Gå til innhold

Mars-jenter


J'espere

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Østlending i Bergen her😉

 

Etter å ha liggi en time tissatrengt i senga i dag for å vente på at sambo skulle våkne, så ble vi enige om å hoppe i det og ta en test... Den ble positiv, etter å ha sett rimelig negativ ut det første minuttet! Får ta en ny om noen dager for å se om den blir sterkere, men det var ikke tvil om at det var to streker❤️

Så da er vi og et steg nærmere!👍 så får vi se hvor langt vi kommer denne gangen... Mye vi ikke har opplevd enda, så alt kan skje! Men mye værre enn å miste i uke 27 kan det ikke bli uansett, vi må vel ha brukt opp uflaxen vår nå?

Bare å håpe videre❤️

 

Tenker på deg i dag 83jenta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hurra for positiv test embi 😀 før eller senere må uflaksen være oppbrukt både for deg og oss andre her inne.

 

Her er blodprøve tatt, nå er det avslapping/soving frem til det er på tide å reise til Haukeland igjen, satt alarm på telefonen tilfelle jeg sovner. Tok en test i går som var positiv, så håper på det beste, men føler jeg har blødd så pass mye at er ikke sikkert... Mannen sier han er positiv til det motsatte er bevist.

 

Hører til i bergensområdet (men det var kanskje klart siden jeg tar flere turer til Haukeland på en dag 😜)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra hurra for positiv test Embi! 😄 Så fantastiske nyheter! 😄😄😄 Med deres historie skjønner jeg jo at det er litt ekstra nervepirrende men per nå er du graviiid -juhuuu! 🎁🎉🎊🎈 Må si det ble god uttelling på de positive testene denne runden! 👍😄

 

83-jenta: lykke lykke til i dag! 💞💞💞

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hurraaaaaa embi. Gratulerer så mye.

 

Jeg har tatt blodprøve men ser ikke positivt på det. Men tatt noen ekstra hormon prøver slik at legen lettere kan anbefale oss veien videre.

Holder til i Nittedal.

Lykke til etterpå 83jenta jeg krysser fingrene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja nå gidder vi ikke ha no mer uflax 83jenta👍😉 nå er det vår tur!

Tar en ny test i morgen for å være sikker før jeg melder inn til klinikken...og så en cb m ukeindikator i uka for å se at uketallet øker! Kjenner en viss lettelse, men tør ikke tenke så mye på dette enda...

 

Så bra at de tar flere tester tinkerbell74! Jo mer man finner ut jo mer kan man tilrettelegge neste runde😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

embi, du er helt rå!!! Fy søren som jeg håper at det blir et nytt liv med bleieskift og gulpekluter i desember på dere:-)

 

Har hjertet i halsen, 83jenta. Håper den lille klarer seg der inne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Over og ut for denne gang :(

 

Selv om det er bare andre SAen tok de prøver fra både meg og mannen for å se om det var noe der (var vist vanlig etter tre). Nå er det bare å vente på papirene til neste forsøk, uvist om det blir før eller etter sommeren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ånei 83jenta!  :frown:  Det var ikke sånn det skulle gå .. Fikk vondt langt inni meg nå, hadde så inderlig håpet på gode nyheter fra deg nå. Forferdelig trist, det er ikke så mye annet å si. Tenker på dere og sender en klem :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var triste nyheter 83jenta!! Huff det var jo ikke sånn det skulle gå denne gangen!

 

Håper de finner ut av noe lurt på de testene som kan gjøre at dere slipper å oppleve dette igjen❤️

Så får de bare få fingeren ut så dere får et nytt forsøk før sommeren!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff! Det var trist 83-jenta! Vet så alt for godt hva du går gjennom nå! Får bare krysse fingrene for at dere lykkes neste gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ånei... Føler med dere 83jenta. Jeg håper dere kommer fort igang igjen. Sender varme tanker <3

 

Jeg fikk svar som forventet,negativ men alle hormonprøvene så bra ut jippii så da kan det se ut som at vi tar et nytt forsøk så fort som mulig... Dvs ta kontakt ved neste mens.. I'm ready..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

83jenta, det var utrolig leit. Det er så trist å miste sånn, og så lett å bli bekymret for fremtiden. Veldig bra at dere har fått ta utredningsprøvene uten å ha hatt "obligatoriske 3" aborter. Da vet dere når dere går i gang med neste forsøk at all informasjon er på bordet og at de kan tilrettelegge maksimalt hvis det finnes flere utfordringer. Vær obs på at noen prøver endres under graviditet og må vanligvis tas flere måneder etter et svangerskap, så spør om alt er tatt eller om de bare har tatt kromosomer og slikt og om det er flere prøver som skal tas senere i denne omgang. Oftest er 2 aborter tilfeldige, og neste svangerskap blir baby <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjør på, tinker:-) Det er jo best om det kan gå med egne egg, det sparer gullet for grubling om hvor frøet kom fra og andre tanker som kan dukke opp i et lite hode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sant ;-) men blir det donor så har jeg bestemt meg for å lage en bok slik at barnet får informasjon fra det er lite. Jeg har selv fått vite i 12 års alder at den jeg trodde var min far ikke var det.. Så vet hvordan det føles å bli jugd til og det er ikke en god følelse så det skjer ikke med mitt barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med dere her inne?

Er 5+5 i dag og kjenner at tiden til UL ikke kan gå fort nok! Fortsatt ikke så veldig mye symptomer og etter det triste utfallet for 83jenta så føles det enda mindre sannsynlig at dette skal gå bra. Men er jo tross alt gravid inntil det motsatte er bevist!

 

En annen ting var at jeg begynte å google urter og graviditet og da kom jeg over en liste over hvilke urter man ikke bør spise/drikke når man er gravid pga risiko for SA..listen var så lang at jeg måtte skrolle nedover på mobilen, og så vidt jeg kan se er det nærmest ALLE kjente krydderurter som brukes i te. Hva skal man drikke da, når man heller ikke bør få i seg kaffe eller vanlig te? Har ikke lest noe negativt om Rooibush ennå, men er det forsket noe særlig på det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 7+2 uker på vei i dag. Har passert ukene da jeg har mistet før så det føles godt! Grugleder meg til UL på mandag! Har skrekk for MA. Men prøver å ikke tenke så mye på det!

Kvalmen har gått over litt til meg men har fortsatt veldig ømme pupper og blir fort sliten.

 

Jeg drikker verken te eller kaffe så har ikke satt meg noe serlig inn i det! Jeg spiser som normalt men tar ekstra vitaminer og prøver å drikke mye vann:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra du er forbi de mest "kritiske" ukene Håper_og_tror! Blir spennende med UL mandag!

Jeg er litt småkvalm av og til, men er ikke så mye og vet ikke om det er svangerskapskvalme engang, kan like gjerne være at jeg har spist for mye/for lite. Ekstremt trøtt er jeg også, i går sov jeg to ganger på ettermiddagen (en gang før og en gang etter middag). Men har lest at kombinasjonen Østrogen og Progesteron virker som en sovemedisin, og siden jeg tar tilskudd av begge to så er det jo ikke så rart at jeg er trøtt! :)

 

Forresten bra du minnet meg om å drikke mye vann - lett å glemme når man er så opptatt av hva man IKKE skal gjøre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her går det også bra, er 6+1 idag, og har ultralyd i morgen. Utrolig spennende og skremmende. Er jo som dere andre, veldig redd for både SA og MA. Om det er for tidlig til å høre hjertelyd i morgen, kan de fortsatt se at det fortsatt er liv, eller må jeg da vente for å se om hjertet slår? Tenker hele tiden at det ikke er noe hjertelyd å høre, og da redd for at det har skjedd en MA. Har tatt test med ukeinndikator, og den stiger. Og HCG stiger vel ikke ved en MA?

 

Jeg har jo egentlig ingen grunn sånn sett til å være bekymret, da jeg aldri har vært gravid og ikke er i noen risikogruppe heller. Men det blir jo slik at man tenker på det uansett. Var til fastlegen min i går, i sammenheng med noe annet, men fortalte like gjerne at vi endelig hadde lyktes med å bli gravide. Svaret hans var "Gratulere. Men dere har vel ikke sprettet champaignen enda vel, er jo mye som kan skje frem til uke 12." Ble litt satt ut av den, så har ikke akkurat tenkt mindere på alt som kan gå galt... Håper alt er som det skal på ultralyden, slik at jeg kan slappe av litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff A+S, det var en ganske insensitiv kommentar fra en lege!! Skjønner godt at du ikke blir mer beroliget etter det akkurat! Jeg har heller ingen konkret grunn til å være bekymret, annet enn at det føles veldig "typisk meg" om heller ikke dette går. Men skal prøve å slutte å synes synd på meg selv nå, skjønner godt om dere som har fått negativt utfall nå synes det er kjipt å lese om syting fra meg som faktisk inntil videre har fått en positiv test.

 

Jeg tror ikke Hcg stiger ved MA, men jeg tror det kan stige ved blighted ovum..

 

Vet ikke om de kan se at om det er liv hvis ikke de ser at hjertet slår egentlig. Men jeg har lest at hjertet skal begynne å slå når embryoet er 25 dager gammelt...så det er antakelig ikke for tidlig? Det er vel mer usikkert når utregningen skjer på grunnlag av første dag i siste mens, for da vet man jo ikke nøyaktig hvor gammelt embryoet er ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hcg stiger ikke ved ma, men man blør ikke og sympomene kan fortsette en stund. Ikke veldig gøy å bli lurt av sin egen kropp på den måten...men tror ikke dere skal tenke så mye på det, vi blir jo alle fulgt godt opp så alt som kan gjøres blir gjort😊

 

Ringte haukeland i dag pga timen på ivf avd på mandag, vi måtte avbestille den og fikk ikke bestille ny før det eventuelt gikk galt igjen..vææ, backup-planen min er borte og vi er på glattisen helt aleina!! Nå må dette gå bra! Skjønner jo at vi ikke fikk bestille ny time som backup da, hvis alle skulle gjøre det hadde det blitt kaos og ventelistene dobbelt så lange!

 

Skal og fortsette på alt jeg går på, inkludert progynova tror jeg. Har ikke fått svar på den enda. Trodde at den ikke var så bra å gå på når man var gravid? Hva hjelper den eventuelt med nå?

Og time til ul er booket om tre uker. Det er så lenge til at jeg ikke vil tenke på det, alt kan skje før den tid...

Tar endag avgangen og prøver å glemme trstresultatet, orker ikke enda en termindato i kalenderen...Prøver å ikke tenke på alt som skjer fremover og, blir så skuffa hvis planene må foregå uten spire når man har tenkt seg hvordan alt blir med.

Full forsvarsmekanisme her altså👍 eneste måten å komme seg gjennom dette på denne gangen tror jeg...

 

Spennende å høre om ul din i morgenA+S!

Og om tellinga di F*PCO!

 

Masse lykke til😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...