Elina Skrevet 3. april 2020 #26 Del Skrevet 3. april 2020 17 minutter siden, Anonym bruker skrev: Her snakker vi tragedie! Lær deg å lage surdeig. Anonymkode: 5d2e0...df3 Pizzabunn med surdeig er dessuten mye bedre enn vanlig gjærdeig. Har laget det mange ganger og det anbefales absolutt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #27 Del Skrevet 3. april 2020 6 timer siden, Anonym bruker skrev: For de som ikke hamstret har ikke gjør til å sette en puzzadeig i morgen en gang. Ogmed en gang det jommer i butikkene igjen, så går det 2 min, så er det borte. Det samme gjelder fersk gjær. Tenkte å bake skolebrød med barna, men det er umulig fordi noen trodde de hadde behov for 500 pakker med gjær for å overleve korona. Tusen takk! Anonymkode: 76d09...dc4 Tror du så mange har virkelig hamstret da? Er vel mer at alle nå kjøper gjær, selv de som ikke vanligvis kjøper det? Mange baker mer nå, både kaker og brød og pizza og bruker generelt bare mer gjær. Vi pleier ikke bruke gjær, men nå har vi bakt boller, kanelboller, rundstykker pizza og brød. Vi har tid til det nå. Så vi har kjøpt mye mer gjær enn til vanlig. Og her får hi tak i gjær hver gang vi er på butikken.., Anonymkode: cf2cd...bbf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #28 Del Skrevet 3. april 2020 3 timer siden, Anonym bruker skrev: En pakke tørrgjær varer i flere måneder her. Fyller hele pakka på et lite glass, og bruker Max en halv teskje når jeg baker. Grov bakst hever jeg med surdeig, så selv om det bakes mye her i huset går det lite «kjøpegjær». Anonymkode: 6d90e...2e8 Blir det luftig «nok» da? Må du heve mye lenger? Anonymkode: cf2cd...bbf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #29 Del Skrevet 3. april 2020 Ærlog talt, det er vel minst et år siden folk ble gjort klar over at vi alle var en del av Norges beredskap. Korona-krisen var varslet lenge før den inntok Norge. Og det er alltid mulig å sørge for å ha mat for en god stund, uansett. På toppen av alt dette så finnes det faktisk flere ting å spise, her i verden, enn gjærbakst. Bruk heller tiden på å finne alternativer, butikkene er fulle av mat. For en utrolig sutre-mentalitet. Virkelig! Anonymkode: ad9bc...399 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #30 Del Skrevet 3. april 2020 50 minutter siden, Anonym bruker skrev: Her snakker vi tragedie! Lær deg å lage surdeig. Anonymkode: 5d2e0...df3 Ja, herregud! Må ha skolebrød akkurat nå i denne krisen, liksom. Har nesten større forståelse for de som gnåler om hytta... Anonymkode: ad9bc...399 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #31 Del Skrevet 3. april 2020 7 timer siden, Anonym bruker skrev: For de som ikke hamstret har ikke gjør til å sette en puzzadeig i morgen en gang. Ogmed en gang det jommer i butikkene igjen, så går det 2 min, så er det borte. Det samme gjelder fersk gjær. Tenkte å bake skolebrød med barna, men det er umulig fordi noen trodde de hadde behov for 500 pakker med gjær for å overleve korona. Tusen takk! Anonymkode: 76d09...dc4 "Håper dere koser dere! Tusen takk!" Anonymkode: 5d2e0...df3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #32 Del Skrevet 3. april 2020 30 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja, herregud! Må ha skolebrød akkurat nå i denne krisen, liksom. Har nesten større forståelse for de som gnåler om hytta... Anonymkode: ad9bc...399 Noen av oss har baking med barna som aktivitet, en dag eller to. Det gjelder å aktivisere m😊 Anonymkode: 7977a...ce8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #33 Del Skrevet 3. april 2020 31 minutter siden, Anonym bruker skrev: Noen av oss har baking med barna som aktivitet, en dag eller to. Det gjelder å aktivisere m😊 Anonymkode: 7977a...ce8 Helt i orden, men det er altså null problem å planlegge eller å bake noe uten gjær. Anonymkode: ad9bc...399 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. april 2020 #34 Del Skrevet 3. april 2020 Denne kan jeg anbefale. Da varer en pakke med tørrgjær i månedsvis. https://trinesmatblogg.no/recipe/sissels-grovbrod-eltefritt/ Anonymkode: 73320...b11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. april 2020 #35 Del Skrevet 4. april 2020 Jobber i dagligvare selv og vi sleit med gjær i flere uker før dette skjedde. Som sagt, gjær må dyrkes frem, og det tar tid Anonymkode: 56107...f41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. april 2020 #36 Del Skrevet 4. april 2020 På 3.4.2020 den 17.00, Anonym bruker skrev: Kanskje det er en fin mulighet til å sette en surdeigstarter? Anonymkode: 772c8...ae5 Men hjelpe meg som du og de andre nyfrelste gnåler om den der «surdeigsstarteren», da! I tror etter tråd. Skolebrød med surdeig, nam, liksom. Anonymkode: d8143...370 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. april 2020 #37 Del Skrevet 4. april 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Men hjelpe meg som du og de andre nyfrelste gnåler om den der «surdeigsstarteren», da! I tror etter tråd. Skolebrød med surdeig, nam, liksom. Anonymkode: d8143...370 Tenk at man bli så sur av et tips 😂 Anonymkode: 85648...d51 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. april 2020 #38 Del Skrevet 4. april 2020 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men hjelpe meg som du og de andre nyfrelste gnåler om den der «surdeigsstarteren», da! I tror etter tråd. Skolebrød med surdeig, nam, liksom. Anonymkode: d8143...370 Synes du gjær er så veldig lekkert da? Sopp liksom, mmmm! Nam nam gjærsopp i maten! Anonymkode: ad9bc...399 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå