Gå til innhold

Ny strikketråd...


FruLS

Anbefalte innlegg

Jaja jenter, da er fem av seks i venninnegjengen gravid. Fikk høre igår at CH var gravide på nytt og venter nr to i mars. Det hadde visst gått fort med den prøvingen denne gangen.

 

Måtte bare dele. Kommer tilbake senere. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kom ganske godt på vei på jakka igår. Måtte rekke opp endel, for den ble så veldig smal. Men nå har jeg bare å lage knappestolpe og ermer igjen. Tror det går fort :) Har ikke fått strikket idag, orket ikke måle hvor knappehullene skal være.... Har blitt værre av uvi igjen. Utrolig kjedelig!!! Har vært på legevakten og kom til en lege som ikke kunne noen ting om uvi. Ikke visste han at det var viktig å behandle ved graviditet..... Har blitt satt på andre piller. Litt usikker på om jeg kanskje skulle gitt de forrige mer tid, men jeg burde jo blitt bedre, ihvertfall ikke bedre og Så værre... Ringer legen min i morgen og hører hva slags bakterier det var oppvekst av, så håper jeg at jeg nå har riktig behandlig. Skal også innom jobb å levere sykemelding. Kjenner jeg gruer meg litt, men det må jo bare til.

 

Så gøy med så mange gravide FruLS. Kanskje litt kjipt for hun siste, men var det sånn at hun ikke ville ha barn eller? Må jo bli veldig mye babyprat blandt dere fremover!! Men så gøy for dere da :) Heldig du! Ingen i min gjeng er gravide, og de som har kjærester har diverse sykdommer som gjør at de vil vente. Får satse på at jeg blir kjente med noen hyggelige jenter i barselgruppe :)

 

Føler hele dagen idag har gått med til dette uvi-tullet. Nå skal jeg slappe av og strikke litt tror jeg :)

 

Ha en fin fin søndagskveld!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hele vennegjengen gravid samtidig, FruLS, så kjekt da! :) blir vel mye babysnakk da ja. Har du fortsatt ferie eller?

 

Camillok: skjønner godt du vil ned i vekt før neste graviditet. Det er min plan også. I morgen begynner jeg, så i helgen har jeg fetet meg opp på boller, chips, sjokolade og seigmenn ;) Hihi... Men, fra og med i morgen blir det strenge krav til både mat og trening. Skal begynne å jogge/spinne tre kvelder i uken etter at lillegullet er lagt, og i helgene skal vi få til tur minst en av dagene. Gjerne på fjellet, men det tar vi etter været. Planen er å gå ned 15 kg tilsammen, men jeg klarer nok ikke alt før jul. I tillegg skal jeg være litt strengere med meg selv om hva jeg får spise når jeg er gravid. Sist gikk jeg opp veldig mye i begynnelsen og det var ikke pga babyen....

 

Jobben ja... Det går faktisk veldig bra! Jeg var supernervøs forrige søndag og sov nesten ikke natt til mandag. Måtte gråte en skvett da jeg var på vei ut i bilen, for lille gråt da jeg gikk. Da jeg kom frem på skolen ble jeg tatt veldig godt i mot av alle. Teamet mitt består av 4 fantastiske dager som jeg kan lære mye av, så jeg gleder meg til å fortsette :) de første dagene var det så mye ny info å bearbeide at jeg ikke haddentid til å savne gullet, men fy søren så herlig det var å komme hjem til henne og mannen på ettermiddagen. Klassen min er en flott gjeng. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de. :)

 

Sykemeldingen din vil nok gjøre deg godt, Babysyk. Du får bruke tiden på å slappe av og bli kvitt uvien før minien kommer til verden. Vanskelig å bestemme seg for hentesett? Det blir sikkert veldig fint med blått med grønne og brun stripe. Håper du legger ut et bilde når det er ferdig eller underveis ;)

 

Forresten så snakket jeg og mannen om nestemann i dag. Vi er litt usikker på hva vi skal gjøre, men mest sannsynlig hopper vi i det. Er litt dumt mtp min arbeidserfaring som lærer. Jeg har foreløpig bare noen mnd i fjor høst og dette skoleåret (som vi nettopp har begynt på), så det er mulig fremtidige arb.givere ikke liker det. På den andre siden vil vi jo gjerne ha to tette og vi synes begge at nesten 3 år er lenge mellom. Hva ville dere gjort?

 

Nå venter kjøkkentjeneste for meg... Mannen skal vaske opp all krystallen hvis jeg tørker, så da er det bare å hjelpe til :) vi snakkes senere!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lollo, synes dere bare skal gå for det jeg.. å prøve på nestemann altså. Jobb får du alltids:)

Camillok, jo.. klart det bare er å stå på i prøveperioden, men vi blir da slitne også. Ikke alltid like lett. jeg merker også at jeg er mer lysten rundt el-tider. Selve dagen jeg har el pleier jeg å ha bare vondt, og selv om vi legger jo inn aksjer da også, så er jeg sjeldent lysten akkurat da.

Nå er det vel bare å vente i et par uker nå da;)

 

Babysyk, har du ombestemt deg for hentesettet? har du ikke bittelitt dårlig tid om du skal strikke et nytt hentesett nå da? ;) hihi.. jeg mener.. babyen kommer om max 2 mnd... eller? :))

hvilket er det du tenker på?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Føler jeg er her inne og sjekker hele tiden. Men samboer har begynt på skolen igjen, og det er ganske intenst nå i begynnelsen. Han har eksamen om 2 uker, og leser fra morgen til kveld!! Heldigvis er det ikke sånn resten av livet :)

 

Så bra at du trives såpass godt i ny jobb Lollo!! Det er jo viktig å trives :) Hadde nok felt noen tårer jeg også hvis jeg var deg. Huff. Har du fått mannen litt mer med deg nå? For han var vel litt tilbakeholden for litt siden?

Det passer vel aldri helt å få barn, alltid skulle noe vært gjort eller penger spark.... Og i forhold til arbeidsgivere, så har du jo en gyldig grunn for å ikke ha mer erfaring. Hadde vært anderledes hvis du hadde jobbet på Narvesen el lignende istedenfor som lærer, da hadde de vel lurt litt. Men de bør jo skjønne godt at du/dere vil ha flere barn. Du er nok ikke den første :) Det ordner seg alltids med jobb! Er det fast eller vikariat du har nå forresten?

 

ønsker3gull, jeg ville nok lagt inn flere aksjer i tilfelle du ikke har hatt el. Skjønner godt at dere blir slitne, så dere får bare kjøre på når dere orker det :)

 

Har ikke ombestemt meg ang hentesett nei. Har bare ett bein igjen på det, pluss kanskje tilbehør, så der ligger jeg ganske godt an - håper jeg. Men jeg har begynt å strikke på en jakke fra pickles som heter "melkers hentesett", hehe. Driver med knappestolpen nå, ble ikke helt fornøyd, så jeg må ta opp igjen..... argh. Men det blir bra til slutt da.

 

Det er forresten salg på pickles garn nå. De har forskjellig tilbud hver dag, happy hour, så det gjelder å følge med :) Tror jeg kommer til å bestille noe derfra. Eller kanskje jeg tar meg en tur i butikken på torsdag - har jo tid til det nå :)

 

ønsker3gull, er akkurat 35 uker idag, så om max 7,5 uker kommer han :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sitter jeg for første (og langt ifra siste) gang på verandaen i 2.etg og nyter livet :) tent masse lykter, lånt saueskinnet til lillegull og nyter et glass deilig rødvin :) lykke :) mannen kokkelerer nede, men kommer snart :)

 

Babysyk: det kommer til å gå veldig fint med den sykmeldinga, de vet at du virkelig har forsøkt og ingen kommer til å ta det ille opp. De blir sikkert tvert om glade du passer på deg selv og mini - du har sikkert presset deg nok, og de på jobben har nok sett det. Det var i hvertfall reaksjonen jeg fikk da jeg var i akkurat samme situasjon.

 

Lollo: jeg synes dere skal gå for det. Jobbe skal man gjøre i mange år, du blir tidsnok en finfin lærer :) skal du bytte jobb etter svangerskapet da? Eller er det ikke fast jobb du har? Om du har tenkt til å bli er det egentlig det samme om du er borte nå eller siden, du kommer jo til å få de barna du vil ha uansett. :)

 

I kveld fant vi ut at babycallen (med video) rekker helt ut i garasjen hvor vi skal ha treningsrom :) da kan vi faktisk trene sammen på kveldstid :) skal forresten melde meg på konseptet livegym.no, med en spinnsykkel og step nå så er jeg klar for all slags trening hjemme hos meg selv! Ingen unnskyldning for å ikke være på idealvekt neste sommer! Har 11,5 å bli kvitt jeg...

 

Ønsker: størst sjanse for jente da?!? Mener at guttesperm svømmer raskere enn jentene, som til gjengjeld er mye mer utholdende :P

 

Ha en flott uke alle sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Babysyk, så kjedelig med UVI-tullet da! Håper det går over snart.

Sistemann i vennegjengen vil nok ha flere barn ja, men ikke ennå. De har akkurat kjøpt tomt og skal bygge hus, så det skal i orden først. Så får vi se når det kommer. Men til nå er alle fornøyde med tilværelsen tror jeg :)

 

Lollo, så bra at det gikk fint med nye jobben! Skjønner godt du var litt nervøs ja, alltid spennende med noe nytt!

Og spennende med prøving på nestemann da. Arbeidsgiverne vil nok forstå at i en periode blir det lite jobbing, sånn er det bare. Nesten bedre å "bli ferdig med det", enn å trekke det ut over mange år kanskje...?

 

Åh, Camillok, det hørtes helt himmelsk ut med terassekveld og rødvin og alt og det! Var det noe godt mannen disket opp med da?

 

Ønsker3gull, krysser fingrene for dere! :)

 

Her har hverdagen begynt igjen. Heldigvis ble det en rolig start på dagen, med litt "sekretær"-arbeid. Lage infokonvolutter til et forskningsprosjekt, helt greit tankeløst arbeid for å dra meg tilbake fra feriemodus.

Skjefen er instilt på at jeg skal få gå på treningsgruppen hos fysio, så det er jo bra! :) Imorgen er det legekontroll, og onsdag fysio igjen. Kjenner det godt nå når jeg sitter rett opp og ned, at det verker i bekkenet, så blir spennende å se hva hun sier på onsdag.

 

Ellers har jeg hatt en herlig ferie, det har vært deilig å slappe av! Selv om Barcelona-turen ble litt "hektisk" (mest fordi vi alltid var sammen med det andre paret). Men siste uken på landet var vi helt aleine, og det var såååååå deilig!

 

Mannen er litt fraværende for tiden da, føler vi har gått inn i en "eksistens-fase", og mye av kjæreste-dallet er forbi (forhåpentligvis bare for en stund). Det er vel ikke så lett for han heller å omstille seg til alt som skal skje. Men jeg savner kjæresten min :( Nå føler jeg at vi bare "er". Men det går seg nok til.

 

Nei, nå må jeg opp å tusle litt så jeg ikke stivner helt her!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hørtes utrolig deilig ut på verandaen din Camillok!!! Velfortjent etter god flytteinnsats!

Perfekt med treningsstudio i garasjen da! Da har man ingen unnskyldning nei :) Jeg har brukt treningsvideoer som man får med fitness-muslien av og til. De er enkle for meg som ikke har full kontroll på armer og bein samtidig :)

 

FruLS, så bra at du fikk dra på fysiotimen uten å mase :) Snill sjef du har. Hvordan har det gått hos lege og fysio? Er vel ikke lenge før de begynner å kjenne hvordan vesla ligger, det er jo litt morsomt da :)

Leit å høre om fraværende mann. Men er det ikke sånn mange menn blir da? Har lest litt om det, at de kan bli litt rare før papparollen kommer. Hender vi også har sånne perioder, men så blir det bedre igjen. Håper han snart "er tilbake". Har du tatt det opp med han? Her i huset føler jeg at det bare er meg som savner kjærestetilværelsen. At i de periodene så er det liksom helt greit for samboer å være "venner". Syns det er litt dumt at han ikke også savner kjærestetilværelsen....

 

Natt til mandag hadde jeg mini-rier. Var litt spennende å vente på om de ble sterkere eller om de ga seg. Heldigvis ble de borte. Først klarte jeg ikke å sove, for jeg ble liggende å kjenne etter, men så fant jeg ut at jeg absolutt trengte søvnen :) Var på nippet til å sette meg i stua og strikke på hentesettet... hehe.

Alt er egentlig i hus, men ingenting er klart. Klærne og sengetøyet er ikke vasket og senga er ikke montert. Har tenkt det er lurt å vente litt, så ikke ventetiden blir alt for lang. Men lurer på om jeg så smått skal begynne.. Må bare gå gjennom en koffert med gamle klær og finne ut hva jeg skal ha og hva som skal kastet - hater egentlig å kaste klær!!

 

Har begynt å grue meg litt til fødsel. Har prøvd å melde oss på svangerskapskurs, men det er fullt i nærmeste framtid, og de som er ledige er nærme fødsel, men er vel bare å melde seg på.... Ut kommer han jo uansett :)

 

Nå som samboer er inni denne lese-skole boblen sin føler jeg meg litt alene. Ba han i sommerferien om å lese en fødselsbok som vi har, men han har visst glemt det. Syns han kunne vært litt forberedt så han vet litt hva som skal skje og hva jeg skal gjennom, for best mulig å kunne støtte meg. Typisk han å si noe sånn som "å, jeg er så trøtt at du aner ikke" under fødsel. Da tror jeg at jeg vrir hode av han :) Har advart han mot å si sånn da!

 

Idag skal jeg lage seikaker til middag. Har aldri laget det før, så det kan jo bli spennende. Håper de blir gode, for jeg har kjøpt inn ekstra fisk og skal lage to porsjoner.

 

Er forresten ferdig med hentesettet. Mangler trådfesting og knapper da (som vanlig). Har begynt på en lue, men skal gjøre om litt på oppskriften og det er ikke alltid lett. Hater prøve og feile metoden, for det blir alltid så mye å rekke opp. Kan gutter ha kyse egentlig, eller er det bare til jenter? Det er ikke blonder på den da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, prøver å ta opp "kjæreste"-temaet av og til, men virker ikke som om han helt forstår - typisk mann! hehe.. Det kommer små drypp innimellom da, så det blir vel bedre igjen.

 

Hos legen igår gikk det helt fint. Ligger i øverste sjiktet på SF-kurven, blodtrykk og hjertelyd som alltid. Synes legen min er litt merkelig da, og skal alltid dra inn familie-slekts-historier til hver minste ting. Kan ikke alltid være like lett for en mann å drive small-talk med en gravid..hehe..men virker som at han ikke forstår at det ikke er nødvendig. menmen..

Fysio sa at bekkenet ikke har sklidd tilbake, så låsningen er "låst opp". Så det er jo bra. Men jeg har fremdeles mye murringer som henger igjen. Fikk saftig rumpemassasje og varmepute idag også, i tillegg til litt treningsøvelser etterpå (8ulike øvelser for mage/bekkenbunn). Neste onsdag begynner jeg på gruppetreningen hos henne, blir spennende! Og enda bedre: henvisningen fra legen dekker den også, så jeg slipper å betale for det! :D

 

Så spennende med mini-rier da Babysyk, men litt tidlig ennå, så bra at det gav seg. Håper du slipper unna for mye maserier mot slutten da. Og grattis med ferdig hentesett! Nå må du bare finne motivasjon for siste finish!

Du blir nok en ivrig redebygger etterhvert når du innser hvor "liten" tid du har igjen, hehe.. det ser jeg for meg at jeg blir ihvertfall. Merker det allerede nå at jeg vil ha opp sengen osv..hehe..

 

Igår begynte jeg på en liten kjole til gravide kollegaen min. Huff, bare to uker til hennes termin! Får raske på!

Og ikveld strikker jeg på et pannebånd til ene venninnen som har bursdag over helgen. Skal på fest der på fredag, og hun nevnte i påsken at hun ønsket seg et slikt pannebånd som jeg hadde (hvitt rillestrikket med grønt felt foran), bare i turkis. Fant ikke i samme garnet, så det ble i litt tykkere, men håper hun blir fornøyd likevel (bare jeg blir ferdig).

Så nå har jeg ikke tid til å skrive mer, må strikke! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, FruLS, jeg håper det bedrer seg med kjæreste-utfordringen deres. Men jeg ser det Babysyk sier.. tror de ofte trenger å omstille seg. han ser jo at du forandrer deg i takt med at magen vokser, og det er jo nytt på en måte for ham også. Jeg tror ikke du burde ta på vei enda. Jeg tror også at situasjonen snur om for mange når babyen kommer. Da blir det mannen som savner kona si, kjæresten sin og synes hun ofte blir aaaltfor opphengt i babyen;)

Forresten.. jeg skjønner veldig godt at du vil ha opp senga til nurket. Jeg var sånn ved begge svangerskapene. Dillet og dullet og forberedte:D Jeg hadde ikke klart å vente like lenge som deg Babysyk:)

men du.. forresten Babysyk.. hvis du ikke vil kaste klær så kan du jo fint sende det du ikke vil ha til barnehjemsbarn i andre land.. eller så finnes det tror jeg klinikker her i Norge som sikkert vil ha klær. Unge alenemødre med dårlig råd osv, osv.

 

Så flott at du er ferdig med hentesettet da! Klart du kan ha kyse til en gutt! Jeg synes det ivertfall. Kall det bare lue eller hjelm, og dropp blondekanten så er saken biff. Hehe:)

Har du lyst tll å legge ut bildet her? jeg har kjempelyst til å se ivertfall:)

 

Selv har jeg strikket litt.. jammen tar det tid å bli ferdig gitt:D.. og jeg holder på å sy. Nå syr jeg noen hjerter som jeg fyller med lavendel. Hvite med sorte og hvite bånd som skal henge på knaggene våre i den nye hallen(ja, jeg sier hall jeg.. den blir ca 15 kvm, og det er liiittebitt større enn vår nå 3 kvm gang kan man jo trygt si! :D )

Så får jeg venninner på besøk på mandag, og de skal få hver sin venninnegave i form av lavendelhjerter i lys brun lin med polkagrisbånd:)

 

Nå får jeg fortsette på strikkingen her. Ikke det beste lyset her i stua altså! Må jammen se å få meg en godstol og en god lese/strikke-lampe tror jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar det ikke så veldig tungt altså. Bare innimellom når kosesyken melder seg som værst. Men som sagt, så kommer det små drypp innimellom.

 

Jeg også stemmer for bilder babysyk!!! Så skal jeg se om ikke jeg får fikset noen bilder av siste produksjon her jeg også :)

 

Så koselig med lavendelputer da Ønsker3gull! Tenker ofte at jeg skal ta frem symaskinen jeg også, men kommer liksom aldri så langt. Kanskje når barnerommet er klart og pulten der inne er ryddet?! Haha, I wish!

Ble ferdig med pannebåndet igår da. Kjapt og greit på p3mm, i MorAase Superwash. Håper bare ikke det klØr!!! Fikk festet tråder og alt, så må bare få vasket det fØr imorgen!

 

I kveld er det klubb med jentegjengen. Og jeg aaaaner ikke hva jeg skal servere. Har dere noen tips? (Pleier å ha lett middag) Rimelig, kjapt og enkelt?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at bekkenet hadde "låst seg" opp FruLS :) Håper murringene også blir borte, eller at det ihvertfall ikke blir værre! Kjedelig om det skulle slå seg helt vrangt!!

Produktiv med strikkingen din du :) Godt du ble ferdig med pannebåndet! Hva slags kjole strikker du? Syns det er greit strikketøy, hvis man strikker nedenfra og opp, blir mindre og mindre runder.... liker sånt!

Burde ha strikket en kjole til et vennepar jeg også, men tror jeg må få ferdig alt til mini først....

 

Så flink du er som syr sånne puter ønsker3gull!! Veldig fin liten gave da.... Skulle gjerne kunnet sy litt mer jeg også....

Men, tror jeg kommer til å sy puter til gangen ganske snart. Helt enkle i lin. Og så kjøpe stoffmaling og male noe tekst på. Men har bare ikke bestemt meg for farge enda. Akkurat nå ser jeg for meg blå puter..... Tror det kan bli passe til en gang. Trenger ihvertfall litt som pynter opp til de hvite veggene!!

 

Idag har jeg vært på BIM-treff. Veldig koselig!! Og koselige jenter! Håper jeg rekker å møte de flere ganger før jeg føder :)

De klærne var forresten mine, ikke babyklær. Tenkte å legge de i en sånn kleskontainer. Men syns det er like vanskelig for det. "Kan jo være at jeg passer de en gang eller får bruk for de...." Nei, tror jeg må være litt streng når jeg sorterer de.

Stresser ikke så mye med den senga. Har jo lyst til å få det i orden, men vi har jo moseskurven som vi vurderer å bruke også om natta i begynnelsen. Og siden det ikke er supergod plass på barnerommet/kontoret er det nok derfor vi ikke har satt den opp. Gikk gjennom alle klærne igår og sorterte i størrelser. Har ikke så veldig mye i minste størrelse, men tror jeg vil vente litt og se hva vi får. Hadde ingenting i str 50, så jeg tror jeg vil kjøpe en body og en bukse i tilfelle han blir liten. Har ligget i nederst del av SF-kurven, så om det stemmer blir han ikke kjempestor.

 

Har ikke fått knappene enda, men håper at jeg får de i morgen!!! Titter spent i postkassa hver dag :) Har fått festet noen trådet på hentesettet, men ikke de "vanskeligste". Syns det er så vanskelig å få fint altså, der det er hull!!! Og knapper da.... Må finne noen fine knapper. Etter det kan dere få se bilde :)

 

Nå skal jeg prøve å sove. Blir lite søvn om natta, og jeg er veldig dårlig på å sove om dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg holder på å strikke denne kjolen

http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b18&d_id=9〈=no

i naturfarget Mor Aase babyull. Har strikket den en gang før til CH sin første jente, og det er en veldig kjekk og grei kjole å strikke (med heklekant). Er jo tynt garn, men på pinner nr 4,5 så går det greit unna likevel. Har strikket halve skjørtet til nå tenker jeg.

Skal på landet i helgen, så da blir jeg vel kanskje ferdig...?! Effektiv strikketid der ute, ihvertfall hvis været er dårlig.

 

Klubben i går ble suksess, med hjemmelaget (superenkel) aspargressuppe og hjemmelagede hvitløkskrutonger.

 

Oppskrift på aspargessuppen (2porsjoner, jeg tredoblet oppskriften til oss fem jenter, og hadde en god porsjon igjen):

1glass (2-300gr) hvit asparges i lake (evt på boks i biter)

7dl totalt aspargeslake + grønsaksbuljong

1dl melk jevnet med 2ss hvetemel

1/2 krm pepper

1ss finklippet kruspersille

*Kok opp aspargeslake og buljong

*Rist mel og melk i et glass, tilsett meljevning og la suppen koke i 5min (evt til gjestene kommer)

*Tilsett aspargesbiter og krydre med pepper

*Pynt med kruspersille før servering

 

Krutongene laget jeg ved å skive sandwichbaguetter i cm-tykke skiver og smøre dem med hvitløkssmør. Stekes på 200grader til de er gylden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det var en fin kjole FruLS:) det blir nok søtt på veslejenta når hun kommer. Hvilken str. strikker du i?

 

Jeg vet så godt hva du mener med at det er vanskelig å sove om dagen selv om det har blitt lite søvn om natta Babysyk! Man har liksom aaalt for mye å gjøre, og dessuten ikke like godt sovehjerte på dagtid for min del ivertfall;)

 

Ja, det er veldig morsomt å sy! Har satt meg ned med det nå.. vel, akkurat nå er det så kaldt i stua her at jeg ligger under teppet og har snikbegynt på lørdagssjokoladen. Hihi. Det ble plutselig så kaldt ute, og vi har hatt på myggnetting hele sommer på flere vinduer, så idag var det regelrett grisekaldt her. Måtte ta på tøfler, lukke vinduer og sette på panelovnen.

Jaja, det nærmer seg absolutt høst.. og jeg blir oftere og oftere smertelig klar over at måneden for at vi har bestemt oss for å slutte å prøve på ett barn til nærmer seg raskt:(

Jeg har ingen tro på at det klaffet denne pp. Joda, vi har lagt inn aksjer flere dager, tett inntil el på mandag også. Men likevel har jeg ingen tro. Littebitt deppa idag jeg dere ;) gleder meg likevel såå mye på deres vegne Babysyk og FruLS og er kjempespent på deg først nå Babysyk, som er så nære en fødsel.

Venter i spenning:))

 

Nei, nå får jeg gå å gjøre ferdig noen lavendelhjerter her dere!

Ha en fiiiin helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter, tjohei fra meg, som er fraværende for tiden :) Lever litt i min egen permisjonsboble, bare "må" se alle teite programmer på tv'en, jeg som overhodet ikke skulle bli sånn, men høre på musikk og radio i stedet :D ha ha

 

ønsker3gull, en god klem fra meg :) Håper det klaffer likevel denne mnd, masse lykke til.

Camillok: høres ut som dere har fått det kjempefint i huset, og masse spennende planer :)

Lollo, så bra at det har gått fint å starte opp å jobbe igjen. Og spennende med å prøve igjen :)

FruLS: Den suppen hørtes veldig god ut :) Og bra at bekkenet har ordnet seg :)

Krølle: min korttidshukommelse husker ikke siste innlegg fra deg, så jeg sender deg også en klem :)

Babysyk: nå nærmer det seg farlig fort :) Jeg følger med i spenning. Ang klær til babyen er min erfaring med fire barn at alle tror man har så mye smått og får mye i gave at man heller kjøper noe babyen kan vokse inn i ;) Men samtidig er det lurt å ikke kjøpe for mye smått om man får en stor baby. Knøttene svømte i str 50 ganske lenge ;)

 

Ellers så går det fint med meg og mine. Skolen er jo startet opp igjen, og det var sannelig litt godt. Knøttene er begynt å sove i hver sin seng, noe som går bra bortsett fra når begge våkner samtidig ;) Da er ikke alltid armene mine lange no. Sukk, hadde man bare hatt lange blekksprutarmer noen ganger ;) De er snart 8 mnd, og nå skjer det mye. De står og rugger på alle fire, så jeg tror ikke det er lenge før de kryper avgårde. De skyver seg bakover over alt nå, så de er absolutt mobile ;) Ingen tenner enda, men de gnager og gnager, så nå tror jeg ikke det kan være lenge før første kommer. De spiser godt og koser seg med å sitte i høystol ved bordet når resten er samlet til middag :)

Det blir lite tid til strikking, driver å tenker på mulige prosjekt, men foreløpig er det bare med tanken. Døgnet har rett og slett ikke nok timer. :) Og når knøttene sover er det å styre rundt og gjøre alt man bare må gjøre ;) sukk altså.

 

Ha en fin fredag jenter :)

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagene dine høres hektisk ut med veldig fine MaMi:) Hvordan går det med denne ekstra hjelpen dere skulle få siden dere fikk tvillinger og hadde to fra før? er det til god hjelp?

 

Hvordan går det med deg Babysyk? Ikke noe rie-lignende symptomer eller... ?:)

 

Her har jeg ikke strikket på flere dager. Igår begynte jeg derimot å sy på en rosa tights til vesla. Fredag kjøpte jeg litt lys gammelrosa velour/chenille som jeg skal sy en liten tunika til henne som passer til tightsen. Så tenkte jeg å applikere på litt forskjellig på tunikaen som kanskje et hjerte, litt tekst og litt annet som hun synes det er morsomt å ha på.

Ellers har jeg blitt forkjølet da av alle ting:( litt snørrete og småvondt i halsen. Tygger på CuraMed og tenkte å lage meg noe varmt å drikke nå. Det blir nok tidlig kvelden på meg også.

Imorgen skal det da være eksakt en uke til min ikm. Gru-gleder meg, og begynner såvidt å tenke på det.. men kjenner jeg likevel er mye roligere enn før. Sikkert pga den kjemiske forrige pp. Man lærer seg etterhvert tll å skru ned forventningene ettersom månedene går.. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liker dårlig at jeg må over på ny side her, da har jeg lett for å glemme det som er skrevet.....

 

FruLS, den kjolen er supersøt! Har strikket den selv en gang også, Valgte heklekant i annen farge enn kjolen. Syns det blir litt gammeldags preg over den. Tror mottaker blir veldig glad :)

Hvordan går det med vesla i magen? Hun er vel blitt veldig aktiv nå kanskje? Er det 31 uker du er?

Suppa hørtes god ut, og enkel. Må prøve meg på den en gang. Har egentlig aldri kjøpt hermetisk asparges før tror jeg. (Ikke så ofte ferske heller for den saks skyld).

 

MaMi, har ingen problemer med å se at du har det travelt. Selv jeg, uten barn får ikke strikket like mye som jeg vil :) Du får barae nyte tiden med de små, strikke kan du gjøre senere vet du :) Om du skulle få tid så kan du jo strikke noe raskt, som like luer til alle jentene dine.

 

Er veldig spent på hvordan det går med deg nå Krølle!! Du kommer vel med den ene "skrekk-historien" etter den andre snart! Huff. Håper det er et godt tegn at vi ikke hører fra deg. Store-prinsen har vel begynt på skolen nå også! Håper det går bra og at han trives som skolegutt.

 

ønsker3gull, du får prøve å være skikkelig opptatt denne uken, så den bare flyr av gårde uten at du rekker å tenke på ikm!! Veldig lett for meg å si ja, for det er jo helt umulig å ikke tenke på det.

Du syr og syr! Er bare skikkelig misunnelig på deg :) Høres jo så fint ut det du syr også!! Syns velsa det er stas å gå med hjemmesydde klær? Kan tenke meg hun svinger seg :)

Ikke gøy md forkjølelse! Håper det gir seg raskt!! Min satt jo VELDIG lenge. Men jeg var ikke snørrete og vondt hals, så vi får håpe du har en annen type som forsvinner lettere!! God bedring ihvertfall :)

 

Hadde litt smårier i natt. Men var ikke like nervepirrende som sist gang. Regnet egentlig med at de forsvant igjen, så jeg tok meg ikke bryet med å ta tiden eller noe. Ville bare sove :) Sliter fortsatt skikkelig med søvnen. Enten koker jeg over av varme eller har fryktelig rastløse legger!!!! Men i natt har jeg sovet godt!! Bare oppe på do noen ganger, og det skal jeg oerleve!

Samboer leser mye hjemme nå. Og da bruker han kontoret hvor den stasjonere mac`en står og så skriver han på den bærbare. Så jeg får ikke vært så mye på nett. Utrolig kjedelig!!! Men nå har han satt seg i stua, og jeg kastet meg over mac`en :) Ingen knapper i posten. Begynner nesten å tro at jeg har blitt lurt. Var ikke store summen, 50kr, men jeg hadde jo gledet meg sånn.

Energien er ikke akkurat på topp, så jeg får ikke gjort så mye om dagen. Bare ryddet etter maten og vasket klær og sånn. Kofferten står enda.... Og nå som jeg endelig kan sitter her litt, så vil jeg heller det.

Har begynt på et sokkepar til mini, som han skal ha til hentesettet - som fortsatt mangler knapper. Igår var det en måned til termin, så jeg må virkelig få ut fingeren og gjøre ting klart!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som forventet, ble kjolen strikket ferdig lørdag. Bare regnvær gir god strikketid. Mangler å feste tråder, samt heklekant da, for jeg hadde ikke med meg hverken nål eller heklenål på landet. Strikker forresten i minste str ønsker3gull, altså 1-3mnd.

Hvilke farger brukte du når du strikket den da Babysyk? Har også lurt på å ha kanten en annen farge, men er veldig usikker på hva.

 

Kjekt å høre at både store og små vokser og trives MaMi! Og at det er hektiske dager er det vel ingen som betviler. 8mnd, tiden flyr ja! Hvor lenge skal du være hjemme forresten?

 

Krysser fingrene for deg ønsker3gull! Håper denne uken går som en vind, og plutselig står du med positiv prøve i hånden. DET hadde vært stas det!

 

Lillesnuppa i magen er blitt betydelig mer aktiv i det siste ja. Tror hun kanskje har snudd seg litt som gjør at jeg kjenner mye mer enn før. Igårkveld lå jeg og trykket på magen (som alltid..hehe..klarer ikke å la være). Og (med stor usikkerhet da) mente jeg kunne kjenne både armer og bein som beveget seg inni der (men hva som er hva klarer jeg ikke skille). Har en øm "kul" øverst på magen som jeg har hatt lenge. Kan bevege den frem og tilbake med litt trykk, så det er nok en kroppsdel, men hva - aner ikke! Det stemmer at jeg er i uke 31 nå ja (30+2 idag), flink du er til å ha kontroll Babysyk. :)

Har bare laget den suppen en gang før, og er heller ikke noen hyppig bruker av hermetisk asparges. Begge gangene har jeg brukt på glass da, har ikke funnet i biter på boks, så kutter de bare opp selv.

 

Så kjedelig at knappene lar vente på seg da, Babysyk! Men håper de kommer, så du kan pynte diverse småprosjekt med dem! :)

 

Ellers går det litt opp og ned her. Har det fint i helgene, og var til og med på halvannen times sopptur igår (skjønt, det ble ikke så mye sopp da, og like greit var det, for bekkenet likte ikke heeelt å stå fremoverbøyd i skogen). Men på jobb, der er det ikke fullt så kjekt. Har i dag fått låne et kontor med heve/senkepult for å se om det hjelper å stå litt ila dagen, men det blir så tungt så fryktelig fort. Og når jeg sitter får jeg vondt i halebeinet. Så jeg får prøve å holde ut denne uken, og evt vurdere om jeg skal sykemelde meg noen prosenter fra neste uke. Det beste er egentlig å ligge eller å gå. Onsdag er det trening hos fysio, det kan jo hende at litt styrketrening av bekkenområdet vil hjelpe på korsrygg/halebein-problemet.

Nei, nå skal jeg opp og gå litt og finne meg en sofa å ligge litt på. En time til jeg skal gå. Da er det avgårde til middag hos mormor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var forresten på IKEA på fredag og har nå kjøpt inn seng, stelleunderlag og badebalje. Så nå er vi klare til at snuppa skal komme (selv om jeg håper hun venter en stund til).

Mangler dyne da. For på ikea hadde de bare store junior-dyner.

Har dere tips til okeie dyner som ikke er altfor dyre?

 

Mannen mener også at sprinkelsengen blir for stor til å ha på vårt soverom, så nå har svigermor satt igang og skal male en liten barneseng som sto på landet fra mannen var liten som vi skal ha på vårt soverom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er jo bare supereffekttiv med strikkingen din da FruLS!!! Kan ikke du komme hit å hjelpe meg så jeg kommer i mål med alt jeg vil før mini kommer?! :) Selv om jeg har fri og ikke gjør så mye får jeg ikke strikket mye allikevel.....

Jeg brukte lys grå til kjolen og naturhvit til heklekanten - begge i Drops Lima.. Ikke akkurat veldig jentete, men kjolen ble søt for det.

 

Så flink du har vært og gå en så lang tur. Vi prøvde på det på søndag. Gikk i skikkelig oldis-tempo!! Men ble helt ødelagt i kroppen etterpå, så det blir ikke så lange turer. (Turen var ikke lang, men vi gikk lenge :) hehe)

Det er viktig å lytte til kroppen og ikke presse seg for mye. Så det høres nesten ut som noen prosent sykemelding er lurt. Hvis du gjør det nå før du er helt ødelagt så holder du nok lenger enn om du sliter bekkenet helt ut. Høres ikke godt ut!!!

 

Vi har også den badebalja fra IKEA :) Er jo nesten lik de på Baby Shop og Barnas Hus, og bare en brøkdel i pris!

Vi har kjøpt dundyner på Princess. Har jo ikke prøvd de, og aner ikke hvilken kvalitet de har, men de så helt greie ut. Du må ha liten til vogna og stor til senga da. Vi kjøpte i tillegg en sommerdyne og ha i moseskurven, for i stua blir det ganske varmt. De har jo ofte tilbud på sånne ting. For ikke lenge siden hadde de ta 3 betal for 2 på alle barneprodukter, men tenkte ikke over at jeg skulle gi beskjed. Vi hadde kjøpt dyner rett før :( Men kanskje det kommer tilbud på kid etterhvert, de har like der også, men litt dyrere.

Så koselig med senga mannen har brukt da!! Det blir nok ekstra stas å legge vesla i den :) Og så er de jo så fine, sånne gamle senger! Snill svigermor som maler den for dere.

 

Igår var vi på obsposten for gravide. Hadde kjent lite/mindre liv siden lørdag, så de sa jeg skulle komme en tur og sjekke. Var litt rart å dra dit, for hvis noe var galt så hadde de jo tatt han ut. Tenkte på det når jeg gikk ut døra hjemme. Men alt var heldigvis bare bra :) Hun målte veksten siden han var litt liten på forrige ul, men nå var han normal, ca 2900, så det blir ikke noe liten baby her om jeg går til termin.

I natt hadde jeg rier igjen. Prøvde bare å sove, for jeg tenkte at jeg uansett våkner om det bygger seg opp. Var litt vondere enn sist, men ikke veldig. Hadde ikke gitt seg når samboer skulle dra på skolen, så han kjører, sånn at det går litt fortere enn med kollektiv.

 

Fikk forresten ryddet i klærne mine igår. Følte jeg var litt flink/realistisk når jeg sorterte klær. Klær jeg ikke har brukt på noen år kommer jeg sikkert aldri til å bruke igjen. Men noe ble igjen som jeg HELT sikkert kunne gitt bort. Får ta det litt etterhvert. Nå skal resten ryddes inn i skapet. Og så er det BABYKLæR som står for tur :)

 

Ha en fin tirsdag jenter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

<p>Heihei alle sammen!</p>

<p> </p>

<p>Har lest hver dag, men ikke funnet tiden til å svare før nå. Vi har brennkopper fortsatt - har brukt omtrent hele helga og mandagen på å vaske og skure, dra til legen etc. Synes det hele har stått på lenge nå (6 uker) og vil bli kvitt det! Så om det ikke har gitt seg innen torsdag blir det antibiotika på lille gull også. Krysser fingra for at jeg har fått kokt bort alle bakterier, gullet har totalt nedfilte fingre og vaskerommet er gullende rent. </p>

<p> </p>

<p>Vi skulle på babysvømming forrige uke, har gledet meg til det omtrent siden jeg ble gravid, så det var en nedtur å måtte avlyse - til og med to ganger :( Men neste gang så må det da bli!</p>

<p> </p>

<p>I går var vi på HS, lillegull har blitt så stooor: noen få gram unna 8 kg og 69 cm. Det gjør han til den lengste og tynneste på barselgruppa... Men det er helt ok når han er helt perfekt god og rund selv om han er litt slankere enn de andre :) Både i min og mannens familie har barna vært relativt slanke.</p>

<p> </p>

<p>I dag har vi vært på bjørnebærtur, masse kart også, så på fredag blir det ny runde. Fy å skarpe pigger de buskene har!!! Har også ringt på babyting på finn, skal kjøpe brukt reiseseng (til å ha hos mamma), babyhuske og bæremeis. Jeg tenker å bruke sjal selv, men mannen nekter å ta på seg det ;) Og det er klart; er han med på tur så er det han som skal trille vogna eller bære gullet. Samme med dere? Fant også ei som selger nye baby set til tripp trapp, her nekter gullet å bruke new born seat (det har han forsåvidt alltid nektet, bomkjøp). Tror dere mørk lilla bøyle og ryggplate blir fint til cherry stol?</p>

<p> </p>

<p>De siste dagene har det blitt skikkelig høst. Prøver å se det positive i det, det er tross alt nydelig med den friske skarpe luften, flotte farger og lyden av raslende løv når man vasser i det. Men, det betyr jo at sommeren er over også, og det er jeg ikke så glad for... Mer positiv tenkning: varm sjokolade (bare på lørdager da ;) ), ullsokker, strikketøy, voksipose. Godt vi endelig fikk installert tv i dag :P Første dag jeg faktisk har tenkt på å finne frem strikketøyet. Men så fikk jeg mensen - og hadde et uhell i den fine stolen min :( Fikk heldigvis reddet situasjonen med vanish og vasking av trekk med en gang. puh. Men nå er godstolen uten trekk (det henger til tørk). Ikke så greit når lillegull fikk vaksine i går og har vært supergrinete og bare vil ligge oppå mammaen sin... Ikke alltid like lett å få tid til primitive behov med sånne små... Men man blir kanskje bedre på det etterhvert? Første gang Leon har vært dårlig, kjenner at jeg blir litt urolig av det. Jaja, kanskje litt i overkant med info dette ;), men det er sikkert flere småbarnsmødre som har opplevd lignende...</p>

<p> </p>

<p>Så spennende med kynnere/rier da babysyk, men det er vel fortsatt litt tidlig? jaja, med så stor baby er det nå uansett ok å bli født nå :) Hvil deg det du kan, det er best uansett om det er timer eller uker til han kommer :)</p>

<p> </p>

<p>Skal rydde litt i babyklær her også, 68 er for smått nå, så her skal 74 og 80 frem. Har til nå hatt klærne hans i kommode i gangen (så gullet har måttet fraktes fra badet opp ned i bare bleia hver morgen), men lurer rett og slett på om jeg skal legge klærne hans i et skap på vaskerommet. Det går så mye babyklær, mye stress å bære opp og ned unødig mye. Kan like greit ha det der og ta med morgendagens klær opp om kvelden når det blir for kaldt til bleieoutfit.</p>

<p> </p>

<p>ønsker: krysser fingre for dere :) Tenkte på noe du skrev her om dagen - at dere bare skulle prøve frem til nyttår og at tiden går så fort. Er den planen fortsatt reell nå som dere faktisk ble gravide? Uansett - du ble jo raskt gravid når dere forsøkte aktivt, så det ordner seg nok nå eller de neste mnd uansett :)</p>

<p> </p>

<p>FruLS: så flink du er til å strikke! Heldige lille prinsesse :) Og så koselig med jenteklær og jentefarger! Senga etter mannen din hørtes også super ut! Begynt å bli stor nå? Tyngere? Flink du er som kommer deg ut på tur!</p>

<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;"> </div>

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sier som deg, Babysyk... Liker ikke ny side. Glemmer jo alt som står på den forrige. Spennende med rier da. Ba du fikk komme inn på sjekk på obs-posten. Bedre med en gang for mye enn for lite. :) så flink du har vært å rydde skapet. Det burde jeg også gjort. Har så mye klær som aldri blir brukt. Enten er de for små eller så er de helt utslitt. Kjøpte litt nytt nå før jeg begynte på jobb igjen, men trenger litt mer. Vil ikke kjøpe for mye siden jeg har tenkt meg nedover i vekt, men noe må man jo gå med. Forresten så har jeg begynt et nytt og bedre liv med sunn mat regelmessig og ikke snop utenom en dag i helgen. På en uke (fra forrige mandag til i går) hadde jeg gått ned 1,5 kg! Er superfornøyd og håper det fortsetter. Vil gjerne ned litt før en ny spire fester seg.

 

FruLS, så flink og effektiv du er med strikkingen! Og så kjekt med shopping til prinsessen. Vi har også badebaljen fra Ikea. Kjøpte den i vår da lille klarte å sitte selv. Før det brukte vi Tummy-tub (jeg fant en gratis på finn.no). Nå er hun på vei ut av baljen hver gang hun bader. Klatrer i vei selv om hun ikke får lov. Jeg er så redd for at hun skal falle at hun er nødt til å sitte...

 

God bedring, ønsker3gull! Håper du blir ordentlig frisk snart! Krysser fingrene for at testen viser positivt denne gang.

 

Spent på å høre hvordand et går med skolegutten din jeg også, Krølle. Og med lille keiseren og deg selvfølgelig.

 

MaMi, jeg synes jeg har det travelt, men du med to små og to store har det sikkert kjempetravelt. Hvordan går det med den hjelpedamen dere fikk (husker ikke hva det het) som Camillok også lurte på?

 

Har jeg fortalt dere at vi har fått bhg-plass til lille? Fått plass fra slutten av sept, men søker perm frem til beg av november så hun blir hjemme så lenge mannen har sin permisjon. Jaja, jenter.... Nå er det gjort! Yr meldte sin ankomst før helgen så da røk pillene til. Vi er blitt prøvene igjen :) litt skummelt, men veldig spennende dette her. Jeg vil jo gjerne få jobbet hele dette skoleåret, så håper det ikke klaffer helt med en gang... Hehe ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, Camillok, vi har jo svart samtidig. Så drit med brennkopper da. Det har jeg hatt en gang, men ikke så lenge som seks uker. Håper dere blir kvitt det snart så du får begynt på babysvømming. Vi hadde første dag på svømming i går. Merket det var lenge siden sist vi badet, gitt. Lille hang rundt halsen på meg så og si hele tiden. Det var veldig koselig da, så vi brukte hele halvtimen på å bli kjent og vant med vannet igjen. ;)

 

Wow, minien din er jo nesten like stor som min! Vi skal på kontroll på fredag, men sist hun ble veid var hun 8,3 kg. Bruker 74 og 80 i klær. Hvor gammel er han blitt nå? Var det mars han var født?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, så spennende Lollo :) får nesten håpe det tar litt tid da... Hehe, selvsagt håper vi jo likevel det skjer med en gang ;) jeg har også en godtedag i uka, har holdt den. Vekta har ikke bevegd seg veldig mye nedover, men muligens en kg. Veldig varierende vekt om dagen...

 

Gullet mitt er litt over 5 mnd. Hadde kjøpt inn vinterdress i Str 68... Kosta 125 kr da, får spare på den - kanskje nestemann kan bruke den? Heldigvis unisex farger: brun med fargerike stjerner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihi, jeg prøver no å holde produktiviteten på strikketøy oppe da vet dere! :) Har man først dabbet av, skal det litt til for å komme igang igjen. Sender over litt motivasjon jeg Babysyk!

Kjolen fikk naturhvit heklekant også (som resten av den). Har bare halslinningen igjen, også må jeg finne knapper til den, vaske den og pakke den inn. :)

Idag er det første gruppetrening hos fysioterapeut. Tenkte å prøve å snakke litt med henne ang. sykemelding, høre hva hun anbefaler. Har funnet ut at med 37,5% sykemelding kan jeg jobbe fra 9-14 hver dag f.eks.

Jeg visste forsåvidt om det tilbudet på princess Babysyk, men tenkte ikke over det før det var for sent. Får vente til neste gang bare, det kommer nok igjen. ;)

Så bra at alt var bra med mini da, til tross for mindre liv. Det er vel mindre plass inni der etterhvert, så litt opp og ned vil det vel kanskje være. Og superflink du har vært med å rydde klær da! Ta deg en runde til før jul, når lille har kommet og du ser hva du bruker igjen, så kan du evt ønske deg nye klær til jul hvis du vil friske opp litt! :)

 

Camillok, håper dere snart er ferdig med sjuke, og superkjedelig at babysvømmingen måtte utsettes da. Husker jeg var med en venninne noen ganger, det var sååå koselig!

Mannen min er også motstander av bæresjal, men vi får se. Har foreløbig en BabyBjørn bæresele, men må hun bæres mye, så er det nok ikke umulig at et sjal dukker opp ja. Så får mannen bare synes det er så harry/hippie han bare vil!

Ellers merkes det at det blir tyngre ja! Har heldigvis ikke gått opp så mange kilo da, ligger nå 5-6kg over startvekt. Satser på at treningen hos fysio skal styrke rygg og mage så det ikke skal bli så tungt på slutten :)

 

Lollo, grattis med barnehageplass!!! Sikkert lurt å utsette oppstarten litt ja, hvor gammel er lille når hun begynner i november da? Og spennende med prøving på nestemann da! Masse lykke til med det!

 

Igår var jeg på kombinert gravide/strikketreff med to venninner. Hun ene (kollega) har termin om en uke!!! og har mindre mage enn meg! Jeg er nok litt stor kanskje...ligger i øverste sjiktet av SF-kurven (hun ligger i nedre sjikt). Sistemann har termin i midten av oktober, også har jeg da i november, så her er det tripp trapp! Var veldig koselig. Skravlet i tre timer, drakk te, strikket litt og bare koste oss. Desverre hadde vi valgt en kafe uten sofaer da, så satt på pinnestoler, det merkes!

Og når jeg kom hjem hadde mannen til min store overraskelse fikset bordbenet på pulten på gjesterommet. Og jammen hadde han ikke ommøblert rommet, slått opp sprinkelsengen og satt ene bokhyllen inn på vårt rom. Så nå må det bare ryddes og vaskes. Flinke søte mannen som hadde "kost" seg aleine hjemme (han har nok stresset litt også, for er store møbler han har flyttet på, men tror nok han synes det var litt kjekt likevel). Gjett om jeg fikk "redebygger"-følelsen nå da!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...