Gå til innhold

TROMSØJENTENE ( ny tråd)


AS og lillemor=)

Anbefalte innlegg

Jente 24

Siste eksamen blir 5.6 =)

Så den skulle nok gå bra!

 

Du fikser nok dine du og, så lenge du ikke ligger på føden akkurat mens da=P Kan jo ta eksamen selv om babyen kommer litt for tidlig også.

 

 

Hvor bor dere da?

Du snakka om gå avstand til UNI??

 

Jeg studerer foresten Marin Bedriftsledelse ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei hei!

 

Da melde æ mæ inn her:D

 

Har termin den 08.07.08

 

E d flere her som har termin på den datoen? :D

 

Ska på ultralyd den 11 feb, glede mæ, håpe vi får vite kjønnet på babyen:D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bor på Mortensnes =)

 

 

Ruffy!!

Velkommen til deg =)

 

Min termin er foreløbig den 2 juli, men har ul nå på mandag og regner med å bli flytta litt da ;-) Gleder meg og masse til å vite om det blir blå eller rosa shopping fremover=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei Ruffy=)

 

Velkommen til oss=) Trivelig at vi er så mange tromsøjenter med termin i juli=) koselig=)

 

Hvor gammel er du/dere og hva gjør dere?

JEg blir 25 og sambo 27 før ungen kommer. Vi studerer begge,men jobber litt ved siden av skolen. Vært sammen i 6 år litt før termin, som foreløpig er 2 juli=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

velkommen ruffy:)

 

æ studere egentli helseadminitrasjon.. e siste åre på d no.. men tar opp fag som æ har strøkke på tilier, ska bynne på nåkka nytt når e færdi me permisjon ette fødseln...

 

bor da på bjerkakerstrainna å e 22 år å mannen min blir 27 noen måna før bebi kommer, han går siste åre på førskolelærer... vært ilag i snart 2 1/2 år:)

 

nurk hadde du sos øk i fjor på vår parten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

velkommen Ruffy=)

 

Vi blir bare fler og fler..hehe=)

 

E d flere som har smerta i magen til tider? har hadd menssmert lignanes lenge no, men idag blei d ganske intenst..men d går no over..bekymre mæ sikkert bare for mye..men vanskelig å la vær..heh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pusi...

Jeg begynte i fjor høst, så det hadde jeg ikke ;-)

 

Marlen, det er sikkert bare ligament smerter, dvs at livmora strekker seg! Kan være kjempe vondt, men ikke farlig =) Men er du usikker, så kan du jo ta kontakt med jm senteret...

 

Wææ... må forte meg på forelsening nå!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia Ruffy :) Velkommen hit! Blir du med på treff etterhvert? Jeg, Nurk og marlen84 har møttes en gang på kafè og det va veldig koselig! Glad for at det kommer flere som er på min alder, æ e 26! De andre er yngre =) Men ikke så mye yngre da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe. nei da va d litt vanskeli å ha d:)

 

æ har åsså hatt de smertan, men dem har kommet hos mæ når æ har stressa å vært urolig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei til alle nye :-)

 

Jeg får ta en liten presentasjon av meg selv siden det er noen nye navn her. Jeg er 27 år og venter nummer to i Juni/Juli. Har en jente på 2,5 år fra før. Jeg jobber som avdelingssykepleier på UNN og har en samboer som er fysioterapaut. Vi bor nord på øya, nærmere bestemt Brattbakken.

 

Jeg kom meg ikke på treff på mandag, men har vært på et par Bim-treff som annonseres på treff sidene. Tror det har dukket opp flere med sommerbabyer i magen der. Ser det skal være på Yonas i dag, men jeg kan ikke siden vi er invitert bort.

 

Jeg gleder meg fryktelig til i mårra!! Skal på Ul kl 10 og er veeldig spent! Kjenner masse spark nå, til og med utenpå magen, det er så koselig :-) Blir jo interessant å se hvilken dato jeg ender på. Babyen har blitt målt to ganger tidligere og da med tre ukers sprik på terminene. Spennende..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter=)

 

Jeg har også smerter i magen, nede i magen. Regner med ( som nevnt ovenfor) at det er de ligamentsmertene folk snakker om. Synes de er skikkelig ubehagelig til tider, men regner med det er normalt=) Skal til UL om 1 uke, så gidder ikke gjøre noe med det før...

Ellers, så kjente jeg små bevegelser i begynnelsen av januar, men de er der ikke nå. Iallefall ikke som jeg merker. Vil tro det ligger litt annerledes der inne, morkaka og ungen og alt.. Kan ikke bekymre meg, for da blir jeg sprøøø. Som skrevet, UL 5 feb=)

 

Spennende at du skal på UL i morgen Petrine=) Åååååh... det blir skikkelig spennende=) Kos dere masse=)

 

klem=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan gikk det på ultralyd Petrine? Æ va på BIM-treff på Yonas igår, vi var fem stykker. Det var veldig koselig! =) Anbefales for dere andre å bli med også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, fortell Petrine!!

Så spennende=)

 

Tok meg en fridag hjemme med snuppa i dag, orka ikke skolen=P

Nå sover hun, men vi skal vel ut å leke i snøen etterpå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

 

Ja, da var ul overstått og jeg er fortsatt i Juli klubben. Ny og sikker termin er 5 Juli :-) Godt at den kom noen dager unna 29 Juli da nummer en har bursdag.

 

I magen har jeg en frisk og fin gutt :-D Han sprika med beina og var ikke beskjeden i det hele tatt. Ikke vanskelig å se at det var en gutt nei. Vi fikk se litt 3d ul også og han var såå søt :-) Nå er jeg veldig glad og aldri så lite letta! Gled dere! Jordmora som het Gunn var veldig hyggelig.

 

Nå må jeg gå igjennom alle de rosa klærne som er etter førstemann, litt av en jobb! Også var det navn da.. Jeg så jo for meg en Frida :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Hei...

 

Nåh så koselig, å så fint at alt va bra me ungen! Hadde du opprinnelig termin 29 juni?

 

Hmm fikk du ta 3d UL? Så spennende, trudde ikje man fikk ta d! Du hadde UL på UNN eller?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, hadde ul på UNN. Hun tok nærbilde av ansiktet med 3d ul. Hun sa at de gjorde det mest på gøy, det har ingen diagnostisk hensikt. Fint var det i alle fall å se det lille ansiktet med den søte oppstoppernesen :-)

 

Terminen min har vært alt fra 25 Juni til 9 Juli, men nå endte jeg altså på 5 Juli :-) Hadde termin med datteren min 29.06.05.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med Prins i magen Petrine =)

Blir koselig for jenta di å få en lillebror!!!

 

Tror jeg har gutt jeg og... Er spåd det, og feelingen sier det;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Petrine=)

 

Gratulerer med den lille gutten dere har i vente=) Så flott at dere fikk sett kjønn og at alt var ok med den lille=) Lettelse :DHerlig å ha nådt den milepælen liksom. Gleder meg til UL=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æ va også hos Gun! Med en N! :) Men fikk ikke se 3d ultralyd... spurte du om det eller? Æ skjønte ikke så mye av ka vi så æ... Men fikk termin 24.juni, veldig fornøyd med det! Hadde egentlig 2.juli. Så flyttet en uke frem. Ville ikke og så ikke kjønn. Men heldigvis var alt i orden her også. Magen og hodet hadde forskjellig vekstkurve da så skal tilbake 18.februar på ny ultralyd. Men det var innenfor normalen da. Var inne over en time!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...