Gå til innhold

Ny strikketråd...


FruLS

Anbefalte innlegg

Ha! Her fikk jeg lagt poden litt over syv, han sov veldig fint helt til klokka ble kvart over åtte og nabokatta hoppet inn kjøkkenvinduet og skapte katte-jakt som ble såpass høylydt og selvsagt kom seg opp i andre etg slik at Leon våknet... Jaja, da har vi det heeeelt sikkert gående til midnatt i dag også. :( Men nå tar jeg faktisk en cider (ikke sånn søt skvip, en skikkelig god Magnum irish cider) så gullet får vente med mer pupp et par-tre timer til.

 

Lyspunktet er at gullet sov hele natta i natt, sovnet halv elleve og våknet 07.40! :) Holder på med bloggen, får se om jeg får postet litt nå i løpet av kvelden :)

 

Og der - middag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror jeg skal jobbe ganske hardt for å slå Ønsker i antall innlegg!!

 

Her føler jeg vi har økedøgn annen hver dag! Ihvertfall på dagen. Heldigvis sover han på natta. Men på dagen sliter vi veldig. Merker at han blir overtrøtt og sutrete, og det er ikke noe gøy å se at han er sånn. Igår kom det noen tårer her også. Huff, vet ikke hva jeg skal gjøre jeg. Nå skal jeg prøve å kutte ut den ene kaffekoppen jeg drikker og bytte ut med grønn te. Tror egentlig ikke det er det som gjør det, men vi får prøve.

 

Idag skal jeg på shopping med mamma. Skal ikke akkurat gå bersherk, men må kjøpe farsdagsgave til samboer. Hans første farsdag på søndag :) Feirer dere farsdag? Vi har gjort det hjemme, og jeg har alltid syns det har vært veldig hyggelig. Ikke noen store greier, men vi lagde alltid frokost på senga og spiste kake i senga. Og en liten gave.

 

Camillok, så fint bæresjal. Er det et sånt langt stykke stoff bare? Jeg har lånt det, men ikke rukket å sett på you tube hvordan man knyter. Men sånn du hadde gjort det så jo veldig greit ut! Syns forresten du var ei søt jente :) Litt rart å se bilde, for jeg har jo dannet et bilde av deg (forsåvidt alle) og det stemte ikke helt med den "ekte" deg :) Egentlig så passer bildet av deg hvordan jeg har sett for meg MaMi.... Rart det der.

 

Nå må jeg fikse meg før mamma kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, du sier noe der angående utseende ;) jeg blir ofte skuffet over filmatiserte bøker fordi de ikke er som i mitt hode...

 

Bæresjalet er 90 cm bredt og 5,2 m langt. Jeg har lagd endene litt spisset. Knytingen jeg har brukt finner du på tettinntil, tror den egentlig er ment for elastisk sjal - fungerer fint på vevd også, men man må knyte met riktig om du skjønner for å få lommen til å passe barnet :) jeg må innrømme at jeg kjøpte et elastisk sjal også som var litt lettere å knyte. Syntes det var best frem til han kunne sitte litt bedre selv, ca 6 mnd. Nå må jeg finne nye knytinger til ryggbæring!

 

Har vondt i armen i dag etter alt håndarbeid den siste tiden, pause i dag kanskje???

 

Ps: ser ut til at 500 innlegg er grensa for ivrig bruker - Krølle du nærmer deg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter...

 

Jeg måtte jaggu le litt for meg selv når jeg så at vi var aktive brukere, mens Ønsker er ivrig. :) Har et stykke igjen jeg da :)

Må forresten si meg enig med Babysyk ang deg Camillok, riktig søt er du ;) Og en vakker brud var du ;) Men Babysyk, jeg er nok ikke så veldig ulik skjønner du. Har også langt mørkt hår som jeg for det meste har i hestehale eller flette. Jeg har egentlig lyst til å klippe meg, men mannen protesterer villt. Og dermed har han plikt til å pjuske meg i håret jevnlig :)

 

Ellers så gikk det bra med mellomste idag på Ullevåll. Hun fikk injeksjonen og taklet narkosen fint. Det gikk veldig kjapt, fra vi kom til vi dro hadde det gått bare to timer. Gjorde nok vondt å få satt veneflonen, og hun protesterte en del, men var flink jente.

Eldste snuppa mi ble 10 år idag. Så vi startet dagen med sang og kaker og gaver. I morgen skal vi ha jenteselskap, så nå skulle jeg egentlig laget en adjektivfortelling, måtte bare innom her en liten tur.

 

Er forresten igang med å feste tråder på monsterbuksa mi. Nå angrer jeg litt på de smale stripene ;) Går veldig sakte fremover, merker at jeg har begynt å jobbe og ikke har så mye tid til overs.

 

Knøttene holdt baluba i kveld. Ikke søren om at de ville sove. Holder på å avvenne dem med å sovne mens jeg koser og holder i hånden, er ikke så lett med to på en gang og ingen blekksprutarmer ;) De er meget fornærmet og vræler illsint hver gang jeg legger de ned, og spretter opp i stående som om de hadde et strikk som dro de opp.. Sukk altså. Holdt på i tre timer i kveld, og da tapte jeg til slutt. La dem i storsenga og la meg mellom dem der. Så der sover de nå :(

Men jeg har trua på at det skal ordne seg til slutt :)

 

Nei, da får jeg forberede litt til i morgen. God natt til dere, ha ei fin helg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha.. ja, jeg skjønner. Jeg skravler endel. Det blir nok litt mindre etterhvert:)

 

Vi fortalte nyheten til alle barna igår:) ved middagsbordet. Eldste gutten(og eneste gutten) sa "seriøst?? er vi ikke mange nok da??! Håper det blir gutt da ivertfall". Vi lo godt av det. Mellomste jenta satt bare og måpte og tittet på magen min ble glad etterhvert. Vesla fikk litt sjokk, for hun begynte å gråte over all ståheiet rundt bordet. Pappa tok henne på fanget (det var han som fortalte nyheten) og trøstet henne. Når hun kom over sjokket har vesla vært kjempeglad! Blid som ei sol og snakker om babyen hele tiden og stryker meg på magen, tegner til babyen, og igår kveld da det var leggetid sa hun " det er sååå lenge til sommeren til vi skal på sykehuset og få babyen!! "

 

Og så er det bestemt at vesla skal få gi beskjed til besteforeldre, siden de andre fikk si det da hun var i magen. Nå er det hun som får førstegangsopplevelsen av å bli storesøster:)

Men hun har vært syk idag, ligger på sofaen her med feber, så tror ikke vi inviterer besteforeldre over for å fortelle det idag, men. Men det må fortelles i løpet av helgen, for her er en liten bygd, og på mandag når hun kommer i barnehagen så går det tre dager så vet hele bygda det:D så da må våre nærmeste få vite det før det ivertfall:)

 

Kjenner det blir godt når det er fortalt. Så kan jeg få være så trøtt og se kvalm ut som bare det uten at folk reagerer;)

 

På vei til å lage blogg i helgen forresten dere. Lover ikke at jeg klarer å få den opp med en gang, men snart ivertfall:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare en kort tur innom her. Har "gitt" lillegutt til pappaen så jeg kan surfe litt. Men det er vel ikke lenge før jeg må komme med puppen.

 

Snille mammaen min. Jeg fikk sofaputer og ullpledd av hun igår. Det ble mørkegrå, nesten som sofaen og en slags gammelrosa. Og lysegrått ullpledd. Litt usikker på om jeg skal bytte de grå putene til noen lysere så de ikke går i ett med sofaen, men vil tenke litt på det. Titte på internett for inspirasjon.

Og for et surrehode jeg er!!!! Gjett hvem som glemte å trekke parkeringslapp da!?!?!? Skjønner ikke hvordan jeg klarte å glemme det, for det er jo sånn overalt nå!! 700 sure kroner!!! Snille mamma betalte den også. En smule dårlig samvittighet, men hun hadde ikke gjort det om hun ikke ville. Og en kjempesøt sparkebukse til lillegutt. Hanvar med i vogna, den måtte være i bevegelse hele tiden, ellers ble det hyling, hehe.

 

MaMi, må si du er utrolig tålmodig med knøttene og legging. Kan du sende litt tålmodighet hit? Trenger en god dose. Lillegutt vil bare ikke sove om dagen. Han vil bare bæres eller henge på puppen.

 

Har fått såre brystknopper igjen jeg. Lurer på om det kanskje kan være innleggene som tørker de ut. Lurer på å kjøpe noen i ull med sånn lomme, så ikke engangsinnlegget ligger rett mot huden. Men de selger det ikke i nærheten her, så da må jeg ut på "langtur".

 

Enda et egoinnlegg, men jeg rekker ikke mer. Må tilbake til stua og se hvordan det ligger an med gutta mine :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Babysyk - prøvd chicco ammeinlegg? Jeg synes de er suverent best. Fester seg ikke fast i puppen. Fås på barnas hus og på en del nettbutikker.

 

Vi er på snarvisitt i snøen like utenfor Harstad. Koser oss masse! Vi har blitt B-mennesker hele gjengen etter at flyet vårt ble over en time forsinket. Skulle egentlig være fremme klokken 22, så det ble seint for de små. Lille keiser har i tillegg blitt skikkelig urolig på natta. Tror det er fordi han er inne i en voldsom motorisk utvikling hvor han er frustrert over "vil, vil, men får det ikke til," håper det bedrer seg raskt.

 

Nå er han sint igjen... Sukk...

 

Forresten grattis med bombeslippet Ønsker ;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy ønsker :) Dere virker veldig flinke til å inkludere barna og gjøre prosessen med flere familiemedlemmer til en fin opplevelse for alle, ikke nødvendigvis så lett det. Skal ta til meg noen tips merker jeg :)

 

Ammeinnlegg vet jeg lite om - jeg har aldri lekket i det hele tatt :) Her er det dønn tett med mindre det stimuleres aktivt. Var litt bekymret i starten på om det betydde at jeg hadde lite melk, men tror igrunn ikke det. Lurer på hvordan det blir med neste jeg... Jaja, langt frem dit!

 

Vi har vært på storhandel i sverige i dag, lillegull har vært såååå eksemplarisk. Først sov han hele natten, fra 21.30 til 08.05!!! tok han inn i senga vår og jeg måtte vekke!!! gutta klokka kvart på tolv... Jaja, vi kom oss faktisk avgårde til litt over ett og var tilbake åtte i kveld.

 

I går hadde mamma hatt besøk av ei venninne som vi har fått en god del babyutstyr av. Jeg tror hun må ha hatt dilla på vognposer for vi har fått ikke mindre enn 5 stk fra før og nå kom hun jammen med en til! Det er 3 voksi classic, sånn med ulldyne som brettes - 1 sommerversjon med fleece inni, en som skal være medium varm og en varm. Vi har brukt den medium nå og selv ved 1-2 minus er Leon god og varm i undertøy uten hverken lue eller votter. Den som er varm holder sikkert i 20 minus! Ikke det at jeg har tenkt meg ut da... Så var det en sommerpose i olastoff utenpå og fuskepels inni (til bagvogn tror jeg) og en brun med noe form for fiberfyll. Men nå kom hun altså med en Odenwalder dunpose :) Så i dag ble det svergietur med paraplytrille (som vi også har fått av samme dama, sammen med stelleveske, myggnetting, solbeskyttelse, drikkeflaskeholder, +++) og dunpose :) Leon hadde det som en konge, han sov søtt under shoppinga på Maximat inni dunposen - trillen er helt super, til og med justerbar rygg, fottrekk og jeg vet ikke hva. God plass til matvarene ble det også!

 

Ønsker: gleder meg til å følge bloggen din :) Det blir vel mye å poste om fremover, med byggeprossessen i full sving???!

 

Vi er snart ferdige med gjesterommet, mangler bare litt småflikking med malekost og litt på interiøret. Jeg har lyst til å lage himmel over sengen, den står under skråtak og omtrent der sengeenden er er det en stor limtrebjelke. Jeg tenkte å bruke et enkelt hvitt stoff som henger glatt inntil taket i to rundstokker... skjønner???! Mannen er litt usikker på om det blir fint, tror det blir veldig koselig jeg, men det kan jo bli litt overkill. Rommet er virkelig helt supert som det er nå også. Skulle helst hatt en kommode da, greit for gjestene å kunne pakke ut litt :)

 

Nei, her går skravla, får nesten komme meg ut til mann og barn som koser seg på stuegulvet med nye brio-klosser :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så heldig du er Camillok, som har så mange vognposer! Vi har ingen :( men vinteren er ikke så hard i Bergen, så vi klarer oss foreløpig med sauen i vogna og dundyne på. Når lille keiser bytter over til sportsvogndelen (ikke så lenge til nå tror jeg) har vi en pose som hører til fjellpulken, som jeg tenkte å putte han i.

 

Inger kveld begynte lille keiser å løfte på rumpa mens han var på gulvet og sutret. Dermed klarer han nå å skyve seg bakover. Resultatet er at han nå først blir lykkelig over å bevege seg, og så rasende sint for at det går feil vei! Håper han knekker ålekoden snart, ellers kan det bli en tålmodighetsprøve for de rundt han.

 

Jeg våknet i natt med murring i en tann. Lurer på om den er brukket. I hvert fall må en tannlege inspisere den i løpet av uka tror jeg. Jeg hater tannleger... Gruer meg allerede...

 

Er snart ferdig med trekantskjerfet til prinsen. Etterdet blir det har han bestilt spisslue i samme garn som genseren han fikk tidligere i år. Og så må det bli litt sokker til lille keiser, som vokser så fort. Småprosjekter i sikte her altså, men det må til det også. Så flinke dere er som lager julegaver selv. Jeg kommer alltid for seint i gang med det, så jeg har innsett at jeg bare må kjøpe gaver.

 

Prinsen har på eget initiativ tegnet et kjempefint farsdagskort og skrevet en lang hilsen inni. Han er så flink :) skjønne skrivefeil og store bokstaver, men fullt leselig. Også fikk mannen en fin genser i gave. Nå er det tid for en god frokost, pakking og snart reise tilbake til Bergen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips krølle! Skal ut og kjøpe de imorgen! Håper det hjelper. Har egentlig bare prøvd Natusan sine. Lakk ikke den første tiden og det har ikke slått meg før litt siden at det kunne være innleggene.

 

Så hyggelig med farsdagskort :) Tenker pappaen ble glad da! Småstrikk er også strikk :) Og veldig nødvendig. Jeg har tatt pause fra vesten og strikket en klut, rød = juleklut :) Skal på jentelunsj 1. desember og vurderer å strikke til de også, men spørs om jeg får tid. Kjipt å akkurat ikke rekke det, da sitter jeg med 5-6 røde kluter....

 

Camillok, så heldig du er som kjenner en så gavemild dame! Hvor får hun alle disse vognposene fra?!?

Syns det er vanskelig å se for seg sengehimmelen. Det kan bli fint, det blir jo litt lunere og hyggelig med en sånn da. Men det kommer vel litt an på hvor pyntet resten av rommet er også. Må ikke bli for mye.

Harrytur høres kjekt ut! Det skulle vi snart vært på også. Fylle opp fryseren og i tillegg er det ganske mye billigere med glutenfritt der enn i Norge.

 

Ønsker, har du rukket å ordne på bloggen? Veldig spent! Må snart oppdatere min egen. Føler nesten det blir litt teit, for det er jo så lenge siden lillegutt ble født nå....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, som dere skravler. Flinke damer! Jeg har vært innom og lest litt,en får liksom aldri tid til p sette meg ned for p svare. I dag er jeg hjemme med lille. Hun har hatt store mengder b-bleier hele helgen og i går fikk hun feber. Både bleiene og feberen har fortsatt i natt og i dag, så da ble det mor som ble hjemme i dag. Hvis hun ikke blir bedre i løpet av dagen får mannen være hjemme i morgen. Kan være det er pga den nye tannen som kom gjennom på fredag. Nå sover hun (eller skal sove, men ligger og maser litt) ute i vognen. Jeg skal sette på en vaskemaskin og ta en dusj etter at jeg har svart dere. :)

 

Jeg brukte stort sett Dermica sine ammeinnlegg. Likte de veldig godt. Gikk over til natusan senere da jeg ikke trengte de så mye. Kjedelig med såre knopper. Håper du blir bedre hvis du får prøvd noen andre innlegg. Bruker du ull innerst? Det synes jeg hjalp også.

 

Camillok, så mye dere har fått da. Fem (?!?!?!!) vognposer. Sinnsykt! Men sikkert veldig greit a. Og så kjekt å slippe å kjøpe det selv ;) får se om jeg husker bloggadressen din så jeg kan følge med på hva du gjør i huset :) tror det kan bli stilig med en himmel over gjestesengen. Jeg elsker sånt, men mannen er ikke helt på samme spor der, så det har blitt lite av sånt i vårt hus. :)

 

Huff, tannleger er ikke noe stas, Krølle. Men det er jo greit å få sjekket den da. Jeg hadde tannlegeskrekk lenge, men den ble kurert for rundt ti pr siden da jeg måtte trekke alle visdomstennen mine pga plassmangel. Hadde så sinnsykt vondt og måtte dra på tannlegevakten og få bedøvelsessprøyter for å lindre smertene. Ingen piller hjalp. Eller forresten så hjalp det å ha kaldt vann inni kinnet, men det måtte ut når det ble lunkent, og da ble det vondt igjen. Jeg klarte jo ikke å sove med vann i kinnet, så bedøvelse ble redningen. :) etter det har jeg aldri gruet meg til å gå til tannlegen. Så herlig prinsen din er! Lager kort til pappaen helt på eget initiativ. :)

 

V bakte boller til pappaen i huset her i går. Lille fikk en klatt med deig og laget fire bittesmå boller av den som pappaen fikk i gave. :) han ble kjempefornøyd! Hun synes det var kjempegøy å leke med deigen og å kaste den inn i en tom rosinboks og ut igjen og opp på brettet. Fll i mel over hele ansiktet ;)

 

Så gøy at alle barna vet om spiren nå, ønsker. Klart gutten ønsker seg en bror. ;) det er vel enda flere som vet om nyheten i løpet av dagen. Gleder meg til bloggen din er oppe og går. Blir spennende å følge med på den.

 

Herlighet, jeg klarte å lure nesten hele jobben til at jeg drakk på tur før helgen! Haha! De som kjørte med meg ut der vi skulle viste at jeg ikke skulle drikke, men skyldte på forkjølelse og at ingenting smaker godt da. Velkomstdrinken måtte bestilles i baren så da alle var oppfattes å skravle bestilte jeg en munkholm. Takket da nei til vin ved bordet siden jeg hadde øl. ;) senere snek jeg meg bort i baren og bestilte alkoholfri rødvin. ;) måtte jo strategisk vente til det ikke var noen andre der, men det var ikke noe problem. Jeg hadde så vanvittig vondt i magen torsdag formiddag for hvordan det skulle gå, men det var jo ingenting å bekymre seg for. Et lite problem dukket derimot opp i løpet av kvelden. Mine to nærmeste kollegaer har visst planer om å prøve å påvirke ledelsen til at jeg skal få fortsette med klassen til neste år. Både fordi de liker meg og fordi klassen trenger stabilitet. Gjett om jeg fikk dårlig samvittighet da.... Huff, jeg må jo bare fortelle de nyheten med en gang før de sier noe til ledelsen. Jeg vil jo gjerne fortsette, men planen er å være hjemme et helt år med neste. Jeg orker ikke å måtte begynne på jobb igjen når h*n bare er 7-8 mnd. Så i morgen blir der avsløring til de to.... Huff, gruer meg. Kommer sikkert til å begynne å grine!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du var til å holde på hemmeligheten ved å bestille Munkhom og alkoholfri rødvin Lollo. Kjedelig å måtte røpe det til dine to kollegaer, men skjønner jo det også når de hadde store planer for deg;)

Hvor mange uker er du nå da forresten? formen fin?

Hihi.. tenker pappa var fornøyd med boller fra lille jenta si jeg:)

 

Oj, Camillok.. hele 5!!! vognposer?!? Hva gjør du med alle de? Du kan jo selge unna noen og fortsatt ha nok:D

Himmel over gjestesenga høres kjempefint ut. Har tenkt på det samme her over senga til meg og mannen.. men ikke slik klassisk himmel.. litt annerledes. Tror mannen synes det er helt ok i grunn.. det er bare det at taket på det nye soverommet vårt blir 3 meter.. og da kan det enten bli ekstra fint eller bare merkelig. Må vel se rommet ferdig først tenker jeg.

 

Krølle.. hvordan går det med tanna idag? ååå, det er såå VONDT å ha vondt i tanna!!!:( God bedring!!

Så flink prinsen var da han skrev farsdagskort på helt eget initiativ. Det må jeg si! :)

 

SÅÅÅ snill mamma du har Babysyk! Wow. Puter og pledd:)Jeg skal også bli en så snill mamma når barna bor for seg selv, hihi:) Sy interiør til dem, ta dem med på en shopping hvor jeg betaler og tilby barnevakt for barnebarna på kvelden så hun og mannen hennes kan kose seg litt alene (for her er vi nemlig IKKE bortskjemt på barnevakt!! Noe vi ergrer oss LITT over skjønner dere!) Jaja.. man er vel sikkert sliten selv også selv om ungene har flyttet ut. Men flinkere enn disse andre besteforeldrene skal vi ivertfall med letthet klare!! Grrr ;)

 

Bloggen min er ikke klar enda. Det kjem, det kjem:)

Det blir som sagt en salig blanding av alt som skjer i hverdagen min her.. men på forrige bloggen hadde jeg ikke bilder av familien forfra.. bare så det er sagt altså. Mulig jeg legger ut et babybilde av knøttet når den kommer til sommeren, siden den forandrer seg så mye.. men det med ansiktene til familien er jeg litt sær ja:)

 

Vi bakte grove rundstykker igår vi. Og jøje meg... guttungen spiste 10 stykker til frokost!! slå den!! :D Sånn er det dere med gutter.. når de kommer til en viss alder så ETER de oss ut av huset:D Ikke noe magemål i det hele tatt. Vel.. jeg var visst slik jeg også da jeg var liten. Gikk gjerne 7 brødskiver i slengen. Men så var jeg veldig aktiv og tynn som en strek også da, så det gjorde vel ingenting sikkert:)

 

Nyheten er fortalt til besteforeldre, og idag, på jobben. Besteforeldre felte en tåre og smilte fra øre til øre. Det var koselig:) Jobbkollegaer var litt vantro og etterpå veldig glade:)

 

Vi har fått time til duotest forresten. Har jeg fortalt det? Blodprøve og genetisk veiledning nå på onsdag i uke 10 og om to uker blir det UL. Gruer meg til resultat og UL :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihopp! Smart løsning Lollo... Og lykke til med kollegaene som snart får vite :) De blir helt sikkert glad på dine vegne.

 

Ojoj... Uke ti allerede Ønsker! En fjerdedel unna allerede... Svusj. Jaja, lille keiser er faktisk et halvt år i dag, og har noe forfjamset smakt på både grøt og potet. Tror det tar en stund før mengden kan kalles et måltid, men nå er vi i gang :) akkurat nå smaker han på vann i flaske til leggingen, og han er ikke akkurat fornøyd hører jeg ;) må vel gå og redde han...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nybakte rundstykker hørtes veldig godt ut... Nå ble jeg litt sulten. Ikke så ofte det bakes her hos oss.

 

Barnevakt derimot, har vi ganske ofte. Besteforeldrene ringer i tur og orden og spør om de kan få låne prinsen, og nå begynner de å sikle etter lille keiser også, siden han begynner med annen mat enn pupp. Men jeg klager ikke - det er utrolig deilig med litt kjærestetid innimellom.

 

Den vonde tanna viste seg å være sprukket i to. Ikke spør meg hvordan jeg har fått til det. Har ikke for vane å tygge gråstein akkurat... Men nå er den i hvertfall reparert :) ikke var det så dyrt heller, så jeg er fornøyd.

 

Nei, nå har visst endelig lille sovnet, så da skal jeg slenge meg foran sofaen og se 71*nord. :)

 

Bare bli vant til at innleggene deles opp... Jeg vil ha flere stjerner :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelpes for noen innlegg :) Og jeg som har så dårlig husk for tiden da. Jaja, får bare se hva jeg husker. Neida, veldig hyggelig med oppdateringer :)

 

Lollo, gratiss med vel overstått lureri :) Flink! Man går og gruer seg masse på forhånd, og så ordner det seg så fint! Så koselig at de vil anbefale deg videre da, det betyr jo at du er godt likt og gjør en god jobb. Lykke til med å fortelle de om graviditeten. Håper de er til å stole på og holder tett.

Så koselig og lage boller og gi til pappan sin :) Hun var sikkert kjempesøt der hun satt....

Har ikke brukt ull innerst. Får prøve det i morgen. Har et par liggende. Fikk en prøve med to innlegg fra Libro, så jeg har prøvd de idag. Men merker ingen forskjell. Det tar vel litt tid før det heles. Hvordan gjorde du det med ullinnleggene? Vasket de en gang i uka eller noe? De kan vel bare tørkes mellom det? Tror jeg skal kjøpe ett par til så jeg kan bytte på. Bare sløvskap at jeg ikke har brukt det til nå, vil jo ikke ha brystbetennelse :(

 

Ønsker, så koselig med rundstykker :)

Sikkert veldig deilig å ha sluppet nyheten, og at besteforeldrene ble så glade. Litt deilig å kunne dele det med resten av "verden" også :) Det syntes ihvertfall jeg.

Så dumt at dere ikke har barnevakt ofte. Men godt at du tenker at du vil være det når deres barn får egne barn. Søsteren min er ganske bortskjemt med barnevakt så jeg vet at vi kommer til å ha masse barnevakt. Mamma har allerede sagt at hun kan passe lillegutt hvis vi vil ha noen timer med kjærestetid. Men jeg syns det er litt tidlig enda.

Når jeg møtte samboer husker jeg at vi spiste to kjøttdeigpakker til middag. Eller en økonomipakning med kylling! Husker jeg ble kjempeoverrasket da han spurte hvor mange kyllingfileter jeg ville ha, for jeg har alltid bare spist en. "Nei, du må jo iallefall ha to, vi lager alle sammen" sa han. Hehe. Men han var tømrer med hardt kroppsarbeid den gangen, nå spiser han mye mindre. Så det er bare å samle opp mat til han blir eldre :)

 

Krølle, hehe, så morsomt med konkurranseinstinketet ditt :)

Godt at tanna er fikset og at det ikke tømte lommeboka! Alltid skummelt det der. Jeg har litt tannlegeskrekk. Hadde regulering når jeg var yngre og han tannlegen gjorde alltid mye "skummelt" inni munnen! Men jeg har aldri hatt hull da :) Så borring vet jeg ingenting om, heldigvis. Gratulerer med 1/2 åring i hus. Og med matsmaking.

 

FruLS, hvordan går det med deg? Travelt opptatt med lille Malin kan jeg tenke meg :) Håper du koser deg masse. Og at vekten hennes er på vei oppover.

 

Vi skal på 6 ukerskontroll i morgen. Veldig spent. Håper jeg kan få noen tips til hvordan vi kan få han til å sove på dagen. Og at alt står bra til med han etter legejekken.

 

Jeg bakte oregano briks idag, de var veldig gode, Skal finne link til dere, men nå må jeg ta meg av en trøtt og grinete baby :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal jeg og lillegull straks ut på lang gåtur - har sendt med mannen bilen med barnesetet, så nå må jeg gå til barseltreff :) så plukker han oss opp på vei hjem fra jobb!

 

Har helt glemt en ting: tuuuusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen min :) ingen andre som har kommentert, selv om jeg vet at det er mange som har vært inne og kikket... Angående bilder av familien så føles det ikke som noe problem så lenge bloggen ikke har en hærskare med lesere, om det skulle skje så får jeg redigere litt ;) merkelig det der, jeg er veldig restriktiv på Facebook, men det føles litt bedre på en side som først og fremst er for håndarbeid...

 

Oj, rekker ikke kommentere noenting - vi må gå for å rekke treffet klokka 12 :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser det du sier Camillok angående bilder av familien på bloggen. Jeg vet ikke om jeg hadde så stor blogg før, men hadde i gjennomsnitt over hundre lesere hver dag, og det føltes ganske mange for meg;)

 

 

Ellers går jeg mye og tenker om det i det hele tatt er en levende spire i magen min om dagen. Er slitsomt. Blir jammen ikke bedre for hvert svangerskap!! Heller tvert imot;) blir godt med ultralyd om to uker.. og etter det begynner jeg nok ganske snart å kjenne liv dersom det blir som forrige gang(i uke 14). Det blir bra kjenner jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, enig der - hundre er jo litt :)

 

Det er vel noe med at kvalmen er utrolig beroligende i starten, men jeg lurte litt selv om jeg var veldig dårlig må jeg innrømme. Hold ut, to uker går jo tross alt ganske fort - selv om det føles som en evighet også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, takk for det, jenter. :) er ganske fornøyd med egen innsats før helgen ja. Klarte ikke å si noe til kollegaene i dag, så må kvinne meg opp til å si det i morgen. Blæ! Jeg er 5+4 i dag og symptomene kommer snikende. Er veldig trøtt og blir fort sliten i ryggen (spesielt når jeg er på jobb). Kjenner at tålmodigheten ikke er helt på topp også, og sånn var det forrige gang og... Var litt kvalm i dag da jeg sto opp, men krysser fingrene for at det holder seg unna! Nederste del av magen vrenger seg til tider, men det plager meg ikke i det hele tatt. :) synes det bare er koselig egentlig, for da vet jeg at ting skjer der nede. Fikk et lite snever av angst da jeg kom hjem fra jobb i dag og oppdaget brunt blod i trusen, men det var så lite at jeg trøster meg med det.

 

Mannen var superfornøyd med bollene fra lille. De ble litt harde i steikeovnen, men pytt sann.. Nå ligger hun dessverre strak ut med feber for tredje dag på rad. Begynte på søndag ettermiddag med litt bløt mage og feber og det har bare fortsatt. I går var jeg hjemme med henne, mens mannen har vært hjemme i dag. Det blir nok en hjemmelag i morgen også for tempen var oppunder 39 grader før hun ble lagt.

 

Hvordan gikk det på 6-ukerskontrollen, Babysyk? Jeg er spent på å høre! Jeg hadde tre par som jeg byttet på å bruke under engangsinnleggene. Synes melken stinker sånn at jeg vasket de nesten hver dag (ofte skyldte jeg de bare i vann, men det hjalp på lukten).

 

Herlig med rundstykker og avsløring til besteforeldre da, ønsker. Er det i morgen dere skal ta duotest? Masse lykke til! Barnevakt pleier ikke å være noe problem her, men det er som oftest en fredag eller lørdagskveld etter at lille er lagt at vi har planer. Svigers får bare passe henne når svigerfar er hjemme, og han jobber off-shore så det er ikke så ofte de har vært barnevakt. Men jeg merker at etter jeg begynte å jobbe igjen vegrer jeg meg mer for å spørre om det. Vil liksom tilbringe mest mulig tid sammen med lille.

 

Godt å høre at tannen ble fikset uten de største utgiftene, Krølle. Er noe drit med tenner som knekker. Jeg satt plutselig uten halve fortannen i vinter. Var bare en gammel skade, og heldigvis fikk jeg time dagen etter til å fikse det.

 

Hvordan var det på barseltreff da, Camillok? Hvordan synes Leon det er p henge med andre barn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Som skravla går. ;)

Er skikkelig pumpa for tiden, vi prøver å få knøttene til å sovne av seg selv. Er ikke lett, for de er skikkelig forbannet på mora :o tenk å ikke sitte å kose til de sovner ;) De vræler non stop og det er en virkelig tålmodighets test. Men, når de sovner av seg selv sover de roligere om natten. Så absolutt en vinn vinn situasjon. Idag brukte de bare 30 min, mot over to timer når vi startet. Så det går rette veien.

 

Men nå er jeg helt utslitt og skal ta tidlig kveld. Ble ego på meg idag, men sånn er det.

 

Klem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja her er det jo litt å "ta tak i". Har ikke sjangs til å kommentee alt. Er inne å leser med jevne mellomrom, men får ikke alltid hodet eller klokken med meg til å skrive.

Nå har vi hatt våre første "magetrøbbel"-dager. Tikka Masala var ingen stor suksessmiddag dagen derpå. Men det virker som det er over nå. Stakkar lille var urolig i hele går. Roet seg på kvelden, og hun var nok utslitt. Inatt har hun sovet fra ca 01:00 til 06:00. Det kan vi like hvis det blir en vane.

Vi var på veiing forrige torsdag og da var hun på f.vekt igjen. Imorgen er ddet ny tur, håper hun har gått godt opp. Var til barnelegen med henbe på mandag. Hun har en kul på halsen som vi ville sjekke. Men legen sa det var nok bare asymmetri i brusken så da satser vi på det. Hun liker ikke å ligge med hodet den veien da..har ikke ubehag, men får det liksom ikke helt til. Det går seg vel til etterhvert. Legen misforstod litt da, så han kjørte full 6u-ktr på henne. Og hun er frisk som en fisk.. :-)

Nei nå har noen sovnet på puppen her..sånn går det når mor ikke følger mef. Får prøve å lirke ut en rap og snike henne tilbake i sengen for noen timer til.

Får brunsjbesøk av en venninne idag. Hun er nå snart en uke på overtid, så vi satser på litt babybrel setter ting igang.

Nei, tjolahopp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uffda FruLS.. hørtes ikke godt ut for lille å ha magevondt. Ja, det er jo enkelte ting de absolutt IKKE er så glad i. Jeg husker at jeg ikke kunne drikke cola eller spise mintsjokolade. Klart.. det siste ER jo sterkt. Det merker man jo selv også.

 

Når det gjelder kommentering av alle innlegg så tror jeg vi må slutte å ha dårlig samvittighet for ikke å klare å huske alt og alle. Noe husker man alltid, men ellers går det mye tid på å bla seg tilbake i innlegg også. Jeg husker ikke alt dersom det har kommet mange innlegg siden sist jeg har vært inne, og noe husker man.. annet ikke.

 

Idag har vi tatt duotesten(blodprøven) og hatt veiledning. Huff.. man får det liksom litt tett på dette at det kan være noe galt. Men vi får satse på at dette går fint:) Nå skal vi på ul om et par uker, og så får vi resultatene da. Testen er jo "bare" 80-90% sikker, men vi ville ikke ta den sjansen som det jo er å ta fostervannsprøve først hvor man kan spontanabortere. Så får vi først se hva resultatet av denne blir og om vi blir anbefalt videre testing eller hva.

 

Da vi dro hadde snekkerne såvidt begynt på reisverk her hjemme. Da vi kom hjem var 1. etasje ferdig!! Wow.. det føles stort.. både i følelser og i størrelse :D Det gamle, søte, fine huset vårt føles nå såå lite! Vi bygger på dobbel størrelse, så det vil jo komme til å synes såklart. Men ekstra gøy var det å se den store åpningen til dobbeldøra, og hvor jeg vet det kommer en laaaaang veranda(svalgang) med trapp foran. Det kommer til å bli skikkelig koselig tror jeg:)

 

Jaja, nok om det. Vi orket ikke lage middag, så det ble hente-pizza idag:)

 

Imorgen skal jeg være hjemme, og da lurer jeg på om jeg skal fikse litt på bloggen min. Så tenkte jeg enten å sy litt puter eller å handle litt julegaver. Snart er det julemarked/messe-tid og der kjøper jeg nok noen julegaver tenker jeg. Litt selbu-votter og lange deilige mønstrede strømper hadde jeg tenkt. I tillegg har jeg lovet vesla å se på strikket dukketøy. Gleder meg til å sette sammen rommet hennes. Har lovet henne en egen kjøkkenkrok, og en egen dukkekrok. I dukkekroken blir det en liten kommode (nattbord e. l) til dukketøy, dukkevugge og et stellebord tenkte jeg. Kanskje en liten spisestol til dukken også. I kjøkkenkroken blir det jo et kjøkken, men i tillegg tenkte jeg å lage en slik "pølsebod" med et fint rødt og hvitt stripete tak.. litt slik basar-aktig dere vet? og så har hun et rundt bord og et par stoler og krakker som er fint å ha utenfor "pølseboden"/kiosken. Hva tror dere? Hun kan få det fint der, eller?

 

På babyrommet ser jeg for meg en chaiselonge fra Ikea eller lignende (hvis ikke jeg finner en fin gammel,billig en som er lett å pusse opp), og som jeg kan sitte å amme i og etterhvert lese eventyr for minsten før det er leggetid:)

*sukk*.. drømme, drømme.. hihi:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så sprek du er Camillok! Nå har du sikkert god samvittighet.

Så mye fint du har lagt til å bloggen din :) Du bare raser av gårde med innleggene dine!! Ikke lenge før du har flere innlegg en meg. Huff, må få opp farta!

 

Ønsker, så gøy at huset/tilbygget begynner å ta form! Spennende å se hvordan det ser ut fra utsiden da, nå først. Enig med deg i at man ikke kan ha dårlig samvittighet. Det er jo tross alt bedre at man skriver enn at man lar vær fordi man ikke har tid til å svare på alt! Det er jo egentlig ganske mye å kommentere hvis man skal si noe om alt. :)

Håper det går bra med duotesten da. Når får dere svar? Regner med at det tar litt tid med sånne tester.

 

Lollo, hvordan går det med lille? Hun har jo vært syk en stund nå? Håper hun er frisk og tilbake i barnehagen! Skal krysse fingrene for deg fremover i tilfelle du skal fortelle kollegaene om spiren. Men kanskje du venter til lille er helt frisk igjen.

 

FruLS, stakkars lille. Huff! Da er det bare å holde seg langt unna tikka masala ja! Får håpe hun har fått i seg nok mat selv om hun hadde vondt så hun har gått godt opp i vekt til i morgen.

 

Krølle, ammeinnleggene "dine" gjorde underverker!! :) Har bare brukt de idag, men syns det har blitt litt bedre. Og deilig at de ikke sitter fast i puppen!! Rart at ikke natusan også får til det, men det er vel det som er forskjell på billige og dyre.

Lillegutt er også frisk som en fisk etter 6 ukerskontroll. Han vokser bra og veier nå 4455 gram og er 57 cm. Store, lille gutten min. Spurte legen om søvnen, og hun sa at så lenge han sov så godt om natten så var det ikke noe problem. Så nå skal jeg bare la han få være våken uten å stresse med sovingen. Han har forresten såvidt begynt å smile, men det har ikke kommet noe ordentlig glis enda. Så sjarmerende da, *smelt*!

Nå prøver jeg å få han til å sove. Han var så flink en periode og vi kunne legge han i sengen uten noe skrik og tull. Nå vil han ikke ligge der hvis ikke vi også legger oss. Samboer er i Stavanger, så jeg hadde håpet lillegutt skulle sovne nå sånn at jeg fikk bittelitt alenetid før jeg også hoppet i seng. Men ser ut som jeg må legge meg nå jeg også........ Ok. nå har jeg vært inne og prøvd å roe han, så nå sover han nesten. Kjenner at han godt kan fortsette med å være så enkel å legge. Nei. nå vræler han ut og er illsint. Får bare finne sengen jeg :)

 

Vi snakkes! God natt.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så nervepirrende med duotest da Ønsker. Kjenner godt til det der da jeg jobber på genetisk avd i bergen. Heldigvis går det bra for de fleste.

Litt av en fart de snekkerne hadde da. Gøy å se fremgang! Blir spennende med blogging fremover.

Apropos, så har jeg oppdatert min.. Imorgen kommer nok et innlegg til om bodyen som endelig har fått knapper og ble brukt idag. I tillegg har jeg sydd meg ull ammeinnlegg av en gammel ulltrøye..

Du er meg en driftig dame du Ønsker, med mye planer og prosjektet. Må du huske å slappe litt av innimellom og ta vare på deg og spiren.

 

Magen til Malin går det litt bedre med. Hun hadde en skikkelig spykule imorges der nok både nattmat og frokost kom i retur, men etter det har det bare vært litt uroligheter. Så nå jobber vi på spreng for å fylle på igjen før veiing imorgen. Desverre er Malin mer interessert i puppekos enn effektiv drikking, og med amming hver time/to blir det ikke mye mat i slengen heller. Nå har mor lagt seg og supetsnille flinke pappaen får kvelds"kosen" sin (som hver kveld..mor er bortskjemt ja).

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, nå har klokken blitt virkelig mange og tiden for nattata er for lengst kommet. Det var bare så vanvittig deiig at Leon sovnet til nogenlunde fornuftig tid i kveld - endelig litt alenetid! Mannen slukna også i 10-tiden, så her har mammaen boltret seg i mange timer :)

 

Bloggen er nå full av nye innlegg :) Gleder meg til å følge deg også ønsker!

 

Høres ut som om dere har sånne babyer som Leon var babysyk og fruLS, Leon lå på puppen kontinuerlig - spiste mens det ble produsert! Og sov fint lite på dagen... Det gjør han fortsatt, men i går måtte jeg faktisk vekke han. Det var skikkelig ekkelt, han var jo helt slapp :o Har aldri opplevd det med han jeg, han pleier jo å være klart til dyst ved den minste lille lyd!

 

Nei, natta dere, kommer nok til å angre på dette i morgen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...