Gå til innhold

Juni 2014 babyer


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jøss.. blødningene har igrunn stoppet. Håper det ikke kommer mer. Det gikk da raskt...

Håper det går bedre med deg i dag,nimmelim! Bare å se fremover nå!:) har tenkt masse på deg i natt (søvnløse kvalme-netter...). Det er litt av en påkjenning for alle oss prøvere og nygravide, en nervepirrende periode. Har sånn inntrykk av at det går galt for så mange, men det er vel fordi det er her historiene deles..? Ønsker deg en fin dag og masse lykke til!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk for tankene ak.. Veldig koselig.. :) jeg trodde virkelig ikke dette skulle skje meg igjen. Alle følelsene var riktig, alt var rett... Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal se fremover. Tankene er skikkelig mørke og for hvert symptom som dabber av, griner jeg..

Jeg vil hoppe til sengs så fort som mulig, absolutt.. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal slappe av rundt det hele, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å få holde på en spire igjen.. Ja, mange tanker..

 

Ha en fin dag jenter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tok en g.test nå, oh er det ikke kjipt at drn rr mye sterkere enn søndagens test..

 

et siste spm fra meg, må jeg vente til testen er negativ før jeg kan begynne å prøve igjen? Eller trenger jeg ikke ta hensyn til det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nimmelim, hvis du har sluttet å blø allerede ville jeg sjekket om det må utskraping til allikevel? Hva sa de egentlig hos gynekologen? Jeg tror man beholder hcg prod ganske lenge etter sa, derfor blir man også lettere gravid. Så du må nok ikke vente til test er negativ igjen - tror jeg:) men sikkert noen her med erfaring om dette...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynte å blø kraftig igjen istad.. huff.. jeg tåler ikke særlig å se det rare blodet.. så alt kommer nok ut ser det til. For utifra en test jeg tok nå stiger hcg. Pokker.. får vite det imorgen kveld tenker jeg. Ok så så lenge blødningene slutter, kan jeg bare starte? Litt vanskelig å vite når man blir gravid igjen om det fortsatt er er hcg der. Kan disse "hcg restene" gjøre at man blir raskere gravid altså?

Tenkte å teste med el test etterhvert, men kanskje ikke så lett

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da har jeg bestilt UL i uke 11. Er jo bare 5+5 enda, så det er jo en hel evighet til!!! Håper tida fram til da går raskt :P Har også bestilt sånn angelsounds og det skal bli spennende å se om/når den funker! 

Her har jeg stadig vekk null symptomer, men satser på at det er et godt tegn sånn som i de to forrige svangerskapene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man får ikke eggløsning før hcg-nivået er lavt nok, så man blir ikke fortere gravid pga hcgen.

Men det er bare å hoppe til sengs så fort du slutter å blø ;) Når hcgen har sunket, får du eggløsning igjen. Tror det tok ca 3 uker fra første blødningsdag etter MA, til jeg fikk EL. Men det varierer jo +/- fra person til person

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt kvalme 4 dager før ikm, hevelse av benet ( etter blodproppen jeg fikk sist svangerskap ) puppene er slik hovne som når jeg skal ha mens :) litt stikkninger men ellers greit :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei:)

 

Etter 4,5 år med prøving, 5 IVF og en spontanabort i sommer, så er jeg endelig gravid igjen. Makan så nervøs jeg er!

 

Men når man har jobbet så hardt for det en vil mest her i livet, så skulle en da tro at det går bra... denne gangen...?

 

Har termin 19. juni og skal på tidlig UL 7+0. Er 5+0 i dag, så det er jo evigheter til....! Veldig spennende dette her, men merker at jeg blir litt psyko i hodet: er det for mye symptomer, er det for svake symptomer, hva betyr dette stikket, hvorfor måtte jeg ikke tisse i natt...? Aiaiai... det blir lange måneder dette:) Flere nervevrak der ute?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei det gikk et par dager bare:-)

Så bra, da er den forhåpentligvis her til helga :) måtte du lete litt før du fant hjertelyden eller? Håper å finne den like tidlig som deg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja litt, men begynner å tvile litt om det var min puls eller fosteret.. Trodde ikke min kunne høres så langt nede hehe.. Men skal til ul på mandag, så da får vi se!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nimmelim - utrolig trist å høre :( føler med deg :(

 

kjekt at det er flere Rogalendinger her :) blir SUS her også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...