Monajenten Skrevet 24. juni 2013 #1 Del Skrevet 24. juni 2013 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dahleramp1981 Skrevet 24. juni 2013 #2 Del Skrevet 24. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2013 #3 Del Skrevet 24. juni 2013 Jeg personlig bruker mest mashmellow fondant eller sukkerpasta, men det er rett og slett fordi jeg sliter veldig med marsipanlokk. Jeg syns det er vanskeligere å få pent. Anonymous poster hash: 059b4...f8f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 24. juni 2013 Forfatter #4 Del Skrevet 24. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da? Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2013 #5 Del Skrevet 24. juni 2013 marsipanlokk av ekte marsipan er supergodt over sjokolade. Jeg trodde jeg fikk sukkerpasta på kaka mi da det var så søtt og godt men jaggu var det marsipan! Lokket var veldig tynt og fantes ikke tørr en plass. Namnam;) Det brune vistes ikke gjennom lokket. Marsipanen var forøvrig farget hvit. Anonymous poster hash: af555...f5f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 24. juni 2013 Forfatter #6 Del Skrevet 24. juni 2013 marsipanlokk av ekte marsipan er supergodt over sjokolade. Jeg trodde jeg fikk sukkerpasta på kaka mi da det var så søtt og godt men jaggu var det marsipan! Lokket var veldig tynt og fantes ikke tørr en plass. Namnam;) Det brune vistes ikke gjennom lokket. Marsipanen var forøvrig farget hvit. Anonymous poster hash: af555...f5f Søren, nå ble jeg usikker igjen Går det an å få tak i helt hvitt ferdigkjevlet marsipanlokk noe sted, vet du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dahleramp1981 Skrevet 25. juni 2013 #7 Del Skrevet 25. juni 2013 Tror jeg hadde satsa på sukkerpasta jeg altså. Hvit, lett å jobbe med og smaker bare melis. Jeg liker heller ikke mmf-smaken. Kaka høres forøvrig NAM ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 25. juni 2013 #8 Del Skrevet 25. juni 2013 Marsipan, fondant er ikkje godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #9 Del Skrevet 25. juni 2013 Sukkerpasta! Hørtes kvalmende ut med marsipan tillegg til alle de andre smakene:/ Anonymous poster hash: 0d52c...2b4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #10 Del Skrevet 25. juni 2013 Marsipan bruker jeg bare på sukkerbrød/bløtkake, på sjokoladekake ville jeg brukt mmf eller sukkerpasta. Anonymous poster hash: bf922...24f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #11 Del Skrevet 25. juni 2013 Tror jeg hadde satsa på sukkerpasta jeg altså. Hvit, lett å jobbe med og smaker bare melis. Jeg liker heller ikke mmf-smaken. Kaka høres forøvrig NAM ut! Sukk, enda et alternativ hehe Det høres i grunnen best ut kanskje. Bra du syns den høres god ut, det skal nemlig være dåpskaken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #12 Del Skrevet 25. juni 2013 Takk for svar alle sammen Dropper ihvertfall mmf'en ser jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #13 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs hva som er viktigst for deg, hvis den skal være penest er mmf best. Skal den være god marsipan. Anonymous poster hash: 1c715...880 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sug lut Skrevet 25. juni 2013 #14 Del Skrevet 25. juni 2013 MMF er for folk som er opptatt av kakeutseende. Marsipan er for kaker som skal spises. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #15 Del Skrevet 25. juni 2013 Den skal absolutt spises hehe dropper mmf men har jo fått et tredje alternativ i sukkerpasta nå, så er usikker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #16 Del Skrevet 25. juni 2013 Marsipan smaker godt. De andre i beste fall bare søtt. Skal du lage en kake som smaker godt velger du marsipan. Hvis du vil ha noe som ser ut som plastik og som bare skal stå på utstilling velger du mmf. Anonymous poster hash: f2483...344 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #17 Del Skrevet 25. juni 2013 Marsipan er ihvertfall mye bedre. Men: hvis det er allergikere blant gjstene, kan det jo vøre fordel å unngå noe som er mandelbasert. Anonymous poster hash: ae3b0...9d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dahleramp1981 Skrevet 25. juni 2013 #18 Del Skrevet 25. juni 2013 Sukkerpasta og marsipan er jo ikke ulikt da. Bare at det ikke er mandler i! Hehe! Har hatt det på kaker og folk har trodd det var marsipan. Lett å lager, og jobbe med syns jeg. Går jo an å kjøpe hvit marsipan på f.eks Cacas, men har hørt at mange har dårlig erfaring med den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #19 Del Skrevet 25. juni 2013 Jeg syns ikke marsipan passer på sjokoladekake og ikke syns jeg det smaker godt heller. Jeg syns også mmf smaker bedre enn sukkerpasta, så jeg ville brukt det. Jeg har lagt hvitt mmflokk på sjokoladekake og det syntes ikke gjennom. Anonymous poster hash: 5fdc1...0e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #20 Del Skrevet 25. juni 2013 Takk for svar alle sammen! Dette skulle jammen ikke være lett Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 25. juni 2013 #21 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da? Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Har du oppskrift på den kaken? Høres utrolig god ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #22 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da? Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Har du oppskrift på den kaken? Høres utrolig god ut Her er oppskriften: http://www.passionforbaking.com/blog/2013/02/09/vintage-chocolate-cake/ Jeg skal ikke ha pikekyss på kaken siden jeg skal trekke den. Skal være dåpskake Så bytter jeg ut det laget hun har med sjokolade og bringebær med vaniljekrem og jordbær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2013 #23 Del Skrevet 25. juni 2013 Synes marsipan er kjempegodt til sjokoladekake. Hadde sjokoladekake med konjakk- og kirsebærsaus med marsipanlokk som bryllupskake. Mandler og sjokolade er jo så godt sammen! Sukkerpasta smaker søtere enn marsipan, men er som flere sier mye lettere å jobbe mer. Synes det fungerer helt fint på sjokoladekake også. Bare vær obs på å ikke kjevle for tynt uansett om det er mmf, sukkerpasta eller marsipan. Om noe av sjokoladekaka kommer gjennom har du et problem som er vanskelig å rette opp. Snakker av erfaring ;-) Anonymous poster hash: bb9ad...d5b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 25. juni 2013 #24 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da? Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Har du oppskrift på den kaken? Høres utrolig god ut Her er oppskriften: http://www.passionforbaking.com/blog/2013/02/09/vintage-chocolate-cake/ Jeg skal ikke ha pikekyss på kaken siden jeg skal trekke den. Skal være dåpskake Så bytter jeg ut det laget hun har med sjokolade og bringebær med vaniljekrem og jordbær Tusen takk Elsker Manuelas oppskrifter Den må jeg prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 25. juni 2013 Forfatter #25 Del Skrevet 25. juni 2013 Det spørs jo helt hvilken kake du skal lage da?Godt poeng hehe, tenkte ikke så mye på smaken pga at jeg ikke er så glad i mmf-smaken likevel Sjokoladekake med tre lag fyll, to med sjokoladekrem og et med vaniljekrem og jordbær. Lokk oppå der igjen. Jeg kan legge lokk på selv om det er brun krem under sant? Den vil ikke synes igjennom? Har du oppskrift på den kaken? Høres utrolig god ut Her er oppskriften: http://www.passionforbaking.com/blog/2013/02/09/vintage-chocolate-cake/ Jeg skal ikke ha pikekyss på kaken siden jeg skal trekke den. Skal være dåpskake Så bytter jeg ut det laget hun har med sjokolade og bringebær med vaniljekrem og jordbær Tusen takk Elsker Manuelas oppskrifter Den må jeg prøve. Bare hyggelig Elsker dem jeg også, bare synd man blir ruinert av dem Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå