Gå til innhold

Har dere bestandig gjær i huset?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Akkurat nå, Rhapsody in blue skrev:

Men du kommer heller ikke med svar på dette med kjemi og tørrgjær, honning og salt. 

Hvorfor skulle jeg det? Det er ikke det tråden handler om.

Anonymkode: caae4...35f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Til Hi: Jeg bruker fersk gjær om jeg skal bake kanelboller fra Lom og så bruker jeg gjerne tørrgjær dersom jeg skal lage en pizzadeig! Jeg følger oppskrifter helt slavisk dersom jeg ønsker godt reultat!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Hvorfor skulle jeg det? Det er ikke det tråden handler om.

Anonymkode: caae4...35f

Tråden handler vel om baketips og hvorfor gjøre slik eller slik? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...