenne så da spørs det om det skjer noe i løpet av kvelden. Har også fremdeles "mensen". Fikk mensen for 12 dager siden, men denne gangen har den ikke stoppet opp. Har den siste uken hatt brun "mensen"/utflod. Det har jeg aldri hatt før så stusser litt på det? Dette kan kanskje også føre til at EL kommer senere? Noen som har opplevd det samme? Som nevnt tidligere så føler jeg at kroppen ikke er helt stabil hormonelt sett etter MA'en så regner med at alt unormalt skyldes den.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er vel på tide å legge seg inn her ;-)

 

FORVENTET IKM:

 

- Meg og Lille Snuppis, 2 MA og 1 SA, (34 år, gift, jente -06, bor i Hønefoss. IKM ca 28 april!! Krysser fingrene for trippel pergokur denne gangen :)

- Småeinsteins IKM?, (36, mamma til tre)

- Litenspire** IKM 20. januar, (samboer, 41 år, 3 barn 93,97, 07)

- Kira (30 år, samboer, 2 barn (11 og 8 år)( + 2 hunder) IKM 19 mai

- Mrspoo, IKM ca 8-9 mai om syklusen er samme som denne runden(samboer bor i Oslo, ingen barn enda, men håper veldig å lykkes snart :)

- så gla': ikm ca.17.mai (41 år, Samboer, gutt 20 år, jente 14 år, en liten engel 07, bor i Vesfold)

- Glue Stick: IKM 19 mai (32 aar, bor i Oslo, proever paa nummer 1, har proevd siden aug 07...)

- Dotten ikm 14. mai (Samboer, ei jente født 05, bor i Oslo).

- Bringebærmamma 1SA 1MA IKM ca 25. mai om EL kommer som forventet. (35 år, prøver på nr. 3)

 

 

IGANG MED IVF:

- Tirilgirl:) håper mange fine egg på UL 25/5.

 

 

GRAVIDE:

- ck76: 33 år, gift, jente-08

- DOLCE: termin 16.sept 2010 (40 år,samboer, gutt 06 og jente 09, bor i oslo).

- EfuaMenu: termin 17.oktober 2010

- Maddemor,termin 03.09.10, sambo, 1 gutt 3 år bor i Arendal)

- Eva76: termin 3. desember 2010 ( 33år, samboer, bonusbarn 10 år, N-Tr.lag)

- Anki: termin 15.jan -11, gift, to gutter 10 og 7...an here we go again...

 

HAR FØDT;

- Bumblebie (fått jente!!).

- Snart 4 barn? (fått gutt!).

- D&G-the one (fått jenta si ;-))

- Rose:-) (fått gutt :-))

- Pappalille (fått jente)

- Giina (gutten har kommet)

- Tussemor5 (gutten kom endelig)

- Sanna33 (en hælig keiser)

- Bumblebie (fått gutt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende så gla! Tror på deg denne mnd jeg. Som du eller noen andre skrev til meg når jeg testet negativt to dager før ikm, så sa du jeg ikke måtte ta sorgen på forskudd. Ingen tantebesøk gir enda et håp. Du skal se du testet altfor tidlig. Jeg testet ikke positivt før etter ikm. No testet ikke jeg på ikmdag da pga bomtesten to dager tidligere. Men er ikke din ikm 17.mai da? Idag er det bare den 12. så det er for tidlig vennen. Håpet er veldig sterkt, med alle dine symptomer. Tvi tvi sier no bare jeg. Har i allefall troa på deg altså.

 

Velkommen til dere to nye. Dette er en flott tråd der vi deler sorger og gleder. Noen av oss er slitere her inne, og har vært her noen år allerede. Håper det lykkes for dere snart. Del gjerne litt forskjellig med oss. Her er vi både gravide og prøvere:-) - og noen av oss har mistet noen ganger.

 

Jeg er no fortsatt gravid og har ikke begynt å blø. Synes det er rart at jeg er det igjen, for jeg greier liksom ikke tro det. Tør ikke glede meg og tro det skal gå bra. Men det blir vel jeg heller ikke å gjøre før jeg evt har vært til duotest i Trondheim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FORVENTET IKM:

 

- Meg og Lille Snuppis, 2 MA og 1 SA, (34 år, gift, jente -06, bor i Hønefoss. IKM rundt 28 mai!! Pausemåned etter trippel pergokur...

- Småeinsteins IKM?, (36, mamma til tre)

- Litenspire** IKM 20. januar, (samboer, 41 år, 3 barn 93,97, 07)

- Kira (30 år, samboer, 2 barn (11 og 8 år)( + 2 hunder) IKM 19 mai

- Mrspoo, IKM ca 8-9 mai om syklusen er samme som denne runden(samboer bor i Oslo, ingen barn enda, men håper veldig å lykkes snart :)

- så gla': ikm ca.17.mai (41 år, Samboer, gutt 20 år, jente 14 år, en liten engel 07, bor i Vesfold)

- Glue Stick: IKM 19 mai (32 aar, bor i Oslo, proever paa nummer 1, har proevd siden aug 07...)

- Dotten ikm 14. mai (Samboer, ei jente født 05, bor i Oslo).

- Bringebærmamma 1SA 1MA IKM ca 25. mai om EL kommer som forventet. (35 år, prøver på nr. 3)

 

 

IGANG MED IVF:

- Tirilgirl:) håper mange fine egg på UL 25/5.

 

 

GRAVIDE:

- ck76: 33 år, gift, jente-08

- DOLCE: termin 16.sept 2010 (40 år,samboer, gutt 06 og jente 09, bor i oslo).

- EfuaMenu: termin 17.oktober 2010

- Maddemor,termin 03.09.10, sambo, 1 gutt 3 år bor i Arendal)

- Eva76: termin 3. desember 2010 ( 33år, samboer, bonusbarn 10 år, N-Tr.lag)

- Anki: termin 15.jan -11, gift, to gutter 10 og 7...an here we go again...

 

HAR FØDT;

- Bumblebie (fått jente!!).

- Snart 4 barn? (fått gutt!).

- D&G-the one (fått jenta si ;-))

- Rose:-) (fått gutt :-))

- Pappalille (fått jente)

- Giina (gutten har kommet)

- Tussemor5 (gutten kom endelig)

- Sanna33 (en hælig keiser)

- Bumblebie (fått gutt)

 

 

 

Hei, hei kjære jenter :)

 

Lenge siden jeg har skrevet her inne nå, bare hatt kjappe og korte oppdateringer, men har hatt så liten tid til å være her inne i det siste... Flyttingen med svigermor, alt det praktiske rundt dette med henne, økonomien hennes, ordne ting og tang, og så skjer det jo noe hele tiden i mai måned, enten er det dugnad i barnehagen, foreldremøte, foreldresamtale, kurs og seminarer på jobben, Himmelspretten ( i morgen) og 17 mai, og neste helg pinse, besøk her og der, 3 bursdager i familien nå i mai også, puuuuh - skal si jeg gleder meg til pinsen er over neste helg og vi kan puste ut og ta det heeeeeeelt med ro... Hehe :)

 

bringebærmamma: Har nesten vært i samme situasjon som deg - ikke helt da, men jeg hadde ett engasjement som saksbehandler (juss og økonomi) i en stor offentlig bedrift. Trodde jeg trivdes sånn noenlunde. Jeg fikk beskjed fire dager før jul at jeg ikke fikk forlenget engasjementet mitt (hadde da jobbet der i ca 2 år) - tusen takk for en flott julegave av arb.giver!! Var møkk-forbanna, men etter å ha vært arb.ledig i 4 uker fikk jeg meg jobb på mitt lokalsykehus (som ekstravakt). Jeg begynte i februar... Vi er 4 stk + sjefen. Hun ene jobber bare 50%, vi andre jobber fulltid - jeg begynte 60% stilling, altså 3 dager i uka, men denne har bare økt - så nå jobber jeg fulltid! Fredagene er vi bare maks 3 på jobb. Uansett når jeg begynte der i februar - ble jeg jo spurt om jeg var gift og hadde barn osv. Jeg fortalte da at vi hadde forsøkt i 2 år på å få barn nr 2. For ett par uker siden kom sjefen min til meg og ville tilby meg fast jobb der!! Og enda at de vet at vi forsøker å få flere barn!!! De sier at de er kjempefornøyd med meg og vil så gjerne ha meg der - de vil ikke miste meg sier de, og for bare ett par uker siden (noen få dager før sjefen kom og tilbød meg fast jobb!) snakket vi "damene" om sexlyst osv og jeg sa høyt at mannen min var kjempefornøyd med sexlivet etter at vi bestemte oss for å få flere barn. Så jeg tror at dersom de gjerne vil ha deg, så vil de ha deg uansett om du blir gravid eller ikke. Det er uansett bare 1 års tid av kanskje mange, mange år i arb.livet som du er i permisjon. Finner de den rette, så teller ikke dette noe..., men jeg skjønner hva du mener! Hadde vanskeligheter selv - og var veldig usikker på om jeg skulle være åpen eller ikke, så ting litt an først!! Når jeg først fikk ny jobb, så skjønte jeg at jeg faktisk ikke trivdes der jeg var før - dårlig arb.miljø, dårlige betingelser, og ikke minst luselønn for møkka-arbeid, nei - jeg er sååååå glad for at jeg fikk meg ny jobb - og enda gladere for at jeg nå har fått tilbud om fast jobb - og det til tross for at de vet at vi fortsatt forsøker å få barn nr 2 :)

Ønsker deg bare lykke, lykke til med jobbvalget - krysser fingrene for at du får jobben :)

 

Så gla`: Ååååå - som jeg håper og krysser fingrene mine for deg - løpet er ikke kjørt enda!!! Jeg venter i spenning om oppdatering fra deg etterhvert!!!

 

Tirilgirl: Så fint at du har tatt deg en "harry-tur" med noen venninner - det tror jeg du hadde godt av - godt å kunne tenke på litt andre ting og ikke minst oppleve litt hyggeligere ting etter alt du har vært gjennom de siste ukene!! Tenker ihvertfall på deg masse hver dag!!! Og dersom du skulle finne på å besøke sykehuset mitt på dagtid i ukedagene eller annen gang - så har du bare å finne veien ned til Inntakskontoret til meg, hehe :)

 

Nei, må nesten gi meg - i dag er det min tur til å stelle Lille snuppis for kvelden, lese for henne osv. Mannen sitter og tripper og vil inn på nettet, hehe :)

 

Ellers må jeg bare si sånn helt på slutten, jeg er i dag på syklusdag 13 og ingen positiv EL-test - skjønner ingenting av denne dumme kroppen min!! Hadde skikkelig med EL slim på syklusdag 8, ingenting mer slim etter denne dagen - begynte ikke å teste etter EL før på syklusdag 10 - så vet ikke om jeg har gått glipp av EL-stigningen eller ikke... Synes jo det er litt rart, enten så har jeg hatt EL kjempetidlig i syklusen eller så får jeg EL i løpet av de nærmeste dagene! Hadde jo TR bare 1,5 dag - da bare fossblødde jeg og så var jeg ferdig på syklusdag 2!! Merkelige greier.... Uansett har bare hatt sex 2 ganger denne pp`n - og tenker vi koser oss litt i kveld - denne gangen så får det bare gå som det går!!!

 

Nei, nå måååå jeg bare slutte av... Mann og barn er utolmodige :)

 

Ha en strålende fin langhelg og fin 17 mai :)

 

Stoooooor klem fra

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FORVENTET IKM:

 

- Meg og Lille Snuppis, 2 MA og 1 SA, (34 år, gift, jente -06, bor i Hønefoss. IKM rundt 28 mai!! Pausemåned etter trippel pergokur...

- Småeinsteins IKM?, (36, mamma til tre)

- Litenspire** IKM 1.juni, (samboer, 41 år, 3 barn 93,97, 07)

- Kira (30 år, samboer, 2 barn (11 og 8 år)( + 2 hunder) IKM 19 mai

- Mrspoo, IKM ca 8-9 mai om syklusen er samme som denne runden(samboer bor i Oslo, ingen barn enda, men håper veldig å lykkes snart :)

- så gla': ikm ca.17.mai (41 år, Samboer, gutt 20 år, jente 14 år, en liten engel 07, bor i Vesfold)

- Glue Stick: IKM 19 mai (32 aar, bor i Oslo, proever paa nummer 1, har proevd siden aug 07...)

- Dotten ikm 14. mai (Samboer, ei jente født 05, bor i Oslo).

- Bringebærmamma 1SA 1MA IKM ca 25. mai om EL kommer som forventet. (35 år, prøver på nr. 3)

 

 

IGANG MED IVF:

- Tirilgirl:) håper mange fine egg på UL 25/5.

 

 

GRAVIDE:

- ck76: 33 år, gift, jente-08

- DOLCE: termin 16.sept 2010 (40 år,samboer, gutt 06 og jente 09, bor i oslo).

- EfuaMenu: termin 17.oktober 2010

- Maddemor,termin 03.09.10, sambo, 1 gutt 3 år bor i Arendal)

- Eva76: termin 3. desember 2010 ( 33år, samboer, bonusbarn 10 år, N-Tr.lag)

- Anki: termin 15.jan -11, gift, to gutter 10 og 7...an here we go again...

 

HAR FØDT;

- Bumblebie (fått jente!!).

- Snart 4 barn? (fått gutt!).

- D&G-the one (fått jenta si ;-))

- Rose:-) (fått gutt :-))

- Pappalille (fått jente)

- Giina (gutten har kommet)

- Tussemor5 (gutten kom endelig)

- Sanna33 (en hælig keiser)

- Bumblebie (fått gutt)

 

Satser på at EL er unnagjort innen ei uke. Noen ganger lurer jeg på om jeg har blitt helt sprø som ønsker meg enda mere jobb, som om vi ikke har nok å henge fingrene i her i huset..hehe.

Men så ser jeg de små skjønne vesenene, det er ikke helt fritt for at vi ønsker oss en sånn liten til, en siste liten venn..

 

Maddemor - jeg falt i skibakken og pådro meg et stygt brudd i foten, veldig uheldig.. Går fortsatt rundt på krykker og må nok det i enda noen uker, kanskje måneder. Det er mulig det må opereres igjen, men nå er vi gang med prøvingen igjen, jeg har ikke tid til å vente et halvt år jeg, det er omtrent så lenge jeg har tenkt å fortsette som prøver.

Krysser fingrene for deg Så glad, måtte det gå din vei nå.

 

Bringebærmamma- vanskelig avgjørelse, særlig siden det er et lite firma. Hva sier magefølesen din? Du blir jo bare borte en periode, det er sikkert ikke ideelt for dem, men du må jo tenke på deg selv også og tiden etterpå en evt permisjon.

 

Velkommen til dere nye, håper dere får et kort opphold her inne.

 

Håper alle får en fin langhelg og en flott 17.mai feiring.

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...