Gå til innhold

Ny strikketråd...


FruLS

Anbefalte innlegg

HURRA for deg FruLS og gratulere som mamma. Jeg kan virkelig skrive under på at du har mye flott i vente. Hva er vel våkenetter og såre pupper når verdens vakreste mirakel stirrer deg i senk og bare elsker deg helt og fullt :) Smelt sier jeg. Tro meg, jeg forguder alle mine fire jenter, men da jeg fikk eldste, den følelsen av nervøs glede og en type kjærlighet du aldri før har opplevd, den var spesiell.. Så du har absolutt mye å se frem til...

 

Jeg har da overlevd de to første dagene på jobb. Var helt grusomt første dagen, alt kom så brått på liksom. Og så hadde vi hatt ei forferdelig natt, jeg fikk gradvis verre og verre hodepine utover dagen. Sykefravær på jobb og i det store og hele en fæl dag. Men, fine unger på avdelingen. En fin gjeng å jobbe med :) Knøttene og mannen hadde kost seg på dagen, mannen var nesten overrasket over hvor mye han hadde kost seg ;) Ble litt uro i rytmen, men sånn er det jo.De ble i hvertfall veldig glade når jeg kom hjem, og det var så deilig å bare knuge de inntil meg i en felles bamsemorklem :) Idag startet dagen bra. Vi hadde sovet greit i natt og ingen hadde det travelt. Jeg skulle ikke begynne før 930, så da fikk jeg tid til å kose meg med stell og grøt med knøttene, og så litt lek på gulvet. De var i strålende humør når jeg dro og sa faktisk hadet :) Enda mere sykefravær på jobb, så jeg har fått en hektisk start. Er ikke lett å skulle fungere som normalt etter fravær på over ett år, nesten 1,5 år. Så jeg er ganske kaputt. Godt det er helg sier jeg bare. :) Og jeg er vanvittig glad for at jeg skal være hjemme to dager i uken. :)

 

Jeg har født på litt flere plasser. Første var på Ullevåll, der ble vi sendt på pasienthotellet dagen etter fødselen. Og mannen var sammen med oss der. Var der i alle de tre dagene de anbefalte. Med nr 2 fødte jeg på gamle Ahus. Der var vi på barsel i to dager, men så orket jeg ikke mere. Hadde jo eldstesnuppa mi hjemme, savnet henne veldig, og så var mine foreldre på besøk. Knøttene ble født med ks på Rikshospitalet. Jeg var der en uke. Og da dro jeg fordi jeg var klar for det selv. Tror jeg fikk bli så lenge fordi det var tvillinger, og så hadde jeg ks-sår. De har jo ikke hotell her, men jeg fikk enerom. Og det var jaggu godt. :)

 

Måtte le litt av braket i kurven Babysyk. Utrolig mye lyd disse vakre og yndige små lager. Raper og promper og sprutbæsjer.. Ja ja, søte er de likevel :)

 

Holder på med siste vrangbord på siste beinet på monsterbuksa. Så i helga blir jeg ferdig med det. Da er det bare å sy øyne og tenner på. :) Godt å bli ferdig. Må tenkte litt på hva jeg skal finne på nå. Har jo fortsatt uendelige mengder med forskjellig garn liggende. :) Skal aldri mere gå berserk på garnsalg, blir jo aldri tomt nok til at man kan kjøpe mere med god samvittighet ;)

 

God helg dere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

FruLS, gratulerer så mye med prinsessen din!! Jeg fikk helt tårer i øynene av å lese innleggene dine. Nyt hvert øyeblikk! Du er en ordentlig tøffing som oppdaterer med 8 cm åpning. Gleder meg til neste oppdatering fra deg!

 

Hører til KK/Haukeland jeg også. På barsel 2 (for de som fødte på Føden) er vanlig liggetid to dager, men det går an å være lengre om man trenger det. Jeg fikk anbefalt av ene jordmoren å bli en ekstra dag for å få i gang melkeproduksjonen ordentlig og få til ammingen på høyre side. Veldig glad for at jeg ble den ekstra dagen. Lille ble født søndag morgen og vi dro hjem på onsdagen. Før fødselen travet jeg frem og tilbake inne på rommet mitt. Tor det hjalp veldig. fra 2 cm gikk det jo under 4 timer til lille var ute. Heldigvis hadde hun som egentlig var roomien ,min permisjon den helgen jeg var der. Tror det hadde raknet for meg hvis jeg hadde vært nødt til å dele rom.

 

Huff, MaMi, jeg kjenner meg så godt igjen i det du forteller om første arbeidsdag. Jeg synes også det var helt grusomt å gå første dag, og gråt mine modige tårer i bilen på vei til jobb. Var utrolig godt å komme hjem til lillegullet og mannen. Er ikke så fælt å gå nå lengre, men gleder meg fortsatt like mye til å komme hjem og rulle på gulvet med lille. Over helgen begynner hun i bhg, så da blir det enda en ny tilværelse. Gruer meg til det. Jeg skal være med første dag og så skal pappaen ta seg av tilvenningen de andre dagene.

 

Så kjedelig at kvalmen går ut over kvalitetstid med storejenten din, ønsker. Det er lov å syte når man er Kvalm og har influensasymptomer. Her tar vi i mot det meste ;)

 

Haha, jeg er helt på tur når det gjelder prøvingen. Er enda en hel uke til ikm, men hvem var det som sto på badet med en g-test i hånden for noen timer siden? Jorda, meg.... Trodde jeg tok det piano, jeg, men den gang ei. Var jo selvfølgelig ingen sjans i havet at den kom til å bli positiv, men fikk en vill tanke i hodet. Nå er jeg litt mer rolig og skal klare å holde meg.

 

Æææ, jeg må jobbe litt nå. Skal i gang med utviklingssamtaler over helgen i tillegg og må forberede meg litt til de. Fyre i peisen skal jeg og, for her er det rett og slett møkkakaldt!

 

Ha en fantastisk helg!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde forresten ikke hatt epidural, for jeg har hatt veldig kjappe fødsler og ikke hatt tid til det. Men fikk jo spinalbedøvelse under ks'et, det er kanskje det samme?? Eller i hvertfall noe lignende, rent bortsatt fra at jeg ikke kjente eller klarte å bevege meg selv overhode :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen epidural her heller. Kjenner jeg allerede er bekymret for om neste fødsel går enda raskere.... Spinalbedøvelse er vel noe annet enn epidural, men er ikke helt sikker på forskjellen. Vet bare at min venninne som hadde haste-ks fikk spinal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg FÅR bare ikke strikket jeg dere! Er sÅÅ trøtt pÅ kvelden.

Idag da jeg vÅknet var jeg ikke kvalm, men utrooolig svimmel. Kan ikke snu pÅ hodet engang liksom;)

Vet at det er normalt altsÅ, men tror jeg skal fÅ tatt noen blodprøver og blodtrykk pÅ legesenteret pÅ mandag. Jeg har i perioder slitt med lavt B12 og da er jeg svimmel og kjempesliten. SÅ tenker jeg mÅ sjekke det nivÅet nÅ.

Dessuten har jeg til vanlig lavt blodtrykk, og det blir alltid enda lavere nÅr jeg er gravid;)

I tillegg er det nok lurt Å sjekke blodprosenten min. Den pleier alltid Å være helt super, og forandrer seg ikke nÅ heller tror jeg, men greit Å sjekke!

 

Noen med noen tips mot svimmelhet?

 

Noe som jo er litt sprøtt og bra.. selv om jeg vet det er kortvarig lykke;) det er at jeg har gÅtt ned 2 kg!! Jeg spiser som en hest jo! Men har ikke særlig lyst pÅ brus eller snop, og det gÅr jo i endel mer grove knekkebrød siden det er det som stabiliserer kvalmen. Men, som sagt.. vet det er kortvarig glede! Jeg legger sikkert desverre pÅ meg det jeg skal og mere til;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså, jeg spiser ikke som en hest.. hehe:).. jeg spiser ofte og lite.. for å stabilisere kvalmen! Og har fått dilla på klementiner og gulrøtter;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen som tror du spiser som en hest. Er jo et kjent fenomen å spise ofte og lite når man er kvalm. Og klementiner og gulrøtter er jo ikke akkurat det verste man kan ha dilla på :)

 

Kosesøndag i heimen. Har vært ute med alle fire jentene og lekt idag. Første gang med utforsking ute for de minste, og det virket som de koste seg veldig der de krabbet rundt. :) veldig deilig med frisk luft, kjenner jeg fortsatt er sliten etter to dager på jobb ;)

 

Vi var ute på storsenteret igår, hvor vi kjøpte oss en kaffemaskin. Så idag koser jeg meg med kaffe latte :D Og planer om å gjøre ingenting annet enn det jeg vil :) Husker med gru sist jeg jobbet og alltid måtte gjøre lekser i helgene og på ettermiddagene. Er veldig godt å vite at jeg er ferdig med denne biten og "bare jobber".Blir nok en del kveldsarbeid med å lage planer og slikt etterhvert, men pytt sann, det overlever jeg :)

 

Har vært stille her i helgen. Er alle borte?? Jeg skulle egentlig strikke ferdig buksen, men timene bare flyr, så jeg satser på å avslutte den i kveld. MEn hvem vet, brått slår de minste seg vrange og jeg blir å styre med dem, så da orker jeg ikke å strikke :)

 

Nei, nå vil jeg kose med alle fire jentene mine.

 

Fortsatt god søndag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten oppdatering fra ferske familien! :)

Vi nyter lille herlige jenten vår, og hun er bare helt fantastisk! Det er såvidt det er lyd i henne, bare sover og kikker rundt.. knirker såvidt innimellom, men som regel bare en gang, så er det over.. hehe..

 

Vi dro hjem fra KK igårkveld, etter at blodprøvescreeningen var tatt. Så det ble en sen kveld, men var godt å komme hjem. Da vi kom hjem halv ti ca, hadde bestevenninnen min vært her og hengt opp flagg, ballonger og velkommen-hjem plakat på døren. Utrolig koselig! Og jeg fikk filmet hjemkomsten, akkurat som du anbefalte (var det Babysyk?). Mannen er såå søt, og ville være den som tok henne opp av bilsetet inne i leiligheten. Deretter gikk han rundt med henne på omvisning og fortalte om alle rommene i leiligheten. Smelt! <3

 

Ammingen går noenlunde greit, venter på at melken skal komme for fullt, men hun tar puppen greit. Litt lite interessert innimellom, spesielt hvis hun sover. Det er praktisk talt Umulig å vekke henne og få henne interessert i puppen. Så amming om natten er en utfordring. Håper det bedrer seg når melken kommer.

 

Idag hadde vi første besøk hjemme. Bestevenninnen min var her med mannen og datteren på 2,5år. Utrolig hvor fascinert lillejenta hennes var. Bare gliste og ville kose med babyen heeeeele tiden!! Og såå forsiktig da. Hun blir nok en super storesøster i april. :)

 

Ellers har mesteparten av nærmeste familien fått hilse på. Alle fire besteforeldre, og to av fire onkler, var på besøk på KK. En onkel fikk Skype-møte igår, og sistemann får Skype-møte imorgen (bor utenbys). Oldeforeldre får komme senere.

 

Allerede imorgen skal vi ut av huset, da vi skal på Ultralyd av hoftene til lille pga seteleie. På kontrollen hos Barnelegen hadde alt sett normalt ut, men alle i seteleie blir sendt til ekstra sjekk med UL av hoftene. I tillegg skal vi da på vektkontroll når vi først er der. Fikk egentlig time tirsdag til den, men de ringte idag og sa de hadde mulighet til å ta den imorgen likevel.. :D Så da slipper vi å dra på KK begge dagene. Og når vi først er på Haukeland, er planen å stikke innom jobben til Farmoren, og jobben min og hilse på.

 

Tusen takk for alle gratulasjoner forresten! :D Nyter foreldretilværelsen, selv om det egentlig ikke har gått helt opp ennå at hun skal være her for alltid..

Husker ikke om det var Camillok som spurte, men det ble fotfødsel ja. Merkelig og absurd følelse å ha en fot ute, og resten av henne inni.. Fødselen gikk utrolig greit, også siste delen. Brukte litt prekestol på slutten for å få de siste cm igang, men de måtte sette drypp for å hjelpe til litt. Når pressriene startet skjedde alt veldig fort, men alt gikk greit, og jeg tok langt ifra skrekken. Ble litt sur på ene jordmoren, men hun skjønte fort tegningen og gjorde som jeg ville.. :D hehe.. Gjelder å sette dem litt på plass. ;)

 

Nei, nå er det kveldsro i stuen. Tror jammen meg jeg skal ha meg en klementin (ble så fristet av deg ønsker, så mannen måtte ut å kjøpe igår..hehe), før jeg skal sove litt. Mannen vil egentlig bade lille, men jeg tror ikke jeg orker ikveld.

 

Skikkelig langt og ego innlegg av meg idag, men sånn får det bare bli! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det høres ut som fiiine dager FruLS:) koselig med oppdatering, setter pris på det:)

 

Jeg har vært, som sagt, ganske så dårlig siden mandag. Så det har blitt litt mye slappe-av-tid på sofaen og i senga.. og dermed mye knatring på pc`n. Jeg har blitt helt snål etter at jeg ble gravid føler jeg, er inne på BIM støtt!!, er inne og flørter med alle kategorier og forum.. og blir litt smårar. Finner liksom ikke(bortsett fra dette forumet da!!) hvor jeg passer inn;) 1. tri kjennes rart, garvid i moden alder.. joda, litt der òg, juni 2013-forumet er jeg litt på.. og en flere andre.

Men kjenner det blir liksom litt for mye. Tar litt overhånd liksom?! Hehe.. nå høres jeg sikkert rar ut. Vingle-Petter osv, men det ER jo koselig å snakke med de som har termin samme måned som meg, eller utfordringene som kanskje vi som er gravid i moden alder har osv, osv.. men tiden her inne kan raskt bli litt altoppslukende. Vet ikke om dere skjønner, eller om dere har hatt det slik. For stort sett så er jo dere bare her inne alle sammen, er dere ikke?;)

 

Vel, vel.. finner vel ut av det. Idag våknet jeg og er ivertfall veldig mye bedre. Føler meg jo rent frisk jo!:D Ikke vært hverken kvalm eller svimmel idag.

 

Har dog begynt å grue med for ul- timen på onsdag;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må innrømme jeg kun har vært inne på dette forumet og denne tråden. Lest på mange andre, men svært sjelden svart andre. Rart det der, men det viser jo bare hvor godt jeg trives med dere jenter, er jo fortsatt inne på bli gravid-forumet, snart 10 mnd ETTER at knøttene er født :) og her i gården er det stengt så gravid blir jeg ikke flere ganger.

Men synes ikke det er rart. Jeg kan bli veldig intens selv når det er noe, spesielt når vi forsøkte å bli gravide. Og gjerne rett før vi bestemte oss, men bare snakket om det. Da måtte jeg jo inn her og sjekke.. :)

 

I morgen skal jeg tidlig på jobb, så jeg får ikke med meg noe kos med knøttene før jobb. Gruer meg litt, men trøster meg med at jeg har to dager fri etter det og kan kose meg masse da ;) Har hatt det veldig fint i helgen med alle fire jentene, og kjenner at det å kose meg med barna mine og slippe alt "må-eller-bør-gjøre" tanker av gårde, det gir meg energi :)

 

Så bra at dere har kommet dere vel hjem FruLS. Du får nyte knirkene, det er den vakreste lyden som er :) Du er tøff som orker å dra innom jobben på besøk så tidlig. Skikkelig spreking du ;) Jeg dro ikke før etter 4 mnd jeg, da orket jeg å trille helt til jobben. Husker mannen min også ville vise eldste rundt i leiligheten da vi kom hjem med henne. Nå var den bare 36 kvm, så det gikk jo relativt fort, men kos var det. Og han har alltid villet være den som bærer med seg bilstolen med barna ut fra sykehuset, stolt som en hane :) Med knøttene fikk han nesten krampe i armene av å bære to stoler, men ikke søren om jeg skulle få hjelpe :D he he. Er jo kos da, at de er så stolte :)

 

Nei, får vel krype til køys, tidlig start på dagen i morgen.

 

Klem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også bare her inne, da jeg var gravid var jeg en god del på 3. trimester. Synes dere er en koselig gjeng - ellers synes jeg BIM ofte har mange sin uttaler seg for krast - rett og slett mange utrivelige innlegg og hakking på andre. Da er det så mye bedre med folk i alle stadier av barn og planlegging - og litt håndarbeid og interiør :)

 

Er spent på monsterbuksa jeg MaMi :)

 

FruLS: så sprøtt med så like fødsler på oss... Mannen freaket litt ut av synet av først en, så to små blå føtter ;) høres magisk ut, ta vare på tiden :)

 

Vi fikk lagt gulv i dag - mangler siste raden, men rommet til lillegull er veggivegg så vi må ta det i morgen. Måtte også fjerne dørterskel, blir fint å få på lister og terskel i morgen :) bare litt flekking med kosten så kan rommet innredes. Eneste er at det akkurat nå har vært kjekt med dobbelseng på Leon sitt rom - når han har vært bajas på natta har jeg lagt meg der så mannen kan få sove skikkelig. Men kan jo satse på at han kommer til å sove godt fremover???!

 

Holder på med sokk nr 2 på det rosa paret, lurer på om jeg skal strikke sokker til barna på barselgruppa også. Det er bare to altså ;) det er jo de vi har vært mye sammen med den siste tiden. Men dere, tror dere det går an å lage monster-sokker? Har lyst til å gjøre et forsøk! Har bestilt slyngeringer til å sy babyhengekøye til venninna mi. Må på panduro og kjøpe litt julegreier og bånd til sokkene.

 

Ellers tror jeg kanskje jeg har fått ordnet med å få begynt å ri igjen :D får endelig beskjed til uka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et spørsmål angående prinseteppet - hvilket garn, og hvor hentet dere oppskrift fra? Har veldig lyst å strikke det, men det blir nok ikke på en god stund...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, så spennende med babyhengekøye Camillok!! Du er en racer på maskin du:)

 

.. og jeg stiller meg bak spørsmålet til Camillok angående prinseteppet:) det kan jo fint være det første jeg strikker til den lille i magen. I hvitt passer det jo uansett:)

Forresten... både igår og idag er jeg ikke kvalm! Juhuuu:) Men nå gruer jeg meg skikkelig til ultralyd onsdag morgen!! Huff. *sukk* og alt det der. Er Så redd for at det ikke er liv, eller ikke er noe knøtt i fostersekken! :(

 

Vel, jeg må bare finne ut av hvilke forum som kan være fine å være på. Denne tråden her hos dere er så selvsagt! Det er hit jeg går inn først hver gang, og dere er en utrolig koselig gjeng altså:D

Men kommer nok til å følge de gravide jeg skal ha i samme mnd. med.. men jeg må bare finne ut av det så det ikke blir for mye liksom. Jaja, nok om det:)

 

åh, deilig å være frisk igjen. Er litt tørr i halsen og det går mye i sjal/skjerf og Fishermans Friend fortsatt altså, men.. deilig å være i form!!:)

 

Så koselig dette med at pappaene vil bære babystolen til og fra bilen. Stolte pappaer det:)

Var sånn min også:)

 

Massivt med snø her idag. Hos dere? Det er så koselig og lyst:) Igår ryddet vi rundt på tomta, kastet søppel etter arbeiderne (har jeg forresten sagt at grunnmuren er nå ferdig ?) og ryddet litt rundt på tomta. Men vi glemte eplene! Vi har ett epletre som har fått lov til å ha alle eplene på.. bare fordi det er så sjarmerende bare å gå og plukke epler og spise dem rett fra treet. Også Så gode epler da. Ingen skurv på dem heller, store og saftige:) Men nå bør jeg vel ta dem ned. Kanskje lage noen paier og kaker og sett i frysen og ta med endel til barnehagen til vesla. De blir sikkert glad for det, kanskje, håper jeg:D

 

Jaja.. her starter dagen med Julebrus fra Aas dere!! Jeg har visst ikke noe melk eller juice i huset, brusen vi kjøpte fikk vi aldri drukket, og jeg liker ikke vann til brødmåltider. (det drikker vi heller i mengder til middag). Så.. skikkelig sunn her altså. Da satser vi heller på at de to grove skivene med kokt skinke på veier opp for all sukkeret i brusen;) veeeel... :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her går det i ett om dagen!!

Fikk lest gjennom alle innleggene igår, men rakk ikke å svare, så jeg får svare nå. Spørs om jeg klarer å kommentere alt.

 

Jeg hører til Bærum sykehus, men søkte meg til A-hus pga hotell, vannfødsel og nyfødtintensiv. Fikk ikke bruk for noen av delene (prøvde badekar, men det hjalp ikke - ble nesten værre). Men er veldig fornøyd med A-hus allikevel. Vi hørte aldri noe om hvor lenge vi kunne bli. De hadde kanskje tatt det opp hvis vi aldri dro :) Men pga misfarget forstervann måtte lillegutt ha 3 normale temp, så vi måtte bli i 3 døgn. Da ville jeg hjem!!! Og følte det var mer enn nok for meg! Men om ikke ammingen hadde gått greit ville jeg nok blitt litt lenger.

 

Kjempekoselig med oppdatering FruLS!!! Veldig lov med egoinnlegg når man har dårlig tid! :) Er jo så spennende å høre hvordan det går! Hvordan gikk det på UL? Og vektkontroll? Du er supersprek som er innom jobb allerede! Jøye meg :)

Så bra at fødselen gikk bra og at du ikke er skremt! For meg ble det dessuten bedre og bedre når jeg fikk det litt på avstand. Når stingene var grodd så følte jeg meg veldig mye bedre :)

 

ønsker, skjønner godt at du surfer her inne. Jeg gjorde det før vi begynte prøvingen og under prøvingen. Da gledet jeg meg så til å kunne høre til en terminklubb og trimester. Men når jeg først ble gravid har jeg ikke vanket så mye inne der. Det ble så mange å forholde seg til. Har vært litt inne på BIM-treff - men nå har vi som har møttes noen ganger laget en facebook gruppe isteden.

 

Da var det stopp i hukommelsen min.

 

Er litt stresset, får besøk om få minutter av ei venninne. Imorgen kommer det flere venninner på besøk, og på torsdag skal jeg møte de fra BIM-treff siden. I helgen som var hadde vi besøk av svigers fra Stavanger fredag og søndag. Og på lørdag var vi i Tønsberg hos broren til samboer hvor svigers var. Merker at det blir mye besøk. Det går greit så lenge lillegutt får styre hvordan han vil ha det, men igår var det veldig deilig å ha en rolig dag hjemme. Da var det bare pupp, pupp og atter pupp som var bra nok!

 

Det var det jeg rakk for denne gangen. Ganske så ego, men hjernen funker ikke like bra under stress :)

 

Lollo, syns jeg ser deg med testen i hånden. Men håpet er jo absolutt ikke ute! Jeg testet jo ganske sent positivt, og var overbevist om at tanta var rett rundt hjørnet! Skal krysse fingre og bein for deg jeg!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Både UL og vektkontroll gikk veldig bra. Hun veide det samme igår som da vi dro hjem på lørdagskvelden. Så sannsynligvis har hun hatt en liten dump og er på vei oppover igjen.

Nå er endelig ammingen kommet igang og melken er på plass. Og lille våkner faktisk når hun er sulten, så da slipper vi vekkerklokken om natten. Den er bare på som ekstra sikkerhet.

Akk, de stingene ja.. Kjennes godt de. Har vært så spretten og oppegående de første dagene, men da gikk jeg jo rundt i en paracet-rus. Fikk en "kur" av jordmor med paracet og napoxen (mot hevelse elbs) som var ferdig igår morges. Men når den gikk ut av kroppen var jeg plutselig ikke så spretten lenger.

Ellers nyter vi bare livet. Litt besøk ikveld, av to av venneparene som også venter nå i november. Blir kjekt. :-) men nå er det frokost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, jeg er jo den treigingen med å svare dere, jenter. Nå stormer det godt hos oss... Jeg er midt i forberedelser og gjennomføring av utviklingssamtaler med klassen min og lille hadde første dag i bhg i dag. I tillegg går jeg rundt og tror jeg kanskje er på rugeren!! Iiih! Begynte ned samtaler i går og sov vanvittig dårlig natt til mandag. Har gruet meg skikkelig, men det var jo ikke farlig i det hele tatt. Egentlig utrolig kjekt å treffe alle foresatte! I dag hadde jeg fri fra jobb for å være med lille på første dag i barnehagen. Det gikk over all forventning og hun storkoste seg. De ansatte på avdelingen virket veldig greie også. Litt dumt for de har hatt noe problemer med bygging av veien inn til bhg, så de har ikke fått åpne der de skal enda. Vi er nå plassert i midlertidige lokaler i en annen bydel. Litt omvei mtp jobb da, men det blir bare noen dager heldigvis (siden mannen sin permisjon ikke er over før om en uke).

 

Camillok og ønsker: jeg bruker to-tråds garn fra Nøstebarn til mitt prinseteppe, men det finnes jo utallige muligheter. FruLS hadde et innlegg om det for en stund siden. Hun hadde gjort skikkelig research og funnet mye forskjellige typer garn :) jeg fikk oppskrift fra en venninne (på engelsk), men vet at den danske oppskriften ligger på nettet. Tror dere kan søke etter Shetland shawl.

 

Koselig med oppdatering fra deg, FruLS! Sier som de andre; nyt knirkene! Det er en fantastisk lyd! Du er sprek som besøker jobben etter så kort tid. Tror mitt første besøk på jobben var da lille var nærmere 8uker. Så bra at det går fint med ammingen! D må ta det rolig selv om du føler deg sprek. Har en venninne som fikk en skikkelig smell i ryggen et par uker etter fødselen fordi hun skulle løfte en blomsterpotte..

 

MaMi, kjedelig med å måtte gå før knøttene våkner da. Vet åssn du har det. Har gjort det i ganske mange uker nå, men har egentlig funnet ut at det er like greit. Da slipper hun å gråte sånne jeg går, og så får hun sove så lenge hun trenger. Kjedelig nå når bhg står for tur og hun mest sannsynlig må vekkes hver dag.

 

Ønsker, skjønner deg godt jeg også mtp surfingen her på bim. Er liksom lett for å bli revet med i alle retninger. Forrige gang var jeg på terminforum, her, 1.tri og på babyverden.no... Hehe... Så jeg var nok enda verre.. ;) nå holder jeg meg stort sett bare på denne tråden, bortsett fra litt sniking på spå-siden.

 

Tilbake til meg! Måtte driste meg til en test i morges. Tok den og hoppet i dusjen mens jeg ventet på resultatet. Brukte nok litt mer enn fem minutter i dusjen så er litt usikker på resultatet. Måtte studere den ganske nøye, men synes jeg skimter en strek altså!!! Den er supersvak, men jeg ser den. Tok en ekstra kikk da jeg kom hjem i ettermiddag og streken er der fortsatt.... M jo bare ta en ny en i morgen for å være sikker! Djeez, tenk om vi har klart det på første forsøk, da? Nei, få hodet ned på jorden igjen, frue! Nå er det rydding og litt jobbing før sengen kaller. Jeg er tett i både hals og nese og hodepinen trykker på, men jeg har ikke tid til å bli syk. Må stappe i meg halstabletter og drikke te ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ojoj - wow lollo :) strek er strek :) men spent likevel jeg også - håper du oppdaterer så snart testen er tatt ;)

 

Jeg tok test i dag jeg også, går på piller og sengeaktiviteten har ikke akkurat vært skyhøy, men jeg følte meg så elendig i går at jeg bare måtte for å være på den sikre siden... Hehe - gravid = syk altså :P godt md negativ test, men det hadde jo vært hyggelig om det var da... Ikke helt klar for ny graviditet altså, men det blir nok om ikke så aaaaltfor lenge!

 

Ikke i form, tar senga nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får trøste deg med at det ikke tar lang tid før stingene blir bedre FruLS :) Så bra at ammingen er godt igang og at lille har begynt å gå opp i vekt igjen :)

 

å, så spennende Lollo!!! Nå kjenner jeg at jeg nesten ikke klarer å vente til i morgen med å høre svaret! Men det er jeg jo pent nødt til, for det hjelper jo lite at jeg tisser på pinnen...... Jeg hadde jo svaaak test vet du, så det er godt mulig. Men man hører jo så mange som får disse faklske positive testene pga reagensene i testen. Jeg tok digital dagen etter og den var positiv. Tvi tvi!! hadde vært helt utrolig om du ble gravid på første forsøk! det har du fortjent :)

 

Camillok, enda mer spenning! Kjente spenningskurven her i gården steg noen hakk når jeg leste at du også hadde tatt test. Måtte forte meg å se om jeg så at det stod gravid i innlegget ditt. Så spennende at dere snart også skal prøve! Bra at jeg kan følge spenningen deres, for jeg kjenner at jeg nesten får lyst på den spenningen selv, men det er jo litt tidlig enda...

 

En kjip ting. Jeg mistenker at stingene ikke har grodd ordentlig. Har ikke sett med speil enda, men det føles sånn når jeg vasker meg.... Kan jo hende det bare er jeg som husker feil, men syns det er rart også. Utrolig kjedelig om det skulle være tilfelle ihvertfall!!! Hadde dere gått til legen før 6-ukerskontrollen, eller ville dere ventet til den?

 

Nå skal jeg finne sengen. Får skrive mer i morgen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvafforno?? prøver dere også Camillok??!:)

Så moro!! Det har ikke jeg fått med meg da. Der ser du, ikke alt jeg får med meg;)

 

Spennende med deg Lollo. Guri Malla altså.. kjempespennende!!:)

 

Babysyk.. jeg håper du tar feil angående stingene dine. Mine etter første fødsel grodde feil. Det kjenner jeg når jeg vasker meg. Ikke særlig pent heller, men så revnet jeg usannsynlig mye også da :( Det hele var i grunn veldig dramatisk:( Men vi overlvede begge to!!:) Så, som dere skjønner så tar vi keisersnitt fra da av her i gården;)

 

Velvel.. her sitter jeg med sommerfugler i magen og gruer meg for ultralyd nå om 45 minutter. Får håpe det er annet enn sommerfugler i magen min da!!:D Prøver å få i meg litt frokost her, men ikke altfor lett det gitt;)

Mannen sier at jeg har begynt å få den gløden som mange gravide får. Det er jo koselig:) Dessuten.. jeg tok noen blodprøver hos legen igår, og tror kanskje at noen av de søte, gamle damene på venteværelset der fikk med seg at jeg var gravid fordi helsesøsteren kom ut i gangen og hvisket til meg/ ganske høyt) at jeg ikke skulle betale noe fordi jeg er gravid.

... og her i bygda går ryktene fort skjønner dere!!

 

Nei, nå må jeg løpe dere.. oppdaterer her etterpå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe..jeg måtte le litt Babysyk. Først trøster du med at stingene fort blir bedre, så avslutter du med å mistenke at dine ikke har grodd ennå.. :-)

Jeg kikket med speil i forigårs..og igjen igår.. Var ikke så skummelt..hehe.. Men jeg hadde jo kontrollert klipp..husker ikke med deg..?!

 

Nå sitter jeg i sengen og ammer i mørket.. Er en litt større utfordring legge henne til, med bare mobillyset..men alt går.. Vil ikke ta på nattlampen for håper å sove noen timer til.. Tror vi må prøve å snu døgnet litt, for lille er mest våken fra elleve-tolv til ca tre(fire). Så idag blir nok litt soving ila dagen..

Ellers skal vi prøve oss en liten tur til byn idag.. Blir nok bare på storsenteret så det ikke blir så langt å gå, pluss at nå høljer det ned ute.

Mannen ville innom jobben sin også, så vi får se..kanskje det blir imorgen.

 

Så spennende med test da lollo..venter spent på oppdatering. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der var visst kommet et svar fra deg også Ønsker, mens jeg skrev.

Så kjedelig med feilgrodd da..men er det grodd skjevt liksom? At de ikke har klart å lappe sammen riktig når de sydde? Her ser det heldigvis bent og pent ut..

Masse lykke til med UL ihvertfall. Håper alt går bra, nå når ryktene spres liksom. Krysser fingrene for en søt liten bønne med bankendd hjerte. Eller ksnskje jeg ikke skal kalle den det, selv om det er det spiren ser ut som nå. Det straffet seg her ihvertfall. Min bror beit fast i den, og har kalt lille for bønna hele sv.skapet. Til bursdagen min i september hadde han som siste stunt laget en body med en stygg animert baby med overskrift "Bønna" og teksten under bildet "Slippes høsten 2012"

Heldigvis har han gitt slipp på den nå da..var litt morsomt, men sånne navn har en tendens til å bli hengende. Lille fikk definitivt ikke B-navn for å si det slik...

Nei, her ble det bokstavoppkalling, med M-navn. Både jeg, mamma og hennes søstre har m-navn, pluss mannens mor (mellomnavn), tante og farmor.. Så vi har en nydelig skjønn liten Malin. Det ligger et bilde i bloggen for interesserte. :-)

Må forresten gjerne kommentere i bloggen..bare koselig. Dere kan jo skrive med nicket herfra så forblir dere anonyme. :-) alltid kjekt å høre hva folk synes om innleggene og strikketøyet. :-)

 

Nei nå må jeg sove litt før Malin skal ha mat igjen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida, vi prøver ikke - jeg går på p-piller. Men det har jo hendt at jeg har vært litt sent ute med enkelte piller så når jeg følte meg gravid fant jeg ut at det er tryggest å ta en test. Som sagt ble jeg lettet over negativ test, men jeg fikk jo kjent litt på at det tross alt hadde vært hyggelig med positiv også ;) jeg er ikke helt klar for 9 mnd syk riktig enda, må ha litt mer tid som meg selv først :) og så er det turnustjeneste, vil få den ferdig nå siden systemet er i endring og det kan bli kluss for de som har vært i permisjon. Så det vil si at vi tidligst kan begynne å prøve igjen om litt over ett år, og aller helst 1,5. Da blir Leon litt over tre, tror det er en finfin tid med en ny liten en :)

 

Så skjønn jente og nydelig navn fruLS :) jeg har forsøkt å kommentere i bloggen din, men da må jeg opprette egen blogg? Har ikke hatt energi eller overskudd til å sette meg inn i det der. Men kanskje jeg skulle ha blogget litt selv, en håndarbeid og interiørblogg? Bør jo i hvertfall dokumentere produksjonen så blogg hadde kanskje vært den enkleste måten. Man må jo ikke blogge så ofte?!?

 

Har fått blod på tann når det gjelder oppussing også - det blir jo så fint! Mye halvgjort her i huset, irriterende små detaljer som trekker ned helheten synes jeg. Men vi må ta ett rom av gangen, og med vårt tempo med all pirkingen så blir det nok om en 10-15 år tenker jeg :) og da kan man jo bare begynne på nytt... Hehe. Nyeste nå er at jeg fikk overtalt mannen til å handle inn maling til leon sitt rom - bare listverk igjen på gjesterommet så kan jeg starte der inne :) kunne godt ha tenkt meg å ta stua også, der er det behov for maling av listverk og vinduskarmer. Det er også en dør som slår feil vei som må snus. Kjøkkenet må tas, men hele benkeplata skiftes så da må vi spare en god stund... Mannen vil ha granitt og ny bred induksjonstopp. Jeg er mest gira på ny tapet ;)

 

Sorry jenter, mye interiør her... Sokkene går fremover, er snart ferdig med skaftet på sokk nr 4!

 

Lollo, spent jeg :)

 

Ønsker - krysser alt jeg har for at du fikk se der du håpet på i dag! Tenker på deg.

 

Mei, nå er lillegull irritert - må løpe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malin er et nydelig navn FruLS !!.. og et litt mer sjeldent nå. Et veldig veldig godt valg synes jeg:)

 

Høres litt normalt ut at de helt nyfødte snur døgnet, det må være litt slitsomt;) Men du får nok orden på det du Frue:))

Nja.. rette sting eller pent? nei, det er hverken eller tror jeg;) Da jeg ble sydd (i 2 timer!!!)etter at hun var født og jeg spurte hvor mange sting det ble da de holdt på, sa hun bare oppgitt " det har jeg ikke sjans til å telle". Så, det var både innvendig og utvendig. I tillegg fikk jeg forstoppelse hjemme og måtte tilbake igjen og få klyx.. da mener jeg det STORE klyxet. Så da jeg var på do der, så revnet jeg igjen, men da lot de det bare være. Var visst ikke så mye, sa de. Sexlivet ble ikke det samme for å si det slik:( Men det har definitivt rettet seg opp med årene da heldigvis. Kanskje jeg straff en mann med litt større redskap.. haha (oj, litt i groveste laget der kjente jeg), men har det ivertfall fantastisk nå:D

 

Kos deg på tur med lille Malin FruLS. Det er STORT den første turen ut for å vise frem nurket sitt:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh.. jeg glemte det aller viktiste! :) Vi sÅ en liten bønne ja.. hehe.. med bankende hjerte, plommesekk og alt mulig:) Iiiiik, vi gÅr rundt og smiler her begge to:)

Gyn. er heldigvis spesialist og har jobbet bÅde pÅ Riksen og A-hus og har lært opp flere innen ultralyd og fosterdiagnostikk. Han sa at alt sÅ helt perfekt ut. Helt perfekte mÅl og alt annet og at jeg var eksakt 8+1 idag. Som jeg trodde:)

 

Det blir duotest pÅ oss. Skal til legen senere i uka og fÅ henvisning til blodprøve og ultralyd pÅ Riksen. Men nÅ er jeg ivertfall veldig, veldig glad for at alt ser bra ut sÅ tidlig ivertfall!!:)

 

NÅ skal vi se pÅ en cd vi fikk med hjem, bÅde vanlig sort/hvitt, fosteret fra siden, forfra, med bankende hjertet og 3D:) SÅ skal vi smile i hele dag.. og feire med hjemmelaget pizza:)

 

 

Men FruLS.. jeg har helt glemt bloggadressen din! Kan noen/du sende meg evt. en pm og fortelle?

NÅ ser jeg at flere andre har skrevet noen innlegg.. sÅ mÅ lese dem ogsÅ:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra ønsker :) nå ble jeg glad :)

 

Leon har fått brødskive for første gang - en kvart skive med prim gikk ned på høykant! Holder vel det første gang. Nå sitter han og leker med skjea si og spiller på slurva :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...