Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #51 Del Skrevet 27. september 2020 Akkurat nå, Rhapsody in blue skrev: Men du kommer heller ikke med svar på dette med kjemi og tørrgjær, honning og salt. Hvorfor skulle jeg det? Det er ikke det tråden handler om. Anonymkode: caae4...35f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #52 Del Skrevet 27. september 2020 Til Hi: Jeg bruker fersk gjær om jeg skal bake kanelboller fra Lom og så bruker jeg gjerne tørrgjær dersom jeg skal lage en pizzadeig! Jeg følger oppskrifter helt slavisk dersom jeg ønsker godt reultat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #53 Del Skrevet 27. september 2020 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvorfor skulle jeg det? Det er ikke det tråden handler om. Anonymkode: caae4...35f Tråden handler vel om baketips og hvorfor gjøre slik eller slik? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå