Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #26 Del Skrevet 25. juni 2013 Synes marsipan er kjempegodt til sjokoladekake. Hadde sjokoladekake med konjakk- og kirsebærsaus med marsipanlokk som bryllupskake. Mandler og sjokolade er jo så godt sammen! Sukkerpasta smaker søtere enn marsipan, men er som flere sier mye lettere å jobbe mer. Synes det fungerer helt fint på sjokoladekake også. Bare vær obs på å ikke kjevle for tynt uansett om det er mmf, sukkerpasta eller marsipan. Om noe av sjokoladekaka kommer gjennom har du et problem som er vanskelig å rette opp. Snakker av erfaring ;-) Anonymous poster hash: bb9ad...d5b Takk for tips! Hvor tykt bør lokket være da, vet du det? Sånn ca.? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 25. juni 2013 #27 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da?Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Har du oppskrift på den kaken? Høres utrolig god ut Her er oppskriften: http://www.passionforbaking.com/blog/2013/02/09/vintage-chocolate-cake/ Jeg skal ikke ha pikekyss på kaken siden jeg skal trekke den. Skal være dåpskake Så bytter jeg ut det laget hun har med sjokolade og bringebær med vaniljekrem og jordbær Tusen takk Elsker Manuelas oppskrifter Den må jeg prøve. Bare hyggelig Elsker dem jeg også, bare synd man blir ruinert av dem He he så sant. Har kjøpt mye nytt utstyr og kaketing etter at jeg fant hennes side Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #28 Del Skrevet 25. juni 2013 Vet ikke noe mål egentlig. Men sånn at den ikke går i stykker... men den bør ikke være for tykk heller, da blir det fort sånne folder på den. Sorry, tror ikke det var til så mye hjelp... Et tips forresten om du skal bruke marsipan: bruk mel, ikke melis, for å gjøre den mindre klissete. Bare børst av før du legger lokket på kaka. Melis hjelper ikke mot kliss, men mel hjelper veldig, og det smaker ikke mel etterpå Anonymous poster hash: bb9ad...d5b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #29 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da?Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Har du oppskrift på den kaken? Høres utrolig god ut Her er oppskriften:http://www.passionforbaking.com/blog/2013/02/09/vintage-chocolate-cake/ Jeg skal ikke ha pikekyss på kaken siden jeg skal trekke den. Skal være dåpskake Så bytter jeg ut det laget hun har med sjokolade og bringebær med vaniljekrem og jordbær Tusen takk Elsker Manuelas oppskrifter Den må jeg prøve. Bare hyggelig Elsker dem jeg også, bare synd man blir ruinert av dem He he så sant.Har kjøpt mye nytt utstyr og kaketing etter at jeg fant hennes side Samme her, gøy å ha masse utstyr Men har funnet mye på ebay da, mye billigere kjøpte f.eks to bakeformer på 20 cm i dag (som trengs til den kaken) for bare 100,- totalt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #30 Del Skrevet 25. juni 2013 Dekker kakene med icing, blir helt glatt og fint Anonymous poster hash: a6be9...04a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #31 Del Skrevet 25. juni 2013 Vet ikke noe mål egentlig. Men sånn at den ikke går i stykker... men den bør ikke være for tykk heller, da blir det fort sånne folder på den. Sorry, tror ikke det var til så mye hjelp... Et tips forresten om du skal bruke marsipan: bruk mel, ikke melis, for å gjøre den mindre klissete. Bare børst av før du legger lokket på kaka. Melis hjelper ikke mot kliss, men mel hjelper veldig, og det smaker ikke mel etterpå Anonymous poster hash: bb9ad...d5b Tusen takk igjen Mel skal jeg huske! Må nok øve meg litt på forhånd så satser på at det blir bra til slutt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dahleramp1981 Skrevet 25. juni 2013 #32 Del Skrevet 25. juni 2013 Bruker alltid Maizenna-mel når jeg jobber med marsipan. Syns det er bedre enn mel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dahleramp1981 Skrevet 25. juni 2013 #33 Del Skrevet 25. juni 2013 melis gjør marsipanen klissete fordi den lisom smelter av sukkeret. Derfor har jeg aldri sukker idet laget med krem som skal være nærmest marsipanlokket f.eks. Åååå, nå fikk jeg lyst til å bake noe! :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dahleramp1981 Skrevet 25. juni 2013 #34 Del Skrevet 25. juni 2013 liksom Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå