Gå til innhold

Baby 9 mnd. og leggerutiner


Nissefar1

Anbefalte innlegg

Hei!

Vi har en datter på snart 9 måneder. Tidligere har det gått veldig greit med soving, både på dagtid og legging til kvelden. 

Nå derimot er spesielt leggingen ved kveldstid vanskelig, og vi sliter veldig med å få på plass rutiner. Tidligere har vi spist kveldsmat og så tatt et bad rundt klokken seks, og det var lenge at vi bare la henne ned i sengen og lå litt der med hun, før hun tok natta. Nå kan leggingen ta flere timer, og det er ikke noe godt for hun, da det er en del gråting og protester. Hun trenger mye hjelp med å sovne og vi er der med hun hele tiden.

Det er veldig uforutsigbart når hun skal sove i løpet av dagen; dette bestemmes av når hun våkner på morgenen, som igjen bestemmes av når hun sovnet kvelden før. Det er derfor veldig vanskelig nå, spesielt med kveldsrutinene, som dere sikkert forstår, og vi synes det bare blir verre.

Er det flere som har, eller har hatt, det sånn? Er dette bare en periode vi må igjennom, eller er det noe vi kan gjøre for å gjøre dette lettere for alle parter?

 

Vi er ikke interesserte i Ferbers metode, andre skrikekurer eller alternativ behandling, og leter mest etter folk som kjenner seg igjen i det som er beskrevet ovenfor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjenner det litt. 

For meg hjelper det at storesøster står opp kl 7 hver morgen. Da står vi andre opp og rutinene er nok så like hver dag. 

Jeg hadde vekket om morgenen. Tatt helvete et par dager om det ble lite søvn en natt og så holdt på rutinen. Opp samme tid hver morgen. Også i helgen. Holdt på i minst 10 dager for å se om det hjelper. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

På sovesovebaby.no finner du masse gode tips om babysøvn. Vi fikk også individuelt tilpassete søvnråd som reddet oss når vi slet med vår eldste rundt 8 måneder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...