Gå til innhold

Dere som ikke spiser nøttestek i julen


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

På julaften?

Ribbe, medisterpølser, medisterkaker og pinnekjøtt.

Fruktsalat og riskrem til dessert 

Anonymkode: 6f698...3e8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Pinnekjøtt :D:P

 

Anonymkode: d1544...1a1

Spiser forresten helst sviskegrøt eller hjemmelaget fruktsalat til dessert.

Om du mente et vegetariansk alternativ til nøttestek, da ville jeg laget noe med sopp. Skulle jeg spist vegetarisk middag, da ville jeg hatt en ordentlig kraftig sjokoladedessert til dessert, gjerne med is og hjemmelaget sjokoladesaus i tillegg til kaffe og litt cognac.

Anonymkode: d1544...1a1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel bare vegetarianere som spiser nøttestek? Leter du etter et alternativ som er vegetar?

Anonymkode: 2c36d...8cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I år blir det kun oss 2 som feirer sammen og vi skal jobbe frivillig så da blir det muligens ei pølse 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og mølje (flatbrød dynket i sø, med sukker på). Multekrem og krumkaker til dessert. Gleder meg allerede! 

Anonymkode: e27a4...54a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi spiser svineribbe, medisterpølser, surkål, poteter og saus. Multekrem til dessert. 

Det er jul, da spiser man skikkelig mat. 

Anonymkode: 122f6...dc4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi spiser ribbe med surkål. Til dessert er det multer. Min svoger som er vegetarianer spiser nøttestek.

1. juledag er det pinnekjøtt, dampemår og pappas himmelske kålrabistappe. Til dessert er det riskrem og himmelsk lapskaus. Min datter elsker sjokoladekake så det har vi også (både julaften og 1. dag).

Ah... nå kan vi advents- og juleelskere begynne å glede oss! 

Anonymkode: e55a5...2a6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Himmel og hav skrev:

Ribbe, medisterkaker, medisterpølse og verdens beste saus. Moltekrem, riskrem eller fruktsalat til dessert. 

Hvordan lager du sausen ? Jeg sliter alltid med sausen

Anonymkode: 8a26d...928

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...