Gå til innhold

Ny strikketråd...


FruLS

Anbefalte innlegg

Det er litt rosa på papiret :( ikke friskt blod, men litt sånn blodtilblandet utflod. Hvis det blir baby ut av dette så er det helt klart veldig annerledes fra sist gang!

 

Ønsker: hva skjedde med deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ringte sykehuset nå og snakket med en jordmor. Hun sa at jeg ikke trengte å bekymre meg før riene kom regelmessige i mer enn 1 time, og at modningsrier bare var bra for barnet.. for da modnet barnet og gjorde seg klart også.

Hun sa også at selv om jeg nå kom for en sjekk og hadde forkortet mormunn eller 1 eller 2 cm åpning, så gjorde de ingenting så lenge jeg ikke er i aktiv fødsel. Men hun regnet nesten med at jeg hadde det nå (altså noe åpning og forkortet mormunn.. siden jeg er 3. gangs-fødende og har hatt modningsrier i et par uker allerede).

 

Så nå er det bare å slappe av og tenke at hver modningsri er bra for babyen i magen og forbereder det til verden her ute :)

 

Ellers har jeg en skikkelig dårlig dag her idag. Fikk litt sjokkerende nyheter igår kveld, og det kommer til å snu om på hele hverdagen vår her fra høsten av :( Orker ikke gå inn på det her, kanskje senere en gang når jeg har fått roet meg litt. Ikke alarmerende eller fæle nyheter altså. Alt er bra med oss. Det blir bare en kjempe-omstillingsprosess for oss!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg mister :( har litt murringer i magen, hadde det ikke vært blod hadde jeg bare tatt de som tegn på at mageboeren vokste... Ikke friskt blod, men føler liksom det kommer mer om jeg er oppe. Har igrunn bare lyst til å ligge i senga hele dagen - føles liksom som større mulighet for at det skal gå bra da... Men jeg skal jo på jobb - vet ikke om jeg takler jobb under pågående spontanabort :( :( Er skikkelig bekymret, endelig som mannen hadde tatt det seriøst og alt. Fikk faktisk en nydelig orkide i går med en blomsterpinne med en rosa og lilla bie av mannen i går...

 

Kryss fingre og tær for meg! Håper så inderlig dette går bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å kjære deg Camillok! Jeg krysser fingre og tær for deg! Synes ikke du skal anstrenge deg for å gå på jobb når du opplever dette. Dette er privat og altfor nervepirrende for deg da. Dette er en god grunn til å bli hjemme og holde senga og synes synd på seg selv synes jeg!

 

Nå er jeg litt lettere til sinns. Mannen har hjemmekontor idag, og siden ingen av oss er slik at vi klarer å la være å snakke om ting, eller oppklart ting og tang, så har vi hatt en lang samtale nå.

Vi er optimister og ser det positive i tingenes tilstand :) Godt å snakke sammen! Heldigvis er vi på bølgelengde og er enige nå!

 

Nå skal jeg ta tak i først baderomsmøbel til barnebadet i 1.etasje. Stakkars, jeg kom ned på kjøkkenet idag og fant eldste ved vasken med klut, deodorant og alle sine hudpleieprodukter som jeg har utrustet henne med. Så da jeg sa det til mannen, så fant vi ut at vi MÅ ta tak i resten av møblene som skal på plass. Spesielt få bad og toalett i orden! Vi har ett toalett som fungerer, men uten speil.. og ett bad.. også det uten speil eller strøm til føner, barbermaskin osv.

Igår var elektrikeren her og monterte noen utelamper, noen stikkontakter til og et par vifter. Nå kommer han ikke tilbake før resten er på plass. Så vi kjenner på presset nå! Helgen MÅ brukes på å gjøre ferdig endel og kanskje handle inn litt flere møbler, lamper osv. Altså, de møblene som er høyst nødvendige da! Ikke slikt som konsollbord eller stol til gangen osv.. men garderobeskap til gangen er ganske prekært.

Snekkerne holder på på taket fortsatt, men tror de skal være ferdig idag eller imorgen. Så fortsetter de på inngangspartiet.

 

Vi har fått vite at guttungen vil bo hos oss. Så vi må henge i og få rommet hans i orden ganske fort også! Min far har lovet å komme å hjelpe oss med litt sjauing. Få kastet ut gamle plater, gulv osv, kjørt masse søppel på fyllinga osv.. så der får vi nok god hjelp :) Da blir det lettere å komme i mål raskere, siden guttungen trenger rommet sitt fra midten av august når han begynner på skolen igjen :) Ikke så mye jeg selv får gjort etter keisersnittet, da jeg rett og slett ikke får lov! Så jeg får være slavedriver jeg da. Mannen sier jeg er god til det, så :lol: Men så blir ting gjort også da så!! :D:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff da, ønsker. Høres ut som noen nyheter du absolutt ikke var klar for. Vi er her hvis du vil fortelle om de senere :) klem til deg! Mye modningsrier her også de siste dagene. Skikkelig vonde kynnere med mye mensmurringer i både mage og korsrygg i tillegg til mye stikking opp i greiene. Huff, kjenner jeg blir litt småstresset av det. Jeg skal absolutt ikke ha noe fødsel før uke 36. Er 32+4 i dag.

 

Camillok, husk på at sæden kan leve i opptil 6 dager før den dør, så det er godt mulig at befruktningen har skjedd senere enn du først trodde. Jeg fikk supersvak positiv test på den første jeg tok (9 eller 10 dpo). Tok cb digital et par dager over ikm og fikk 1-2 uker på den. Litt rosa på papiret trenger ikke bety noe da, men skjønner godt bekymringen din. Jeg blødde litt i uke 8 med guttene (ikke friskt blod, men blodig utflod) men fant ut at det var de dagene lille hadde holdt leven om natten og jeg hadde vært oppe noen timer med henne. Ergo, lite søvn=blod på papiret (for min del). Husker ikke hvem som foreslo det, men kanskje en hcg-test på jobben kan være noe ;)

 

Skjønner egentlig godt at du reagerte som du gjorde mtp samboeren din, Babysyk. Han kan jo ikke oppføre seg og snakke til deg på den måten han har gjort og så forvente at du skal gi ham positiv respons på alt mulig. Hvordan går det ed sydenplanene deres? Har han funnet et sted dere kan dra uten at han må ta vaksine? Selv om det anbefales å ta vaksine i Tyrkia så må man jo ikke ta den da. Jeg var hos legen og fikk resept på en vaksine i fjor sommer før vi skulle til gran Canaria, men jeg kom aldri så langt at jeg fikk tatt den. Den ligger faktisk i kjøleskapet fortsatt..., ;) melkers jakke er så fin! :) det blir en super gave. Forresten så har ikke jeg og svigermor snakket om min lille utblåsning på 17.mai, men vi var sammen og feiret broren hennes (onkelen il mannen) på søndag og vi snakket om alt mulig annet. I tillegg var hun veldig opptatt med den nye babyen i familien (nevøen på 2 mnd) så jeg gadd ikke ta det opp (vi var på restauran i tillegg). Mens lille sov på 17. nevnte svigermor at hun hadde lyst il å kjøpe dukkevogn i bursdagsgave til lille. Jeg hadde tenkt at hun skulle få det som storesøstergave når guttene kommer til verden og har funnet en kjempetøff svart og oransje briovogn som er på tilbud. Svigermor tilbød seg å betale for vognen siden jeg grøsset litt høyt av at hun hadde funnet en helt rosa en... Hehe, jeg er ikke så veldig betatt av så mye rosa merker jeg. Anyways, jeg fikk penger av henne til vognen på søndag og det virket på henne som om hun forsto hvorfor jeg hadde snerret litt. Hun vet godt at jeg synes hun styrer litt mye, men det er vel fordi det endelig er født en jente i familien.

 

MaMi, så kjekt at storejenten din muligens har funnet seg en venninne på den nye skolen alt! Det er jo ingenting som er bedre enn det. :) kan tenke meg at dere har en del bunader og festdrakter ja. Så koselig med bunad som du og søstrene dine har brukt da! Huff, øres ikke helt greit ut på jobben din for tiden. En ikkefungerende ledelse ødelegger så vanvittig mye! Håper det ikke påvirker det gode ryktet til bhg. Det er nok derfor jeg har vært litt skeptisk til den bhg lille skal begynne i til høsten. Der har vært en del tull med ledelsen og jeg vet at styreren har vært sykemeldt veldig lenge. Selv om personalet er supre mot barna og at de jeg kjenner som har barn der er veldig fornøyde, så bli man likevel litt tilbakeholden.. Håper bare vi også blir fornøyde :)

 

Happy, høres jo ut som om du hadde en super dag i utdr.lag. Det er godt å ha en hel dag (eller nesten hel dag) helt alene og bare være seg selv! Det går sikkert kjempebra når dere skal i bryllup. :) er det lenge til eller? Kjenner forresten veldig til det der å stå i joggeklær og gjøre ferdig alt i det gjestene ankommer. Godt svigerinnen din kom og tok seg av snuppa da så dere fikk gjort alt ferdig. :):)

 

Nei, nå må jeg gjøre meg klar. Ktr på Haukeland om ikke så lenge. :) blir spennende å se hvor store guttene er nå og om alt fortsatt er like bra med de. De har hvertfall vært helt ville inni magen her mens jeg har skrevet. Oj, mens jeg husker det... Nabohuset vårt (med tomt på 116 mål utmark i tillegg) selges på tvangsauksjon også var det nettopp to gubber på døren her for å høre om de kunne gå gjennom hagen vår for å se på en del av tomten. Huff, de så veldig ut som om de jobbet for utbyggefirma. Jeg vil ikke ha en haug med nye hus i bakhagen! Det er jo der vi er helt alene og ingen naboer kan se noe. Er jo så herlig! Kanskje vi rett og slett må kjøpe huset for å være sikker på at ingen bygger her... Hehe ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har brukt så lang tid på å svare dere at både Camillok og ønsker har skrevet innlegg i mellomtiden som jeg ikke har fått med meg. Jeg ville tatt en sykedag hvis det var meg, Camillok. Håper det bare er uskyldig blødning og ikke noe mer. Klem til deg! :)

 

Så bra at dere derpå samme spor, både du og mannen, ønsker. Blir spennende med gutten som vil bo hos dere da. Hvor gammel er det han er? Husker jeg feil om kg sier at han er eldre enn eldstejenten din?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hcg er tatt i går, får vel bare ta en ny i morgen. Kjenner at jeg ikke har helt trua nå - synes smerter i magen har tatt seg litt opp, kjennes ut som litt mer skikkelige menssmerter.... Men ikke vondt vondt enda...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende med huset og tomta i bakhagen deres da Lollo. Håper ikke det er en utbygger som tar over. Det kan fort bli litt kjedelig for dere ja ;)

Så du har samme symptomer som meg da skjønner jeg... med modningsrier og stikkinger og greier. Huff, man kan bli litt stresset av slike ting.

Guttungen er forresten like gammel som eldste, et halvt år yngre .. men samme klassetrinn :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Offisielt abort nå, blødde masse og friskt, og hcg i går var bare 12. Alle gode ting er 3 eller???! Uff, vet ikke om jeg orker å prøve neste mnd... Ble lei meg, men ok nå som jeg vet at det gikk dårlig... Har likevel tatt meg fri i dag. Kommer til å være helt nervevrak ved senere blødninger i svangerskapet... Men det var jeg jo nå og- tydeligvis med god grunn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var veldig leit Camillok :( Men prøv heller å tenke på at da var det nok ikke friskt. Bedre at kroppen ordner opp selv da og at det skjer tidlig! Jeg tenker at det går kjempefint neste gang jeg Camillok! Trøsteklem sendes til deg :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg tenker jo sånn. Men det var ganske kjipt likevel. Nesten litt overrasket over at jeg ble så stressa. En liten rosa prikk i dag morges og jeg ble helt skjelven... Kanskje nettopp fordi testene var så mye svakere enn de burde ha vært... Og litt fordi jeg endelig hadde fått mannen til å innse graviditeten - ble litt alene i sorgen på et vis...

 

Uff, orker ikke skrive mer, har tenkt til å sture litt i kveld... Har lov til det nå synes jeg ;)

 

Ønsker, så bra du fikk snakket med mannen :) takker for klem, den trengs!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ånei, så leit å høre, Camillok. Skjønner godt du vil sture litt i kveld. Det har du all rett til! En str klem sendes din vei :)

 

Var på ktr på Haukeland i dag. Tv1 ligger fortsatt i hodeleie med hodet godt nede i bekkenet og ble estimert til ca 2 kg. Tv2 derimot, har snudd seg til seteleie og stanger hodet sitt godt opp i ribbeina mine. Han har vokst fra broren og ble estimert til 2,3 kg. Det er tv1 som har vært størst hele veien, men nå har de visst byttet roller. Heldigvis er blodgjennomstrømningene veldig fine hos begge to, men blir det forandring på de til neste ktr (om 2 uker), blir det igangsetting da. Da kan det visst tyde på at de har utviklet transfusjonssyndromet igjen. Litt skummelt å tenke på at det muligens blir fødsel om bare to uker... Hjelp! Men alt for at babyene skal ha det bra :)

 

Husker ikke om jeg skrev i forrige innlegg at jeg har begynt hos fysioterapeut for å få orden på bekkenet. Han løste opp muskulaturen min ved å trykke på noen punkter i rygg og hofter, og i dag har jeg så vondt at jeg knapt klarer å være borti huden. Har fått noen øvelser jeg skal gjøre, men må vente til mannen er hjemme før jeg gjør de for å være sikker på at jeg kommer meg opp igjen fra gulvet... Hehe ;) ikke bare bare å komme seg opp fra ryggliggende på gulvet med gigamage...

 

Blir spennende med to store barn på samme alder da, ønsker! Dere merker vel stor forskjell på de selv om de er like gamle. Ser på elevene mine (6.trinn) at det bare blir større g større forskjeller på guttene og jentene. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter ved sengekanten hos Leon nå - han hyyyyyler så snart jeg går ut av rommet... Håper han sovnet snart, fine lille gutten min. I dag har han lært seg å løpe, samt at han plutselig satt og spiste middag med skje :) såååå søt da :) han ga seg over til fingerspising litt etterpå, men det var to stolte foreldre da ja :)

 

Har fortsatt vondt i magen :( æsj, hadde vært så fint med januarbaby, da hadde den vært såpass stor til sommeren slik at jeg kunne ha gjort litt hageting ;) velvel, man kan ikke få alt som man vil her i livet! Merkelignok er det et plaster på såret med den flotte orkideen jeg fikk av mannen i går - den viser liksom at han også gledet seg og har lyst på en liten til. Er glad han fikk et par dager på å oppføre seg på før dette skjedde!

 

Nå gleder jeg meg til syrinene spretter, masse knopper nå og jeg så en enkelt utsprunget blomst. Skal ta inn en diger bukett til helga :)

 

For en thriller Lollo, krysser fingrene for at det ikke må gjøres noe på neste kontroll :) hadde vært fint om de kunne holdt seg inne til uke 36! Godt de er såpass store da, de er nok rustet til fødsel om det skulle skje om to uker også :)

 

Åååå, jeg ville også ha baby :( humøret er litt på tur her... Nå skal jeg gå å sy en dyne jeg kjøpte i går, kjøpte sommerdundyne på salg på kid til 300, nå tenkte jeg å lage en junior dyne samt en stor og en liten babydyne. Det blir mye dyne for penga :) selv eeeelsker jeg sommerdundyne - så det må jo Leon ha også! Og det er vel ikke såååå lenge til man går over til juniordyne uansett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sitter ved sengekanten hos Leon nå - han hyyyyyler så snart jeg går ut av rommet... Håper han sovnet snart, fine lille gutten min. I dag har han lært seg å løpe, samt at han plutselig satt og spiste middag med skje :) såååå søt da :) han ga seg over til fingerspising litt etterpå, men det var to stolte foreldre da ja :)

 

Har fortsatt vondt i magen :( æsj, hadde vært så fint med januarbaby, da hadde den vært såpass stor til sommeren slik at jeg kunne ha gjort litt hageting ;) velvel, man kan ikke få alt som man vil her i livet! Merkelignok er det et plaster på såret med den flotte orkideen jeg fikk av mannen i går - den viser liksom at han også gledet seg og har lyst på en liten til. Er glad han fikk et par dager på å oppføre seg på før dette skjedde!

 

Nå gleder jeg meg til syrinene spretter, masse knopper nå og jeg så en enkelt utsprunget blomst. Skal ta inn en diger bukett til helga :)

 

For en thriller Lollo, krysser fingrene for at det ikke må gjøres noe på neste kontroll :) hadde vært fint om de kunne holdt seg inne til uke 36! Godt de er såpass store da, de er nok rustet til fødsel om det skulle skje om to uker også :)

 

Åååå, jeg ville også ha baby :( humøret er litt på tur her... Nå skal jeg gå å sy en dyne jeg kjøpte i går, kjøpte sommerdundyne på salg på kid til 300, nå tenkte jeg å lage en junior dyne samt en stor og en liten babydyne. Det blir mye dyne for penga :) selv eeeelsker jeg sommerdundyne - så det må jo Leon ha også! Og det er vel ikke såååå lenge til man går over til juniordyne uansett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter ved sengekanten hos Leon nå - han hyyyyyler så snart jeg går ut av rommet... Håper han sovnet snart, fine lille gutten min. I dag har han lært seg å løpe, samt at han plutselig satt og spiste middag med skje :) såååå søt da :) han ga seg over til fingerspising litt etterpå, men det var to stolte foreldre da ja :)

 

Har fortsatt vondt i magen :( æsj, hadde vært så fint med januarbaby, da hadde den vært såpass stor til sommeren slik at jeg kunne ha gjort litt hageting ;) velvel, man kan ikke få alt som man vil her i livet! Merkelignok er det et plaster på såret med den flotte orkideen jeg fikk av mannen i går - den viser liksom at han også gledet seg og har lyst på en liten til. Er glad han fikk et par dager på å oppføre seg på før dette skjedde!

 

Nå gleder jeg meg til syrinene spretter, masse knopper nå og jeg så en enkelt utsprunget blomst. Skal ta inn en diger bukett til helga :)

 

For en thriller Lollo, krysser fingrene for at det ikke må gjøres noe på neste kontroll :) hadde vært fint om de kunne holdt seg inne til uke 36! Godt de er såpass store da, de er nok rustet til fødsel om det skulle skje om to uker også :)

 

Åååå, jeg ville også ha baby :( humøret er litt på tur her... Nå skal jeg gå å sy en dyne jeg kjøpte i går, kjøpte sommerdundyne på salg på kid til 300, nå tenkte jeg å lage en junior dyne samt en stor og en liten babydyne. Det blir mye dyne for penga :) selv eeeelsker jeg sommerdundyne - så det må jo Leon ha også! Og det er vel ikke såååå lenge til man går over til juniordyne uansett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje dere må kjøpe ja, Lollo :) Vi vurderer om vi skal selge til utbygger, har en attraktiv tomt til det. Og naboene bak har de fleste fronten sin vekk fra oss. Untatt en nabo som bygde nå nylig, de skulle egentlig ha sin front andre veien, men valgte å snu huset uten å informere oss. Det gjorde at de har sin uteplass med kongeutsikt til vår skjermede private uteplass :( Gjett om vi ble sure da vi oppdaget det... Så jeg bryr meg lite om de får to eneboliger foran seg. :)

 

Fikk bekreftet i dag at eldste kommer i klassen til hun som vi kjenner og er superglade for det. Nå begynner alt å falle så godt på plass og jeg kjenner jeg er så glad. :)

 

Jeg holder ut på jobben. Vi visste at forrige og denne uken kom til å bli kjempetunge pga lite folk på, men jeg bestemte meg for at ingenting skulle holde meg borte. Jeg har generelt lite fravær, så jeg har ikke vært redd for å bli syk. Men det er tungt for ryggen når det blir hard belastning med bleieskift og legging. Bare 6 uker igjen, det går nok fort håper jeg. Har heldigvis ett par kollegaer som er verdt å jobbe sammen med og jeg stortrives med. Det gjør dagen lettere :)

 

Nå bare venter jeg på fødslene deres jenter og gleder meg like mye som dere. :)

 

Klem til deg Camillok, dette går nok bra håper jeg. Tenker på deg og er enig med Ønsker, dette er en god nok grunn til å være hjemme fra jobb.

 

Helt utrolig, teflonhjernen slo inn.. Sukk.. ;)

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fy å vondt i magen! Ikke så jeg må på sykehus vondt altså, men det tar skikkelig tak :( kom en del klumper nå i stad også, så nå tror mannen også på at vi har mistet. Ser ikke noe poeng i å ta ny hcg i morgen, og særlig ikke siden den var på beskjedne 12 i går...

 

Tenker nok det blir bra å flytte ja MaMi :) høres ut som om dere er veldig innstilt på det nå :)

 

Håper virkelig ikke det er noe galt med meg som har mistet to mnd på rad nå... Burde jo ikke være noen forskjell nå og da jeg ble gravid med Leon annet enn at jeg er 7-8 kg tyngere.... Ser jo ut til at jeg blir suuuuperlett gravid da, tror vi har blitt gravide alle ganger vi har prøvd som det har vært EL! Hehe, siden jeg sier der her nå så blir det sikkert en stund til neste gang ;) velvel, mannen sa i hvertfall at han skal lage ny baby til meg ;) velvel, jeg har vel bare hatt en solid dose uflaks!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei nei nei Camillok! Dette var trist lesing :( Har grudd meg til å lese her etter at du hadde bittelitt blod. Og så skjer dette. Gir deg en stooor trøsteklem. Vet ikke hva jeg vil råde deg til jeg, kjøre på eller ta en liten pause. Du får tenke på det til el kommer igjen. Håper mannen er føink til å trøste deg.

 

Lollo, så rart å tenke på at guttene kanskjekommer om to uker! Men håper de kan bo i magen til uke 36! Men det var vel greit å få vite det nå, så du er forberedt. Selv om du sikkert har visst det hele tiden at de muligens må ut før.

 

Jeg er stuptrøtt så jeg vil legge meg nå. Skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt hele tiden. Mini sover til kl 6 og står opp rundt 7.30 men samboer tar han annenhver dag og jeg sover lenger.

 

Forresten, Lollo, det blir ikke noe sydentur.Samboer vil ikke. I morgen skulle vi egentlig dratt til Tyrkia, så jeg håper dsgen går fort. Inne verdens undergang selvfølgelig, særlig ikke i forhold til det Camillok er gjennom. Men jeg tror forholdet hadde hatt godt av litt ferie.

Godnattaklem til dere flotte jenter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babysyk- har du sjekket blodprosent, blodtrykk, om du mangler noen vitaminer og evt. B12? jeg hadde lavt B12 den perioden som eldste var alvorlig syk, og jeg hadde det i etterkant. Det gjorde meg helt utslitt, trøtt osv, og da hjalp det med noen små sprøyter av det vitaminet.. så var jeg tilbake igjen litt etter litt :) Kanskje greit å sjekke det ut, eller? Det er jo bare noen blodprøver det vet du :)

 

Å kjære deg Camillok. Skjønner du er litt uttafor nå altså :( Du opplever noe av det vi alle er redde for når vi blir gravide. Men det virker som du også er ved godt mot?!.. og det er bra! Vet ikke helt hva som skjer når du som du sier har mistet to ganger på rad.. men velger å tro at det er tilfeldigheter og at da var ingen av de to helt friske. Men jeg forstår at det ikke er akkurat lett å tenke slik hvis det skjer gang på gang :(

 

Tenk på det Lollo! Kanskje tvillinger om to uker!! :D Jo, det er jo i tidligste laget, men de har det sikkert mye bedre på utsiden hvis de egentlig bare blir syke inni magen. Men dette vet jo legene, og de hjelper dere i mål på den riktige måten vet du :) En annen ting jeg tenkte på er at de er jo ikke veldig små til å være tvillinger.. eller? Det er vel ivertfall grei vekt på den ene? Men .. dere.. har det ikke skjedd at man kan ta ut den ene tvillingen og la den andre få vokse litt til?.. eller er det kanskje hvis de ikke deler sekk og morkake osv det?!

 

vet dere.. vi har fått kjipe nyheter :( Noen tidligere venner av oss.. som ikke lenger er det(lang historie) er gravide igjen. De skal føde på samme sykehus og skal ha ordinær ul DAGEN ETTER mitt keisersnitt!! De er av typen som dersom de vet at jeg er der så buser de bare inn på rommet hvor jeg ligger for liksom å "hilse på". Dersom de vet at vi skal dit den datoen(jeg tror foreløpig ikke de vet.. men liten bygd her osv) så kommer de til å spørre jordmødre og barnepleiere der om jeg er der, hvilket rom jeg er på osv. for så å bare gå dit inn. Selv om de ikke får lov! De har sine egne måter å gjøre ting på, for å si det slik. Både jeg og mannen er SVÆRT engstelige for at noe slikt skal skje, og vi har jo tenkt at da får bare jeg holde meg på rommet.. kanskje fiske ut fra jordmødre når de skal på ul så jeg slipper å holde meg på rommet hele den dagen, men ;)

Dette er ufine mennesker, pågående mennesker og mennesker som BARE er nysjerrige og vil irritere andre. De har ikke mange venner, for å si det slik. De kommer ikke til å bry seg om hva vil ønsker eller ikke dersom de vet at vi er der.

Dessuten er jeg redd for at selv om jeg forteller alle de ansatte på føden at jeg ikke vil at de skal opplyse om at vi er der, så er det jo vaktskifte.. og jeg vet alt om hvordan informasjon kan glippe på neste vakt som kommer, og jeg er da igjen engstelig for at neste vakt ikke får vite, og tenker bare at "åå, men så hyggelig at de vil besøke sine venner. Joda, det må vi få til!" eller noe slikt.

 

Jeg er så engstelig for dette at jeg heller vi gå i fødsel før ks-dato og heller få hastesnitt og risikere meg selv! Jeg er IKKE begeistret for dem. De henger på som frimerker, vil vite hva vi skal til enhver tid .. og nei.. huff. lang historie. Kanskje vi skulle velge et annet sykehus i all hast!! :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff da ønsker, tror du har fortalt litt om disse folkene før... Må være ille for at det skal gi dere så mye bekymring nå på tampen av graviditeten :( det hørtes jo lurt ut å prøve å finne ut når de skal så du kan holde deg unna... Men er ikke a-hus såpass stort at du antagelig ikke ser snurten av dem om de ikke oppsøker dere? Du får vel bare si ifra til alle om at de er strengt uønskede... Nei, for et dilemma!

 

Jeg tok den hcg prøven for bekreftelse, 12 var falt til 4 og det kommer fortsatt en del blod, slim og klumper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke A-hus vi eller våre bekjente skal til... det er Kongsvinger! Og det sykehuset er særdeles lite. èn liten gang og det er kjempelett å få oversikt. Men jeg tok en telefon til føden der og fortalte om dilemmaet. Vi snakket om forskjellige ting vi kunne gjøre, og de skulle selvsagt ikke fortelle dem dersom de spør om vi er der. Men de sa faktisk at vi kunne få lov til å skyve på keisersnittdatoen et par dager dersom vi vil det.. til den 6. eller 7.juni. Jeg og mannen skal snakke litt sammen idag og se om hva vi gjør. De på føden forstod hvor ille dette var og syntes det hele er kjempeleit. Godt å få støtte av dem da. Jeg skal jo gjennom en operasjon liksom!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

å camillok, så leit!:( godt å se du er ved godt mot, og man har lov å være lei seg selv om det bare var noen få uker, utrolig hvor mye man rekker og glede seg på kort tid! det minnet veldig om sånn det var da jeg mistet, og da rakk jeg jo ikke få igjen mensen før snuppis var på vei! håper det går bra med dere.

 

uff mami, høres ut som et par slitsomme uker på jobben din, håpløst med så dårlig ledelse! men veldig fint å se at eldste har fått ei venninne i den nye klassen, håper og tror det blir bedre for henne neste år når hun bytter skole :) knøttene må ha vært superskjønne i bundaer. synes det var så koselig at dere har bunader fra da du var liten :) morsomt å ha på de noe som går i arv. min svigermor har vært kjempeflink å ta vare på klær fra da mannen og søsteren var små så vi har masse strikketøy de brukte. veldig koselig :)

 

bra de på føden mente det var greit med disse modningsriene ønsker, høres slitsomt ut! så kjipt med disse "vennene" deres. du må bare gi beskjed på sykehuset at dere absolutt ikke skal ha besøk av venner. får alle slippe inn på barsel da? trodde avdelingen var "stengt" for besøk for andre enn partner og storesøsken på de fleste sykehus jeg...håper det ordner seg, de må være ille hvis det er sånn at du har mest lyst å bytte sykehus! krysser fingrene for at de ikke kommer inn. evt får mannen/du være harde og si at du er sliten etter ks og ikke orker besøk, eller så får du ringe på og få jm til å kaste de ut! leste nettopp at du har snakket med føden, og kom på at de har jo faktisk taushetsplikt så de kan ikke oppgi til dem at du er innlagt! men selvfølgelig, er jo fare for at de ser deg eller mannen i gangen og bare måååå hilse på...

så koselig at guttungen vil flytte inn hos dere. virker som dere har en veldig varm og inkluderende familie :) tipper han gleder seg! kommer han og eldstemor di i samme klasse fra høsten? eller er de det allerede kanskje?

 

hjelpes lollo, kanskje babyer om to uker! spennende å følge deg altså :) kjipt med utbyggere som lusker i hagen!

 

synes ikke du skal ha dårlig samvittighet ovenfor sambo babysyk, når han oppfører seg som en dustemikkel til tider kan han da ikke forvente at du skal være supersøt og interessant mot ham hele tiden! så forresten en reklame om foreningen for folk med rastløse legger (eller noe lignende) i pinsen og tenkte på deg! hvordan er det med bena dine? det finnes virkelig en organisasjon for alt ;)

 

har en liten hjelper som gjerne vil trykke på tastaturet her så må avslutte....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig Happy- jeg rakk å glede meg bare de få dagene jeg hadde positiv test i juli ifjor.. til jeg begynte å blø . Heldigvis satt spiren igjen i september og ble værende :) det er, har jeg hørt, ganske mye lettere å bli gravid igjen etter en SA. Så jeg har trua på at det skjer raskt igjen for deg og mannen Camillok :) Mannen din er ivrig nok til å lage baby til deg som du skriver, så..dette går nok bra skal du se :P

 

Happy- på sykehuset vi skal på så er alt i samme gang der skjønner du. Små forhold. Som ei lita stue.. hehe. Så de kan nok ikke unnvære å se oss nei! Men nå skal jeg la det ligge, og slutte å bekymre meg for mye. Jeg tror faktisk ikke vi orker å utsette keisersnittet. Jeg sliter ordentlig med humøret om dagen, da jeg bare går og teller ned. Mannen sa isted at jeg ikke burde snakke med noen andre.. for min tålmodighet er totalt fraværende om dagen sa han. Han sa at det holdt at jeg beit hodet av familien hele tiden. Jeg tok en tlf. til fabrikken som skal levere døra vår idag skjønner dere.. og da de ikke kunne svare meg på når den kom så krevde jeg å snakke med daglig leder. Huff. Så fikk han gjennomgå litt da, og jeg krevde at han skulle sjekke opp noe for meg og sende meg en mail. Så gjorde han det da. Men jeg kunne nok ha vært litt høfligere, selv om jeg fortsatt synes jeg hadde rett.

 

*sukk*, nå skal eldste bli med en venninne og se fotballtrening for noen store gutter borti her. Jeg kan ikke noe for at jeg er en smule bekymret. Hun er så forsiktig og snill, og de store guttene kan virkelig være noen fæle slamper. Men håper de ikke tør å prøve seg på henne. De vet at de har mammaen hennes på skolen og jeg kan dra dem i øra jeg.. haha.. neida (les: joda) :D Likevel må jeg la henne få prøve seg alene. Hun er faktisk veldig lite ute sånn sosialt, og det burde jo absolutt trenes på.. ellers forblir hun jo en slik stille og forsiktig person. Ikke bare bra det heller.

 

Det var veldig godt å lese MaMi, at jenta di kom i samme klasse som sin venninne!! Det hjelper SÅ vanvittig mye. Miljø og venner har så utrolig mye å si altså!! Godt at du biter tennene sammen og er flink og stiller på jobb selv om det er en drittledelse. Det er slike ledelser så mange steder synes jeg :( Enten kan de faget sitt eller så er de supergode ledere.. det er sjelden man ser en kombinasjon som fungerer veldig fint med begge de to tingene synes jeg.

 

Idag har mannen min vært helt igjen. Han fortalte at han skulle fylle diesel på bilen på vei hjem fra jobb. Der stod det en utlendig med transport-lastebil som var heeelt utslitt. Han måtte rekke en ferge og hadde sittet i kø og greier med disse flombelagte veiene. Han skulle innom og kjøpe seg litt mat på bensinstasjonen og hadde bestilt maten men hadde bare Mastercard.. som ikke bensinstasjonen tok. Han gikk slukøret tilbake til bilen, helt oppgitt og ferdig. Sulten og sliten. Så da betalte mannen min for maten hans og gikk ut til lastebilsjåføren og ga ham den før han rakk å kjøre igjen. jeg spurte mannen " var han glad da?". Vet dere hva han svarte? "Ja, sikkert. Men han var så sliten stakkar at han bare takket og dro. Det gjør jo ingenting. Hadde ikke regnet med noe." Damen som jobbet på bensinstasjonen hadde bare måpt lo mannen da han fortalte. Hun hadde visst aldri sett noe lignende. hehe. "snill du mannen min" sa jeg til ham.

Så hadde han kjøpt en kokosbolle til eldste, og da han kom hjem ga han henne en god klem og sa at han var glad i henne. Tror dere HUN ble glad eller?!? haha. Herlighet altså. Han kan å overraske! Jeg fikk egentlig bare "du burde ikke snakke med noen kjære kona mi, for du er bare tverr om dagen. Men jeg er glad i deg for det altså!". Hehe.. må le da.

 

Så har jeg visst kjøpt feil lysekrone.. går ikke an å montere i taket. Mannen sukket bare. Så jeg får bytte.. men klarte å lire av meg "Ja, da får du gjøre det selv da når jeg ikke får noen føringer med hvordan det skal se ut eller være! Jeg kan ikke fly beina av meg hvis du ikke blir fornøyd med noenting jeg kommer hjem med!" Han var jo enig i det da, men klarte å lire av seg " det er ikke alt man trenger føringer på. Noe klarer du å skjønne selv også".. DET skulle han ikke sagt! Han fikk et par stygge blikk. Don´t mess with a pregnant woman, sier nå jeg. Så jeg får bytte den nydelige "lysekrona" jeg da. *sukk*.. vet neimen ikke hva jeg skal kjøpe da. Ikke lett å finne noe man liker!!Men det må skje raskt. Elektrikeren kommer sikkert når jeg er på sykehuset, så disse må være klare. To, tre slike lysekroner til takene med over 3 meter høyde. Mannen sa forresten at han ikke hadde tid til at jeg fødte før planlagt. Jeg bare fnøys og fortalte ham at hun kommer når hun kommer og jeg har faktisk lyst til å føde NÅ jeg.. bare så du vet det. Da var det han som sukket ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

aha, hvis det er så små forhold skjønner jeg jo at det blir vanskelig å unngå dem! søte mannen din, liker at han slang på at han er glad i deg for det altså ;) lett å bli hormontroll når man er tung og sliten og bare venter på at det lille vesenet som presser på blæra og magesekken skal skynte seg ut! og du som står midt oppi husbyggingen og har andre barn å ta deg av i tillegg, all honnør til deg :)

innmari kjedelig med lysekrona, håper du finner noe like fint med riktig oppheng!

 

her har snuppis vært helt håpløs å legge de siste kveldene. hun reiser seg opp i senga og hyyyyyyler. i går tenkte jeg at jeg burde hatt hørselvern og lurte på hvor mange desibel hun klarer å lage. herlighet, det sang i ørene når hun tok en pustepause. i kveld gikk det heldigvis bedre, hun fikk bade først så var nok trøtt og sliten, men sitter og lytter etter om det kommer noen knirk fra soverommet! hjelpes, håper ikke det er sånn det skal være fremover!

 

i går fikk vi gjort litt mer på rommet hennes, var og kjøpte gardiner og panelovn på tirsdag. vi fikk klipt til og ordna rullegardina perfekt og når vi skulle henge opp gardinene sa mannen "oi..." så så vi at hvis vi setter opp en gardinstang får vi ikke opp skapdøra skikkelig så da må vel gardinene byttes, jeg synes de var så innmari søte så ble litt irritert kjente jeg... det ender vel med at vi kjøper ny rullegardin med noe mønster....evt kjøper/syr en liftgardin i fint stoff. skulle ønske jeg kunne sende det til deg ønsker men får finne meg noen andre som kan sy litt ;) det kan da ikke være så vanskelig å sy liftgardin eller? mamma har symaskin så kan hende jeg kan overbevise henne, men hun har ikke gjort noe mer fancy enn å legge opp bukser de siste 20 åra så det spørs... men nå gjenstår det bare litt rydding, også må vi få kjøpt taklampe så kan vi flytte snuppis inn på eget rom!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Camillok, hvordan går det med deg? Håper du er ved godt mot og at smertene har gitt seg. Jeg tenker masse på deg! Godt at du har gode lille Leon som kan gi deg en god trøsteklem.

 

Ønsker, du har litt å stri med nå på slutten syns jeg! Også dette venneparet da. Noen skulle gitt de en lekse! Tror du har fortalt om dem før, hvis ikke du kjenner flere sånne. Sykehuspersonellet har taushetsplikt, så egentlig skulle det ikke være noe problem. Tror det går an å oppgi at man ikke vil ha noe som helst besøk. På A-hus var det ikke lov med besøk av noen andre enn søsken til babyen. Men som regel er det vel ikke sååå strengt. (Det var et tilfelle hvor det dukket opp ca 20 besøkende på en gang til en av barsedamene, og under svineinfluensaen var det totalt besøksforbud, noe som barselkvinnene syns var veldig godt, derfor ble reglene strengere).

Håper det går seg til at sønnen til mannen skal bo hos dere. Håper det var det du nevnte tidligere, som kom overraskende og som du ikke ville gå inn på, så det ikke er ENDA flere ting du må tenke på.

Så søt mannen din er, med kommentaren om at du ikke bør prate med noen andre :) Typisk mannfolk, forte seg å unnskylde eller si noe søtt, så ikke vi skal bli rasende.

Kjedelig med lysekronen. Jeg syns det er mannen sin skyld ;) Vi kan ikke tenke på alt heller!!! Tipper de hadde gjort bommerter hvis de skulle kjøpt inn stoff til gardiner e.l.

 

Jeg tok blodprøve på min 6-ukerskontroll. Men husker ikke om det var bestilit B12. Har hatt lav D-vit før, men jeg tar jo tran (av og til) så den burde være grei. Får se om det blir værre eller bedre de neste dagene. Kanskje jeg er gravid?!? Huff, nei, det tror jeg ikke!!

 

Happy, ja, hehe, jeg så reklamen selv også. Så den i jula. Og at en av årsakene til rastløse legger er inaktivitet! Ha, da måtte jeg le.... Håper det blir helt borte når jeg begynner å jobbe, er ganske mye gåing på jobb. Det går opp og ned med leggene, men i det siste har jeg måttet opp å tøye litt før jeg får sove. Har lært meg til å gjøre det med en gang jeg kjenner det kommer, istedenfor å ligge å vente i håp om å sovne, for så å måtte stå opp...

Kjedelig med vanskelig snuppe. Håper det går over da, for det virker veldig slitsomt. De er ganske forskjellige disse babyene våre, snuppa di reiser seg opp og greier, mens mini enda ikke åler/krabber :) Han kan såvidt sitte, men raser som regel forover så han blir liggende dobbelt :) Men han virker fornøyd selv om han ikke kommer seg bortover så jeg tipper at han ikke krabber før han går.

Har det begynt å spire i drivhuset? Eller er det litt tidlig?

Så kjedelig med gardinen, særlig når du har kjøpt den inn og sett for deg hvordan det blir. Håper du finner en god løsning!!

Har dere forresten får barnehageplass? Ei i barselgruppa har fått, sønnen er født ca 10 dager før mini, heldiggrisen!!! Jeg tror vi gjorde litt dumme valg når vi søkte, så jeg har egentlig ikke håp. Men tror vi har han hjemme en stund til. Det er lettere for oss enn å ha han i en bhg i Sandvika f.eks, for dit tar det jo evigheter i rushen!!!!

 

MaMi, jeg ble veldig glad på eldste (og dine) vegne ang. skolen. SÅ bra at hun kommer i samme klasse som hun jenta. Har de møttes? Eller er det til helgen? Håper virkelig de kommer overens og at hun kommer inn i en god vennekrets!! Kjedelig med sånt tull på jobb. Du får bare bite tennene sammen og holde ut. Bra at du skal slutte der. Vet du hvordan det er i nye jobben? Kanskje vanskelig å vite, for det er vel ikke akkurat det de legger fram når de forteller om seg selv!!

 

Krølle, du må vente litt, for nå var plutselig mini våken..... :) Samboer kan ta han....

Lille keiser høres bare sååå søt ut, lille mammadalten! Jeg håper mini også blir det. Ikke ekstrem, men bittelitt :) Hvordan er prinsen? Ser for meg at han ikke er noen dalt, han virker så selvstendig og fornuftig.

Hvordan går det med garasjebyggingen? Det er mye byggegreier på dere nå! Godt du ikke skal innrede garasjen da ;)

Hvordan blir de "erklært" dysmatur? Leste litt om det skjønner du. Mini var jo også "romskinnet", men han hadde ikke lavt blodsukker - eller - det ble vel aldri målt. Jordmor som tok imot han sa at han var liten og muligens trengte tillegg og ihvertfall mat hver 3.time. Han var 3115gram, så han var egentlig ikke liten, men hadde "mistet" underhudsfettet. Legen sa også at han hadde tapt seg på slutten, men kan ikke huske at han brukte ordet dysmatur. Kan ikke se at det har noe å si egentlig, jeg bare tenker litt på om det har noe å si for evt søsken.

 

Vi bakte skolebrød igår (ja, les; vi) Jeg var sjefen kanskje, men samboer hjalp til. Det var han som ville ha, så jeg hadde streiket hvis han ikke hadde hjulpet. De ble veldig gode :)

I morgen får vi besøk av et vennepar med datteren deres på 2,5 år :) Jeg skal lage panna cotta og lasagne tenkte jeg. De kommer på dagen og blir til middag så det er greit med noe som kan lages på forhånd og bare stekes. Jeg hater at folk ser på at jeg lager middag. Med åpent kjøkken og ikke alt for stor stue/kjøkken blir det veldig tett på. Da kløner jeg alltid :)

 

Hvordan var det på matkurset Happy? Veldig misunnelig på deg!!!

 

Nå må jeg løfte på rompa, leiligheten trenger en vask og litt rydding... :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...