Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #1 Del Skrevet 27. september 2020 En liten ting jeg har lagt merke til her inne. - Noen snakker om boller etter lignende, da svarer andre "å, nå ble jeg fristet så jeg måtte bare bake noen" - Noen spør om de kan gå i butikken selv om de er litt forkjølet siden de trenger brød til matpakker dagen etter, og folk svarer "kan du ikke bare bake et" - Noen spør om hva andre har gjort i dag, og flere svarer at de kjedet seg og bakte litt. Altså, jeg har alltid ting som mel, egg, melk, sukker, smør og slikt liggende i huset, men pleier ikke ha gjær liggende så lenge jeg ikke har planlagt å bake noe. Har alle andre bestandig gjær liggende i huset? Anonymkode: 879b7...a9b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #2 Del Skrevet 27. september 2020 Ja alltid. Tørrgjær holder seg jo «evig» Anonymkode: 308ae...7a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #3 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, det har da virkelig alle jeg kjenner, det er grunnleggende. Anonymkode: 002bb...a89 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Miss Marple* Skrevet 27. september 2020 #4 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, baker kun med tørrgjær og det har jeg jo alltid sammen med mel og sukker. Det er basisvarer som jeg alltid passer på å fylle på med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #5 Del Skrevet 27. september 2020 Har tørrgjær i hus som regel, men liker best å bake med ferskgjær og baker sjelden og nesten alltid planlagt så jeg kan kjøpe ferskgjør på forhånd. Men uansett så er matbutikker åpent til 23.00 alle dager i uka her jeg bor, så ikke noe problem å få tak i ferskgjær om jeg plutselig skulle trenge det. Anonymkode: caae4...35f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #6 Del Skrevet 27. september 2020 Har alltid tørrgjær i hus ja. Anonymkode: b1bde...230 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ostepop123 Skrevet 27. september 2020 #7 Del Skrevet 27. september 2020 Jeg foretrekker fersk gjær, men har sikkert tre-fire pakker tørrgjær liggende til enhver tid. Baker ganske ofte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 27. september 2020 #8 Del Skrevet 27. september 2020 23 minutter siden, *Miss Marple* skrev: Ja, baker kun med tørrgjær og det har jeg jo alltid sammen med mel og sukker. Det er basisvarer som jeg alltid passer på å fylle på med. Her og, i tillegg har jeg egen surdeig jeg bruker til brød og pizza. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 27. september 2020 #9 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, jeg har alltid gjær i hus. Det hører med til basisvarene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #10 Del Skrevet 27. september 2020 Har som regel tørrgjær liggende ja. Og i verste fall har jeg alltid bakepulver, sånn at jeg kan lage scones. Anonymkode: c35f3...c08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #11 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, alltid! Gjær, mel, sukker, smør, melk og egg osv har vi omtrent alltid i hus. Anonymkode: d4aef...03f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #12 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, tørrgjær har jeg alltid i huset👍 Anonymkode: 2ad52...a5a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #13 Del Skrevet 27. september 2020 Ja. En liten periode i våres hadde jeg ikke fordi andre hamstret. Men da hadde jeg natron og bakepulver, så der ordnet seg Anonymkode: b57fb...3c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 27. september 2020 #14 Del Skrevet 27. september 2020 Bruker bare tørrgjær, og har alltid det tilgjengelig. Samme med mel, egg og sukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leverpostei Skrevet 27. september 2020 #15 Del Skrevet 27. september 2020 Tørrgjær, bakepulver og surdeig har jeg alltid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #16 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, har som regel alltid tørrgjær, jeg baker ofte når jeg kjeder meg, det er skjelden at jeg planlegger at jeg skal bake, jeg bare finner det jeg har, å baker noe av det. Anonymkode: 71f96...6a4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 27. september 2020 #17 Del Skrevet 27. september 2020 (endret) Bruker bare tørrgjær og det har jeg alltid i hus. Mel, sukker, smør og melk er også alltid i hus så jeg kan alltid bake en kake eller et brød. Endret 27. september 2020 av Lektor Doppler med tillegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #18 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, jeg har alltid gjær i huset. Anonymkode: 86c4c...b96 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #19 Del Skrevet 27. september 2020 Samme her, har alltid tørrgjær. Tenker du hi ikke bruker det? Mange som sverger til ferskgjær, men e aller fleste har likevel alltid tørrgjær liggende som backup i det minste 😊 Anonymkode: 87d25...ce6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 27. september 2020 #20 Del Skrevet 27. september 2020 Jeg har alltid tørrgjær i huset. Brukte helst ferskgjær fram til coronaen kom og det ble umulig å oppdrive, men nå baker jeg bare med tørrgjær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
the amazing spidermamma Skrevet 27. september 2020 #21 Del Skrevet 27. september 2020 Alltid tørrgjær i hus. Men foretrekker å bake med fersk gjær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #22 Del Skrevet 27. september 2020 Har også tørrgjær liggende, i tilfelle. Ofte må jeg kaste noe av det og kjøpe nytt, da jeg foretrekker fersk gjær. Anonymkode: 5b7cb...a29 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kathrine. Skrevet 27. september 2020 #23 Del Skrevet 27. september 2020 Ja. Eg baker sjeldent, men om en kjøper en pakke tørrgjær når en skal bake, så har en jo gjær til dei neste fire gangene en skal bake. Og innimellom kjøper en gjær pga. er usikker på om en har gjær til planlagt baking, og plutselig har en MASSE gjær liggende. 😁 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #24 Del Skrevet 27. september 2020 Alltid gjør liggende 👍 Anonymkode: 38ed9...96d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #25 Del Skrevet 27. september 2020 Nei, det har eg kun dersom eg har planlagt å bake 😊 Anonymkode: 3c3fc...bc3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå