Gå til innhold

jeg har lyst til å lage en morsom tråd, hva er deres verste flauser??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

jeg har mange, noen jeg kan le av i ettertid og noen jeg fortsatt blir flau av å tenke på.

kom igjen damer, få meg til å le=)

 

en av mine flauser:

 

dette var når jeg fortsatt var ganske så ung, men herre hvor flaut.

jeg skulle spise middag hjemme hos en venn etter skolen (slutten av barneskolen var det vel)

jeg var ganske så beskjeden av meg og turte ikke å si at jeg måtte på do. vi var midt under middagen og jeg måtte virkelig på do.

søsteren til min daverende venninne sa noe som var morsomt og alle lo, inkludert meg. jeg lo så hard at jeg rett og slett tisset meg ut..

 

slå den du!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

slår den lett, haha.

tissa på fanget til eksen min i en ganske beruset tilstand...

åååh!!! det var på ungdomskolen dette da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min flaueste er da jeg hadde en veninne over på vin, og vi hadde barnefri begge to, mannen min jobbet natten så hun skulle sove hos meg. Vi har i mange år hatt oss litt uten at noen vet det.

Så lå vi i sengen, og hadde på porno på pc'n. Jeg slikket henne og plutselig er det fult lys i rommet. Mannen hadde kommet tidligere hjem, og vi hadde ikke hørt han. Han hadde hørt oss, og gikk derfor rett inn å satt på fult lyd. Gud så flau jeg var!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg var på bussen, og den dagen var det kontroll.

da han kom bort til meg og spurte om jeg hadde biletten måtte jeg bare si det som det var. jeg hadde brukt den for å pakke inn en tyggisen min. fikk noen blikk da ja

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var 17 og på grisefylla. La meg på en benk midt i sentrum. Kom en fyr bort for å snakke med meg. Endte med at jeg først spøy i hånda hans og deretter dreit på meg.

 

Slå den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Før jeg ble gravid drev jeg og smugrøyket. Samboeren min er veldig anti-røyker og blir rett og slett sur visst jeg tar meg en sigarett.

Vi bor svært øde og her ute er det en turløype som var mye brukt før, men ikke nå lengre. Der måtte jo vere den perfekte plass å smugrøyke?

 

Jeg la i veg inn i skogen, og syns egentlig det var skikkelig deilig å gå der helt i fred. Stien var nesten gjengrodd, som om det var helt uberørt av mennesker. Jeg nytte friheten til det fulle. Kjente på å være menneske i fri natur. Da jeg måtte tisse satte jeg meg rett ned der jeg stod, og tisset. Var skikkelig avslappet med andre ord. Etter å ha røyket røyken min gikk jeg litt lengre inn i skogen. Fikk så lyst å synge. Ja, hvorfor ikke? Det var jo ikke en sjel her... Av alle sanger i verden sang jeg en strofe fra Herborg Kråkeviks album. Med kraftig og ubeskjeden stemme gaulte jeg "Danset natten" lang mens jeg svanset bortover skogen. Så gikk det kaldt nedover ryggen på meg. Der, rett framfor meg stod naboen med kamuflasjeklær og gevær, han va på jakt. Han såg meg rett inn i øynene med det største hånsmilet man kan tenke seg.

Det eneste jeg klarte og si var: "Har du vert her lenge?"

Han svarte: "Ja, man kan si at jeg har hørt deg eg stund"

Jeg var sikkert rødere enn Bergans-jakka jeg hadde på meg. DØDSFLAU pilte jeg hjem og bedde en stille bønn til Gud om at naboen ikke hadde sett meg da jeg satte meg på huk og tisset...

Hilsen røykfri...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

haha Lilli :D deilig å få ledd litt.. skulle ønske det var jeg som tok deg i å synge..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde gått ut med en skikkelig flott mann en stund, alt virket til å være fint og flott.

 

Den ene dagen hadde jeg sovet hos han og gikk tilbake senere på dagen for jeg trengte laderen til tlf min.

 

Jeg åpnet døra som ikke var låst og ropte på han, det kom stønnelyder fra soverommet. Jeg tenkte at nå skal jeg ferske han!

 

Gikk inn på soverommet hvor jeg fant han i full action med en annen mann.

 

Jeg fikk hakeslepp! Jeg nappet fort til meg laderen og stormet i en full fart ut derfra. Har aldri siden hørt fra han, og glad er jeg for det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde vært på kjærestebesøk hos hans foreldre, og vi bodde da på det gamle gutterommet hans. Hadde sex en god del timer på natta. Det endte med at dagen etter sovnet han på sofaen, og ble liggende i koma halve dagen. Svigerfar ser på meg og smiler, så sier han : at der ser du hva som skjer når du sliter han ut hele natten :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var litt surrete da jeg ammet første barnet, ammet på cafè og skulle kjøpe meg noe å drikke etter jeg la ungen tilbake til vogna, det jeg derimot glemte var å pakke inn puppen igjen ( ammetopp og ammebh) så den stakk en smule ut av hullet. Jeg var så peonrød i planeten som det er mulig å bli da jeg oppdaga den bløma der.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

var på fest hos ei venninne og fant ut jeg måtte bæsje... jeg gjorde det og blei rimelig stressa da den var så stor at jeg ikke fikk skylt den ned! Prøvde flere ganger, men gikk rett og slett ikke. Til slutt tok jeg den opp med papir og kastet den ut av vinduet og håpte folk bare trodde det var hundebæsj! Tror ikke jeg blei busta, men likevel fryktelig flaut! (kasta ikke med papiret da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på campingtur sommeren før jeg begynte i 6klasse. Jeg og noen av mine venner jeg hadde fått den sommeren badet og koste oss en ettermiddeg etter grilling. Når jeg badet følte jeg en eksplosonstrang for å drite. Jeg svømte bak en brygge for å gjøre mitt fornøden i troen på at driten ville synke. Men det skjedde jo ikke, den fløyt. Flauheten var veldig stor når denne klompen ble oppdagen flytende rundt av mine venner og alle skjønte det var meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble bedt på middag til en superkjekk fyr jeg hadde truffet helgen før på byen. Jeg var nok ganske mye tøffere når jeg var ute på byen. Gledet meg veldig til denne daten og var super nervøs husker jeg. Etter middagen satt han og smilte, jeg spurte hva han tenkte på...han sa han tenkte på at det hadde vært så godt å kysse med meg forrige helg. Jeg tok skikkelig sats og spurte om han kunne tenkt seg det igjen...han svarte NEI.

 

Guuuuuuuuuuuuuud jeg holdt på å dø der jeg satt.

Fikk avsluttet ganske fort etter det og gikk hjem med dyp purpurfarge i ansiktet.

 

Når jeg tenker etter nå i etterkant syns jeg han var ordentlig slem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dette var en gøy tråd :-D hahahaha! Utrolig hvor mye som kan skje en... uff! Kjør på! Enda fler historier!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jo det må ha vært da jeg skulle på fest å møte kjæresten min ,jeg tenkte jeg skulle sykle i og med at jeg skulle drikke,jeg hadde pynta meg ja fra innsiden og ut med korsett,stay ups og string.Tok på meg langt skjørt og sykla avgårde med ryggsekken min full av drikke varer.

 

Da jeg kom til vei krysset måtte jeg av sykkelen så jeg bare hoppet ned ,det stoppet en bil bak meg,og jeg hørte en lattermild stemme som Ropte det er forbudt med blotting i Norges land ,da jeg snudde meg var det en politibil med to kjekke poliser.Fy faen skjørte hadde hengt seg opp bak.Gjett hvem som syklet som en gal....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha ha ha...ler godt av mange historier her inne...he he.

 

Her er min: jeg har veldig tannlege skrekk, så får alltid en valium før jeg skal sitte i tannlegestolen. Og en gang måtte jeg trekke den ene visdomstanna mi. Har grudd meg hele dag, og viste opp på tannelge kontoret 30 min. før for å få valium. En venninne av meg var med.

 

Etter ca. 15 min. begynte pillen å virke. Jeg husker ikke så mye, men venninna mi fortalte dette. Jeg satt på stolen i venterommet, og sank mer og mer ned mot gulvet. Til slutt lå jeg på gulvet og lo mens folk stirret. Og da vi endelig fikk komme inn, skulle jeg sitte meg ned i stolen. Men klarte jeg å bomme, og havnet på gulvet (igjen). Både tannlegen og venninna mi måtte hjelpe meg opp i stolen. Og da tannlegen skulle begynne å jobbe, så fikk jeg latternafall. Jeg lo og bablet i et sett, og gjorde det helt umulig for tannlegen å gjøre noe.

 

Da jeg var ferdig og skulle betale, skulle jeg lene meg mot skranken. Men bommet igjen og falt pladask på gulvet. Igjen måtte venninna mi hjelpe meg opp, og til slutt måtte hun bare ta lommeboka mi og betale. Jeg sto bare og lo.

 

Par dager etter skulle jeg tilbake og ta stingen. Jeg gikk stille og rolig inn, mens tannpleierene så på meg med glis om munnen. Jeg er glad jeg ikke husker så mye. Flaut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ler meg skakk av den siste her:-D syns jeg ser deg..

stakkar,det er ikke lett å ha tannlegeskrekk:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eh...når jeg leser dette i etterkanten, så høres det ikke så morsom ut. Men venninna mi lo godt av meg flere dager etter. Hun sa at du måtte nesten være der....

 

22.24

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe...tissa i senga til min daværende kjærste(var full)....han var ikke hjemme,så jeg måtte jo si til moren at dyner og sengetøy måtte vaskes fordi jeg hadde tissa på meg....pinlig!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

huff og huff, stakkars deg 22.24....

 

Her kommer min:

 

Eg hadde akkurat blitt sammen med han som eg nå er gift med. Vi bestemt oss for å gå ut på byen en tur, og for en eller annen grunn tålte eg veldig mye mindre den kvelden enn hva eg pleide å gjøre. Det merket eg selvfølgelig for seint...

 

Eg ble rett og slett dritings. Han fulgte meg ut, og vi satt oss på en benk sann at eg kunne få litt frisk luft. Husker at eg begynte å spy som bare det. greit nok det om eg bare hadde spydd, men for hver gang eg brakk meg kom det en stor promp samtidig!

Eg håpte, og ba en stille bønn om at det var bare eg som hørte prompene (ja, særlig) men bønnene mine ble avbrudt av at han holder på å le seg ihjel og nesten roper ut "du bare sypr og fiser om hverandre, SPYR OG FIIIIIIIIIIISER!!!!!!!!"

Herlighet... Det var ikke spesielt stilig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...