Anonym bruker Skrevet 27. november 2009 #26 Skrevet 27. november 2009 jaslik ingefærbrus her. Det hjelp for kvalmen
Elefanten Skrukkeskinn Skrevet 27. november 2009 #27 Skrevet 27. november 2009 Godteri!!! Det er liksom det eneste som er igjen nå...
xLinneax Skrevet 29. november 2009 #28 Skrevet 29. november 2009 Man skal ikke spise spekemat under graviditeten, og salami er spekemat. (Noe jeg ikke fikk med meg før lenge uti svangerskapet. Har spist masse salami før jeg fikk vite det!) Savner røkt laks. Spiste det hver dag før! Også røyk, selvfølgelig.
-lutt75 Skrevet 3. desember 2009 #29 Skrevet 3. desember 2009 Jeg savner myke oster veeeeelig, og spekemat. Det var jo nesten det eneste jeg spiste som pålegg tidligere, så jeg synes dermed at brødmat er litt kjipt om dagen. Ellers hadde jeg dilla på kaviar og makrell i tomat frem til uke 12. Nå er det klementiner som gjelder!! 8- 10 stk om dagen, nam nam :)
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2009 #30 Skrevet 3. desember 2009 Noen om vet om man kan spise disse "forbudte" tingene dersom man har testet positivt for Toxoplasmose??
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2009 #31 Skrevet 5. desember 2009 Man kan da fint spise påleggssild, så kos deg med tomatsild til jul:) Og roastbiff er vel også greit hvis den ikke er alt for rød.
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2009 #32 Skrevet 5. desember 2009 silda i påleggssild er ikkje varmebehandla så det skal ein vel ikkje.?
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2009 #33 Skrevet 5. desember 2009 varmrøkt eller kaldrøkt? varmt nok når d blir røkt da? skal jo vere ein viss temperatur for å ta livet av dei stoffa vi ikkje skal få i oss.
Anonym bruker Skrevet 5. desember 2009 #34 Skrevet 5. desember 2009 matportalen.no har mange svar på kva ein kan ete
akicha Skrevet 5. desember 2009 #35 Skrevet 5. desember 2009 Har ikke tenkt over at salami er spekemat... Men det er jo det! Det som er vanskeligst for meg, er definitivt sukkerholdige ting jeg burde holde meg unna! Jeg har blitt en søtmoms på mine gravide dager... :-S
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2009 #36 Skrevet 6. desember 2009 Nei silden er nok ikke varmebehandlet,men sikkert fryst ned først.Se på matportalen sin side. Man kan fint lage egen tomatsild også hvis man fryser fisken først. Man kan jo også fryse spekemat før man spiser det,da dreper man bakteriene:)
Mia 180510 Skrevet 13. desember 2009 #37 Skrevet 13. desember 2009 Husk på att det är inte alla bakterier som dör av att bli fryst!!! Ska helst värmebehandlas efter frysning. Annars fungerar det med det mesta.
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2009 #38 Skrevet 13. desember 2009 hehe, jeg spiste muggost mens jeg lå på barsel, bare måtte ha det. Faktisk tror jeg en kan spise salami hvis en har testet positiv for toxo, men er jammen ikke helt sikker...
nytt familie medlem på vei Skrevet 14. desember 2009 #39 Skrevet 14. desember 2009 Spekemat er det store savnet...særlig ferskt rødt fenalår....sukk. Løste litt av spekematproblematikken her om dagen da vi lagde pizza med masse spekepølse(sørlandsstubb) hjalp litt.. for min det er jg hekta på munkolm - særlig juleutgaven...går ned på høykant:)
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2009 #40 Skrevet 29. desember 2009 Vin! Og nå i jula, gløgg med vin. Nei, jeg er ikke alkoholiker, syns bare det er herlig med ett glass vin i ny og ne
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå