CherryC Skrevet 25. mai 2019 #26 Del Skrevet 25. mai 2019 2 timer siden, Optatium skrev: Jeg har sikkert lagd 100pavlovaer etter hvert, og slev om jeg bruker samme oppskrift og fremgangsmåte, kan resultatet variere. Det er mange faktorer sol avgjør; ferske egg, temperaturen på eggene, hvor hardt du pisker, gradene på ovnen, luftfuktigheten i rommet etterpå osv. Jeg lager min lik hver gang; eggehvite, sukker ig vaniljesukker. Forøvrig er det latterlig p bruke en toropakke til noe så enkelt. Rett og slett. Hvorfor er det latterlig? Den smaker jo godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #27 Del Skrevet 25. mai 2019 Takker for svar, dere gjorde meg like forvirret som alle oppskriftene jeg har sett på👍😂😂 Jeg lager den selv, ikke toro, og jeg bruker maizena😊 Tenker jeg skal prøve med 90-100gr i en time denne gangen👍Jeg har fått den til før i samme ovn, men jeg husker ikke hva jeg gjorde da🙈 Anonymkode: da4f1...1a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #28 Del Skrevet 25. mai 2019 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Takker for svar, dere gjorde meg like forvirret som alle oppskriftene jeg har sett på👍😂😂 Jeg lager den selv, ikke toro, og jeg bruker maizena😊 Tenker jeg skal prøve med 90-100gr i en time denne gangen👍Jeg har fått den til før i samme ovn, men jeg husker ikke hva jeg gjorde da🙈 Anonymkode: da4f1...1a5 Du må bruke syre, f.eks. eddik også for seighet. 90-100g i en time, den kommer til å bli understekt og skummete i midten. Anonymkode: 1557a...10b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #29 Del Skrevet 25. mai 2019 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Du må bruke syre, f.eks. eddik også for seighet. 90-100g i en time, den kommer til å bli understekt og skummete i midten. Anonymkode: 1557a...10b Prøv 120 g i 1,5 time heller, og la den avkjøle seg med døren på gløtt. Anonymkode: 1557a...10b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 25. mai 2019 #30 Del Skrevet 25. mai 2019 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Du må bruke syre, f.eks. eddik også for seighet. 90-100g i en time, den kommer til å bli understekt og skummete i midten. Anonymkode: 1557a...10b Jeg ville også hatt i syre, satt ovnen på 180 og skrudd ned til 150 når jeg setter inn. Så la den steke en time og kjøle ned med åpen ovn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #31 Del Skrevet 25. mai 2019 2 timer siden, CherryC skrev: Hvorfor er det latterlig? Den smaker jo godt. Den gjør ikke det. Den er melaktig pulvertørr i overflaten, med kunstig vanillinsmak. Anonymkode: dd33d...18a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CherryC Skrevet 25. mai 2019 #32 Del Skrevet 25. mai 2019 18 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den gjør ikke det. Den er melaktig pulvertørr i overflaten, med kunstig vanillinsmak. Anonymkode: dd33d...18a Har smakt en god del pavlova opp gjennom tidene og jeg er helt uenig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #33 Del Skrevet 25. mai 2019 Jeg har hvitvinseddik i også😊 Og da tenker dere over- og undervarme? Jeg hadde den på 160gr i en time sist, og da ble den altfor sprø/tørr.. Anonymkode: da4f1...1a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 25. mai 2019 #34 Del Skrevet 25. mai 2019 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg har hvitvinseddik i også😊 Og da tenker dere over- og undervarme? Jeg hadde den på 160gr i en time sist, og da ble den altfor sprø/tørr.. Anonymkode: da4f1...1a5 Det kommer jo an på størrelsen også, jeg har vel 6-7 eggehviter som utgangspunkt så min er ganske stor. Da har jeg 150 grader i en time. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #35 Del Skrevet 25. mai 2019 5 timer siden, CherryC skrev: Har smakt en god del pavlova opp gjennom tidene og jeg er helt uenig Hvis vi noen gang møtes i et selskap der det serveres Toro-pavlova, skal du få stykket mitt🤗 Anonymkode: dd33d...18a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Optatium Skrevet 25. mai 2019 #36 Del Skrevet 25. mai 2019 8 timer siden, CherryC skrev: Hvorfor er det latterlig? Den smaker jo godt. Smaken er ikke god syns jeg. Men uavhengig av det; betale mye dyrere fir noe så enkelt som pavlova? Eneste dummere jeg vet om er Toro vaffelrøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #37 Del Skrevet 25. mai 2019 Anbefaler Trines matblogg. Følg den oppskriften, jeg får alltid fin pavlova da☺️ Dvs stekes på 120gr varmluft 1,5h la ovnen slå seg av og avkjøles uten å åpne ovnsdøren. Anonymkode: 0ac05...887 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CherryC Skrevet 25. mai 2019 #38 Del Skrevet 25. mai 2019 30 minutter siden, Optatium skrev: Smaken er ikke god syns jeg. Men uavhengig av det; betale mye dyrere fir noe så enkelt som pavlova? Eneste dummere jeg vet om er Toro vaffelrøre. Uffda;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CherryC Skrevet 25. mai 2019 #39 Del Skrevet 25. mai 2019 1 time siden, Anonym bruker skrev: Hvis vi noen gang møtes i et selskap der det serveres Toro-pavlova, skal du få stykket mitt🤗 Anonymkode: dd33d...18a Deal det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2019 #40 Del Skrevet 25. mai 2019 2 timer siden, Optatium skrev: Smaken er ikke god syns jeg. Men uavhengig av det; betale mye dyrere fir noe så enkelt som pavlova? Eneste dummere jeg vet om er Toro vaffelrøre. Jeg får like mye skryt av pavlovaene mine enten jeg lager selv eller bruker Toro. Selv om Pavlova er ganske lett, er Toro faktisk enda lettere, dvs ca. arbeidsfritt. Og ikke særlig dyrere heller, når jeg kjøpte på 40% avslag før 17. Mai, tror jeg det er billigere enn å lage selv. Anonymkode: 1557a...10b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå