Jump to content
Anonym bruker

Mislykket lasagne hver gang - tips?

Recommended Posts

Anonym bruker
4 timer siden, Anonym bruker skrev:

Kiten har alt for lite saus. Jeg bruker pastaplater fra en pakke, og saus fra to pakker.

Anonymkode: 3f638...af7

Lager du da med Toros glutenfrie KIT? I så fall synes jeg det er utrolig rart at det er for lite saus...

Men du bruker kanskje den vanlige? 

Anonymkode: 1ef3d...2a3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Bruk ekte ost(ikke sånn ferdig revet da det bare er mysegreier) da brenner det seg ikke.

jeg har alltid mer hakkede tomater enn det oppskriftene sier, altså dobler porsjoner med kjøttdeig og alt, så den har nok væske..Tykke lag. Dytter lasagneplater godt nedi. Dobbler oppskrift med ostesaus og. Har fått høre at «jeg lager den beste lasagnen» he he😅
 

Har det på 200 grader i ovnen.

Anonymkode: 04d6d...60c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
9 timer siden, Anonym bruker skrev:

Takk for svar alle sammen.

Jeg får prøve meg litt frem.

Lager jeg fra bunnen, så tar jeg den oppskriften som kommer på topp når jeg googler glutenfri lasagne. Mulig det er den samme hver gang...

Men også når jeg lager fra kit blir det samme resultat. Og i kit’et er det egentlig alt for mye «bløt» saus. 
 

Bruker alltid varmluft, og da er det jo det samme hvor i ovnen man setter formen. 200 grader i 40 min skulle gårsdagens lasagne stå i følge oppskriften. For mye?

Men neste gang skal jeg forsøke å legge platene i bløt, ha bechamelsausen rett på platene (og passe på at den ikke er for tykk?) og dekke over med folie de siste 10-15 minuttene.

Takk 😊

Anonymkode: 1ef3d...2a3

Først ostesaus(masse) plater, masse kjøttsaus(nok væske),ostesaus,plater, kjøttsaus. Trykk ned platene etter hver runde. Men må ha nok saus. Lag alltid dobble porsjoner. Aldri trengt å legge platene i vann først. Men du kan og la den hvile på benken når den er satt sammen i 10-15 min,  før du tar den inn i ovnen. Samme effekt som å ha de i vann før.

Anonymkode: 04d6d...60c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
9 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Bruk ekte ost(ikke sånn ferdig revet da det bare er mysegreier) da brenner det seg ikke.

jeg har alltid mer hakkede tomater enn det oppskriftene sier, altså dobler porsjoner med kjøttdeig og alt, så den har nok væske..Tykke lag. Dytter lasagneplater godt nedi. Dobbler oppskrift med ostesaus og. Har fått høre at «jeg lager den beste lasagnen» he he😅
 

Har det på 200 grader i ovnen.

Anonymkode: 04d6d...60c

Ikke all revet ost er mysegreier altså

Anonymkode: ee4c7...1d8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...