Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #1 Del Skrevet 12. februar 2016 Er det kun pris som er utslagsgivende eller synes dere faktisk kjøttdeig er bedre? Anonymous poster hash: b778a...0d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #2 Del Skrevet 12. februar 2016 Nei. Dersom vi skal ha sånt så er det bare karbonadedeig som gjelder. Anonymous poster hash: 68946...2f4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #3 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja tenk at der gjør jeg😱. Det er hårreisende jeg vet🙄. Men klarer ikke å dy meg, for karbonadedeig er ekkelt🙄😂😂 Anonymous poster hash: e0744...794 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #4 Del Skrevet 12. februar 2016 Kjøttdeig er ekkelt! Anonymous poster hash: b778a...0d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #5 Del Skrevet 12. februar 2016 Kjøper kjøttdeig og karbonadedeig. Det kommer an på hva jeg skal bruke det til. Jeg synes faktisk kjøttdeig smaker bedre (jada, vet karbonadedeig er sunnere og reinere kjøtt) Spm ditt er litt som "HVA kjøper dere virkelig koteletter og ikke bare biff?" Anonymous poster hash: e66e7...9fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #6 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja tenk at der gjør jeg😱. Det er hårreisende jeg vet🙄. Men klarer ikke å dy meg, for karbonadedeig er ekkelt🙄😂😂 Anonymous poster hash: e0744...794 Hvordan kan du synes karbonadedeig er ekkelt og ikke kjøttdeig?! Kjøttdeig har så mye brusk og smaker helt annerledes. Mye mer fett som renner av kjøttet når det stekes. Til f.eks kjøttkaker blander jeg de to da.. Blir mer saftig en om man bare bruker karbonadedeig.. Anonymous poster hash: 88494...e7e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 12. februar 2016 #7 Del Skrevet 12. februar 2016 Kjøper kun karbonadedeig, men brukar mest hjortedeig som er kverna heime på kjøkkenet. Veit nøyaktig kva som har gått i kverna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #8 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja tenk at der gjør jeg😱. Det er hårreisende jeg vet🙄. Men klarer ikke å dy meg, for karbonadedeig er ekkelt🙄😂😂 Anonymous poster hash: e0744...794 Hvordan kan du synes karbonadedeig er ekkelt og ikke kjøttdeig?! Kjøttdeig har så mye brusk og smaker helt annerledes. Mye mer fett som renner av kjøttet når det stekes. Til f.eks kjøttkaker blander jeg de to da.. Blir mer saftig en om man bare bruker karbonadedeig.. Anonymous poster hash: 88494...e7e Er jo fettet som gir smaken da vettu😝. Karbonadedeig smaker jo ingenting og er smuldrete i konsistensen😝. Men bruker karbonadedeig av og til når eg lager kjøttkaker.. Anonymous poster hash: e0744...794 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #9 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja, det er utrolig mye billigere! Og jeg synes det smaker godt. Spiser kjøttdeig kanskje 3-4 ganger i mnd. Anonymous poster hash: ca669...46d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #10 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja, det gjør jeg, Uff, jeg må jo være et grusomt menneske som gjør det.....kjøper aldri karbonadedeig Anonymous poster hash: 5356d...8af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleia Skrevet 12. februar 2016 #11 Del Skrevet 12. februar 2016 Kjøper begge deler, og synes vel ærleg tala at kjøttdeigen ofte smakar best, fordi den ikkje er like tørr. Men av sunnheitsomsyn kjøper eg mest karbonadedeig, og hamstar når eg kjem over tilbod. - og av og til brukar eg heimemalen hjortedeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #12 Del Skrevet 12. februar 2016 Virkelig? Som om det er noe å være sjokkert over? Si meg, har du hatt det så jævlig lett i livet at du blir sjokkert over slikt? Bare vent, det er mye mer som kommer til å sjokkere deg i livets løp Anonymous poster hash: bc9b1...648 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #13 Del Skrevet 12. februar 2016 Vi bruker mest karbonadedeig, men bruker å blande i kjøttdeig når jeg lager hamburgere og kjøttkaker. Trenger litt mer fett da syns jeg. Anonymous poster hash: 28a4e...736 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #14 Del Skrevet 12. februar 2016 Kjøttdeigen er ikke så ille nå, etter salt og vann ble fjernet. Anonymous poster hash: f9438...52c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #15 Del Skrevet 12. februar 2016 Kun karbonadedeig, kjøttdeig er ekkelt.. Anonymous poster hash: 8dd8c...4f1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #16 Del Skrevet 12. februar 2016 Vi bruker mest kyllingkjøttdeig. Smaker godt, koster lite, relativt sunt. Anonymous poster hash: b6bc8...31e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #17 Del Skrevet 12. februar 2016 Vi bruker mest kjøttdeig. Mye billigere og smaker bedre. Kan du tenke deg?!? Anonymous poster hash: 0fe2b...3bf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #18 Del Skrevet 12. februar 2016 På 8 år tror jeg kanskje jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger vi har kjøpt kjøttdeig. Synes karbonadedeig smaker best. Bruker også kjøttdeig av elg, kvernet hjemme, og det smaker enda bedre Anonymous poster hash: d7599...e42 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #19 Del Skrevet 12. februar 2016 Spiser kjøttdeig to ganger hver uke!😱😚 Anonymous poster hash: 079bf...509 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ikkedytt Skrevet 12. februar 2016 #20 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja, virkelig. Det gjør vi. Har aldri tenkt så mye over det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #21 Del Skrevet 12. februar 2016 Det kommer jo an på hva jeg skal lage. Anonymous poster hash: 9cacd...6ec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #22 Del Skrevet 12. februar 2016 Bruker helst ingen av delene. Kverner helst selv av høyrygg. Anonymous poster hash: 3c2e7...886 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #23 Del Skrevet 12. februar 2016 Hverken kjøper, eller spiser kjøtt, annet enn fisk av og til. Kjøttdeig, eller karbonadedeig er 500 gram storfekjøtt. Det utgjør en god del mtp CO2-utslipp (storfe er "verst" per kg), og i tillegg er det ikke bra for tarmene å fordøye rødt kjøtt på sikt, da det er knyttet til høyere risiko for flere krefttyper, men særlig tarmkreft. Anonymous poster hash: eb740...a1e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2016 #24 Del Skrevet 12. februar 2016 Her går det mest i kylling/kalkun kjøttdeig. Ellers blander jeg kjøttdeig og karbonadedeig. For synes bare karbonadedeig blir for tørt. Anonymous poster hash: 85ef3...033 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gustav Klitt Skrevet 12. februar 2016 #25 Del Skrevet 12. februar 2016 Vi bruker mest kyllingkjøttdeig. Smaker godt, koster lite, relativt sunt. Anonymous poster hash: b6bc8...31e Kyllingkjøttdeig er en million ganger eklere enn vanlig kjøttdeig.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå