Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #1 Del Skrevet 18. august 2019 Jeg tar gjerne imot tips 😊 Anonymkode: fa54d...3e6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #2 Del Skrevet 18. august 2019 I dag: Pølser og kålrotstappe. I morgen: Fiskekaker, dampet brokkoli og poteter. Tirsdag: Grønnsakspannekaker. Onsdag: Tomatsuppe med kokt egg og flattbrød. Torsdag: Pasta med pesto og kylling. Fredag: Rester. Evn omelett i tillegg. Lørdag: Hjemmelaget pizza. Anonymkode: 1ef1f...fa0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 18. august 2019 #3 Del Skrevet 18. august 2019 (endret) I dag: Wok med biffkjøtt og nudler Har ikke helt bestemt hva vi skal ha enda, skal "rydde" ut av fryseren. Vet såpass at det blir noe med kylling, karbonadedeig, vegetar (linser)... Fredag er fast dag for pizza. Endret 18. august 2019 av frk Nilsen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #4 Del Skrevet 18. august 2019 Pannekaker, steikt fiskepusding, pølse og potetstappe, laks og steikte poteter i ovnen, lasagne, heimelaga pizza. Anonymkode: 6df38...0af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #5 Del Skrevet 18. august 2019 Taco, tomatsuppe, aner ikke resten. Planlegger aldri 🤷🏼♀️ Anonymkode: 3b896...40e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #6 Del Skrevet 18. august 2019 Idag hadde vi chicken tandoori med nanbrød, salat og ris. Anonymkode: 6df38...0af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skinnfilla Skrevet 18. august 2019 #7 Del Skrevet 18. august 2019 Idag kalkunbryst med potet,fløtesaus og grønnsaker hamburger , salat, båtpotet stekt makrell, poter,agurksalat og rømme pølse og stappe wok med nudler ,grønnsaker og biffstrimler Tandoori , med ris og naan , salat pizza ,taco el fajitas Lurer på fårikål😍 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #8 Del Skrevet 18. august 2019 I dag blir det hjemmelaget blomkålsuppe (på lilla blomkål) med focaccia. I morgen pasta med sopp Tirsdag hjemmelaget tomatsuppe og blåbærpannekaker Onsdag gratinert aubergine og asparges med ristede mandler Torsdag potetcurry Fredag chili sin carne Lørdag tipper jeg pizza, og søndag vet jeg ikke. Hvis maisen er moden blir det fersk, dampet mais med smør og krydder. Anonymkode: 11eb2...28c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #9 Del Skrevet 18. august 2019 Idag: taco med innbakt kylling Mandag: koteletter mes råkost og ris Tirsdag: laks, potet, grønnsaker onsdag: pad gaprao (thai kjøttrett) torsdag: spagetti med kjøttkaker i tomatsaus fredag: chili con carne i crock pot lørdag: hjemmelaga pizza lager som regel alt fra grunn, liker å lage mat Anonymkode: 81f84...c6d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #10 Del Skrevet 18. august 2019 32 minutter siden, Anonym bruker skrev: I dag blir det hjemmelaget blomkålsuppe (på lilla blomkål) med focaccia. I morgen pasta med sopp Tirsdag hjemmelaget tomatsuppe og blåbærpannekaker Onsdag gratinert aubergine og asparges med ristede mandler Torsdag potetcurry Fredag chili sin carne Lørdag tipper jeg pizza, og søndag vet jeg ikke. Hvis maisen er moden blir det fersk, dampet mais med smør og krydder. Anonymkode: 11eb2...28c Har dere kun maiskolbe som et middagsmåltid? Eller med/som tilbehør? Anonymkode: ff079...6f7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #11 Del Skrevet 18. august 2019 M: Fiskeboller i hvit saus, gulrøtter og poteter. T: Italienske kjøttboller og fullkornspasta med tomatsaus og salat. O: Fiskekaker med brokkoli og stekt løk, poteter. T: Hjemmelaget blomkålsuppe F: medisterkaker, nykål og poteter. L: grille sammen med venner, blir buffet-bord (ytrefilet, mørbrad, italienske pølser, burgere, salater etc). S: Rester Vi "spiser" oss ut av fryseren, så har "låst" meny i 3 uker fremover.... Anonymkode: 6497f...32e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #12 Del Skrevet 18. august 2019 Kyllingfilet surret i bacon med ris Hjemmelaget fiskegrateng, gulrøtter og potet Laks, pasta og agurksalat Lapskaus Omelett Taco Risengrynsgrøt Koteletter, grønnsaker, potet og saus Anonymkode: adbb5...b2a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #13 Del Skrevet 18. august 2019 Planlegger alle hver uke? Omg. Jeg har lang vei å gå. Anonymkode: 3b896...40e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #14 Del Skrevet 18. august 2019 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Planlegger alle hver uke? Omg. Jeg har lang vei å gå. Anonymkode: 3b896...40e Om man handler én gang pr uke er det nesten nødvendig. Det blir en vane. 😊 Anonymkode: 1ef1f...fa0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #15 Del Skrevet 18. august 2019 I dag svinekam med poteter bakte grønnsaker M: stroganoffgryte med potetmos T: stekt laks med pasta og salat O: tikka masala med ris og nanbrød T: lapskaus F: pizza L: taco S: kalkunrull med tilbehør Anonymkode: c60f0...3f6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Icegirl84 Skrevet 18. august 2019 #16 Del Skrevet 18. august 2019 41 minutter siden, Anonym bruker skrev: Planlegger alle hver uke? Omg. Jeg har lang vei å gå. Anonymkode: 3b896...40e Vi fant ut at det er langt mer økonomisk og ha en dag med storhandel, og kun ev. måtte kjøpe melk og brød om nødvendig. Så vi skriver meny for en uke av gangen. Da vet alle hva det er til middag og en slipper masse mas. Idag kalkunkarbonader og potetstappe Imorgen grøt Tirsdag fiskekaker i hvit saus med potet og grønnsaker Onsdag svinekam Torsdag nachos Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #17 Del Skrevet 18. august 2019 Skinke og brokkoli pai Laks i form. Pølsegryte Suppe. (Ikke bestemt oss for hvilken) Resten tar vi på sparke. Anonymkode: d64c3...3a2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #18 Del Skrevet 18. august 2019 3 hours ago, Anonym bruker said: Jeg tar gjerne imot tips 😊 Anonymkode: fa54d...3e6 Mandag : ut og spise på egon etter første skoledag for barnet ❤️ tirsdag : Torskefile med grønnsaker onsdag : skal bort Torsdag : havregrøt med eple ❤️ resten av uka aner ikke Anonymkode: e59d3...dce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #19 Del Skrevet 18. august 2019 Planlegger lørdag-fredag, handler fredagskveld eller lørdags formiddag. I helga ble det kjøpepizza på lørdag, lasagne m salat og loff i dag. Mandag: svinesteaklets m ris, salat og soppsaus Tirsdag: mac 'n cheese og pølser Onsdag: middagspølse m potet, grønnsaksblanding, makaroni og smeltet smør Torsdag: karbonader m stekte kokte poteter og stekt løk Fredag: spaghetti med kjøttsaus Anonymkode: 72c4a...a3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #20 Del Skrevet 18. august 2019 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Om man handler én gang pr uke er det nesten nødvendig. Det blir en vane. 😊 Anonymkode: 1ef1f...fa0 Men så ufattelig kjedelig det blir matveien da😳 Anonymkode: 3dabe...a3e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #21 Del Skrevet 18. august 2019 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men så ufattelig kjedelig det blir matveien da😳 Anonymkode: 3dabe...a3e Det er jo hva man gjør det til selv Anonymkode: 357f4...c4c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #22 Del Skrevet 18. august 2019 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Men så ufattelig kjedelig det blir matveien da😳 Anonymkode: 3dabe...a3e Blir det mer kjedelig i matveien å handle én gang i uken framfor hver dag? 🤔 Fordelen er at du sparer penger og tid. Vi har variert mat, forskjellen er at vi planlegger alt når vi er opplagt og har god tid, i stedet for å skulle komme på noe etter jobb når en er sliten og sulten og slett ikke har lyst å måtte handle på vei hjem. Anonymkode: adab6...b37 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #23 Del Skrevet 18. august 2019 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Har dere kun maiskolbe som et middagsmåltid? Eller med/som tilbehør? Anonymkode: ff079...6f7 En dag i året har vi det Da drar vi til en lokal maisåker og plukker mais og andre grønnsaker. Har gjerne litt kraftigere kveldsmat den dagen. Helt nyplukkede maiskolber rett fra dampovnen eller grillen smaker himmelsk! Anonymkode: 11eb2...28c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 18. august 2019 #24 Del Skrevet 18. august 2019 Woka laks og grønnsaker Skogsoppsuppe Fiskekaker, stekt paprika og ertepuré Pastalaks Grønnsakswok Salat m linser Sushi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. august 2019 #25 Del Skrevet 18. august 2019 33 minutter siden, Anonym bruker skrev: Men så ufattelig kjedelig det blir matveien da😳 Anonymkode: 3dabe...a3e Jeg er som regel som deg, planlegger ikke uken i forveien. Men har div. i fryseren slik at det går litt på hva man har lyst på. Jeg har imidlertid i perioder planlagt måltidene for en uke fremover, og jeg har opplevd at da blir det heller det motsatte av kjedelig, for da tar jeg meg tid til å planlegge, legge inn retter som jeg kanskje har glemt å lage på lenge eller bestemmer meg for å prøve noen nye oppskrifter. Mitt problem nå er at jeg har så dårlig helse at hva jeg kan lage til middag kommer veldig an på dagsformen, derfor er det vanskelig å planlegge. Og det irriterer meg, for jeg ser at det i det siste er blitt langt mer ensformig og kjedelig (selv om jeg stort sett spiser sunt) enn det ellers er. Så jeg tror det hele kommer an på hvilken innstilling man har til det å planlegge. Jeg kan synes det er litt ork å planlegge også, og da er det jo greit å ha unnskyldningen om at det blir kjedelig innimellom Men, for første gang på leeenge forsøkte jeg å planlegge litt mer da jeg handlet torsdag, da det var trippeltrumf. Har vært for dårlig form til det foreløpig, men håper at jeg i morgen er i form til å lage en stor kasserolle med borsj-suppe. Kjøpte nemlig kjempefine ferske rødbeter på torsdag. Planlegger da å lage en stor porsjon og fryse ned, så har jeg flere middager som er lette å ta opp. Borsj er forresten fin å spise på kvelden også, for man blir gjerne trøtt av den. Har ikke laget borsj på 2-3-4 år... men nå blir det nettopp pga. planlegging Prøver ellers å lage store porsjoner av ting som er greit å fryse eller ha flere dager. Skal ha grønnsaker og torskepanetter en dag. Hjemmelaget blomkålsuppe en dag med noe proteiner til, vet ikke hva foreløpig. Hjemmelaget gulrot og ingefærsuppe + stekt kalkun. Lager en "stuing" med lapskausblanding med hvit karrisaus til, med noe proteiner til. Og så tror jeg at det blir en dag med en indrefilet med god saus til, ovnsbakte grønnsaker til. Mulig en dag med laks. Men hva som blir hvilken dag vet jeg ikke enda, dette er ca. planen. Har alt i hus og litt til, så får vi se hva formen sier. Anonymkode: 0ac9e...8b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå