Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #26 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, har alltid tørrgjær i huset fordi vi baker brød 1-2 ganger i uka. Anonymkode: dc26b...597 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 27. september 2020 #27 Del Skrevet 27. september 2020 Alltid tørrgjær ja. Etter at jeg begynte med kaldheving varer jo en pakke tørrgjær en liten evighet også. Foretrekker fersk gjær til annet enn eltefritt og kaldheving, men det går jo bra med tørr også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #28 Del Skrevet 27. september 2020 Jeg har alltid tørrgjær, surdeig, bakepulver og natron i hus, ja. I tillegg til at jeg alltid har hjemmesyrnet surmelk. Har selvfølgelig også diverse typer mel og korn, egg, smør, sukker, salt++++ Altså vanlige basisvarer i hus. Og jeg er av typen som koser meg når jeg har tid og overskudd til å bake. Baker surdeigsbrød en gang eller to i uka. Ungene kommer ofte hjem fra skolen til scones, boller, rundstykker, brød eller kake når jeg har turnusfri. Anonymkode: f3035...815 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #29 Del Skrevet 27. september 2020 Har alltid tørrgjær i hus, ja. Anonymkode: 6b201...e9d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Optatium Skrevet 27. september 2020 #30 Del Skrevet 27. september 2020 Har alltid litt i hus, og etter perioden i vår uten tilgang på gjær av noe slag har jeg nå alltid en pakke ekstra liggende. Føler meg naken uten😂 med gjør kan man liksom overleve alt 😅 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #31 Del Skrevet 27. september 2020 5 minutter siden, Optatium skrev: Har alltid litt i hus, og etter perioden i vår uten tilgang på gjær av noe slag har jeg nå alltid en pakke ekstra liggende. Føler meg naken uten😂 med gjør kan man liksom overleve alt 😅 Akkurat sånn har jeg det og! Må ha én pakke i bakhånd😁 Anonymkode: d24ac...e84 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prekæs Skrevet 27. september 2020 #32 Del Skrevet 27. september 2020 Planlagt baking skjer alltid med fersk gjær. Har likevel alltid tørrgjær beregnet på akutt bakebehov Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #33 Del Skrevet 27. september 2020 Har alltid gjær, en av basistingene her i heimen. Er det pare en eske igjen, kjøper jeg noen nye. En eske er minimum i skapet her, for vipps har en unge bakt og jeg ikke har kontrollen osv. Nå etter hamstringen har jeg lært at det er noen flere ting jeg må ha ett større lager på. Med allergiske barn, så har det vært rimelig utfordrende å få tak i såpe de tåler. Alt annet har gått ganske greit, passet dårlig at ungenefikk dilla på smoodie rett før corona satte inn, for fryste bær ble ett problem å få tak i. Anonymkode: 70ae5...b37 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Valkyriemamma Skrevet 27. september 2020 #34 Del Skrevet 27. september 2020 Har alltid tørrgjær i hus. Plutseleg dukker det opp besøk på døra, og då er det greit å kunne slenge eit brett med boller i omnen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annanym Skrevet 27. september 2020 #35 Del Skrevet 27. september 2020 Tørrgjær er inkludert i tørrvarer vi alltid har i hus. Vi har alltid det liggende. Kjøper inn ferskgjær om jeg planlegger å bake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pobie Skrevet 27. september 2020 #36 Del Skrevet 27. september 2020 Man kan da bake uten gjær. Veldig sjelden jeg baker med gjær. Har gjær i huset, men den tror jeg er gått ut på dato. Men kan da lage en kake o.l. likevel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #37 Del Skrevet 27. september 2020 Nei. Baker aldri. Har stort sett ikke mel eller sukker heller Anonymkode: 302a0...bc0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #38 Del Skrevet 27. september 2020 18 minutter siden, Pobie skrev: Man kan da bake uten gjær. Veldig sjelden jeg baker med gjær. Har gjær i huset, men den tror jeg er gått ut på dato. Men kan da lage en kake o.l. likevel. Men nå var det jo først og fremst snakk om brød. Anonymkode: c35f3...c08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #39 Del Skrevet 27. september 2020 Ja, basic bakeingredienser har vi stort sett i huset. Tørrgjær, hvetemel, grovere meltyper, natron, bakepulver, vaniljesukker, melk, egg, osv. Har alltid stående og kjøper nytt når det brukes opp. Anonymkode: 44afe...717 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pobie Skrevet 27. september 2020 #40 Del Skrevet 27. september 2020 16 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men nå var det jo først og fremst snakk om brød. Anonymkode: c35f3...c08 Er mange typer brød man ikke trenger gjær for å lage. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #41 Del Skrevet 27. september 2020 Nei det har jeg nesten aldri Anonymkode: 3d3db...4a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #42 Del Skrevet 27. september 2020 Nei. Baker aldri, i hvertfall ikke gjærbakst! Anonymkode: 0a784...646 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #43 Del Skrevet 27. september 2020 Jeg har alltid tørrgjær i hus, brukes til type ppizzadeig etc. Dersom jeg skal bake kanelboller fra Lom, har jeg alltid fersk gjær, så ja, jeg har begge deler, kommer an på hva jeg skal bake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #44 Del Skrevet 27. september 2020 10 timer siden, *Miss Marple* skrev: Ja, baker kun med tørrgjær og det har jeg jo alltid sammen med mel og sukker. Det er basisvarer som jeg alltid passer på å fylle på med. Men man kan jo ikke benytte tørrgjær til all bakst. Dersom du gjør det, er du dessverre ikke kvalifisert til å besvare denne tråden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #45 Del Skrevet 27. september 2020 1 minutt siden, Rhapsody in blue skrev: Men man kan jo ikke benytte tørrgjær til all bakst. Dersom du gjør det, er du dessverre ikke kvalifisert til å besvare denne tråden. Her var det en som føltte seg litt høyt på strå 🙄 Anonymkode: caae4...35f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #46 Del Skrevet 27. september 2020 4 minutter siden, Rhapsody in blue skrev: Men man kan jo ikke benytte tørrgjær til all bakst. Dersom du gjør det, er du dessverre ikke kvalifisert til å besvare denne tråden. Det er ingen GJÆR-bakst man ikke kan lage med tørrgjær. Anonymkode: f3035...815 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #47 Del Skrevet 27. september 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Her var det en som føltte seg litt høyt på strå 🙄 Anonymkode: caae4...35f Herrevene, har du ikke hørt om blandingen mellom tørrgjær, honning og salt? Det har med kjemi å gjøre, intet annet! Beklager om jeg fornærmet deg, Miss Marple! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. september 2020 #48 Del Skrevet 27. september 2020 1 minutt siden, Rhapsody in blue skrev: Herrevene, har du ikke hørt om blandingen mellom tørrgjær, honning og salt? Det har med kjemi å gjøre, intet annet! Beklager om jeg fornærmet deg, Miss Marple! Jeg er ikke Miss Marple bare fordi jeg synes du svarer unødvendig dumt Anonymkode: caae4...35f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #49 Del Skrevet 27. september 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Det er ingen GJÆR-bakst man ikke kan lage med tørrgjær. Anonymkode: f3035...815 Man kan lage all gjærbakst med tørrgjær. Det smaker bare ikke like like godt om man ikke følger oppskriften og heller ikke skjønner væske mengde og kjemi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 27. september 2020 #50 Del Skrevet 27. september 2020 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg er ikke Miss Marple bare fordi jeg synes du svarer unødvendig dumt Anonymkode: caae4...35f Men du kommer heller ikke med svar på dette med kjemi og tørrgjær, honning og salt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå