Gå til innhold

har du opplevd spøkelser? fortell fortell :)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Spøkelser og spøkelser,vet ikke helt hva det var.Men en natt våknet jeg av at det satt en skikkelse på sengekanten min å sa "ikke fortell" samtidig som skikkelsen holdt pekefingen for "munnen".Ikke vet jeg hva jeg ikke skulle fortelle,og mest sannsynlig får jeg aldri vite det heller!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hører ofte noen gå i trappa her, selv om huset er veldig nytt.

Når jeg er her alene, tror jeg at jeg har fått besøk, eller noe, men det var ingen. Skjer OFTE.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror det spøker her jeg bor også, hører så mye romstering fra gangen og stua etter jeg har lagt meg. syns ikke det er så skummelt, bare det ikke blir noe værre og jeg begynner å se ting ol. da flytter jeg og drter i 3 mnd oppsigelsestiden! hehe ;p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

00.06

 

Mener det var en "hun" men er ikke sikker,det var akkurat som det satt et virkelig menneske der,å du bare kunne se skyggen..Ble veldig redd med det samme,men har opplevd en del i årene som har gått.Spesielt det siste året,så jeg jeg roet meg fort.Men pulsen slo jo raskt da !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg, nå i sted!!:P Jeg satt i godstolen, koset meg med en film (nei, ikke porno. men en romantisk komedie;) Hadde tent masse stearinlys. Og midt under filmen hører jeg et braaak!! Da KNUSTE glassplaten som sto på stueborde med telys.. Fyyy, så skremt jeg ble!! Sikkert ikke noe spøkelse, men uansett da:p creapy.. Var jo helt alene også :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg satt i stuen og filmet min datter og da jeg så gjennom filmen etterpå er det en dame roper på den, men vi var alene i rommet.... Lokket på skittentøyskurven blir hele tiden "kastet" av kurven. Ligger alltid et par meter unna kurven.... Jeg synes det er litt ekkelt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke akkurat spøkelser da, men...

En dag da jeg var liten, ca 6 år, skulle jeg hjeløpe mamma bære opp litt tøy til andreetasjen. Jeg hadde på meg tresko som var litt for store. På det øverste trinnet setter jeg hælen utenfor og jeg faller bakover, men halvveis i fallet kjenner jeg noen som tar imot med hendene sine og dytter meg opp igjen. Jeg trodde det var mamma. Men hun sto nederst i trappen, likblek. Hun hadde sett meg reise meg opp igjen, strak som en pinne i løse luften.

Senere har hun alltid fortalt meg at det er hjelperen min.

 

Mange år senere våknet jeg midt på natten. Det var ikke bekmørkt, men dunkelt, slik at du ikke ser detaljer. I lenestolen rett imot senga mi satt det en stor skikkelse helt rolig, med armene utstrakt på armlenene. Jeg fikk en følelse av ro, og tenkte at det var helt naturlig at han satt der. Følte meg trygg på en underlig måte.

Mamma sier at dette er den samme hjelperen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Begynner å lure på min datter... Da hun var ca 16 mnd (er nå 21 mnd), sutret hun litt på kvelden og jeg gikk inn til henne. Hun pekte ut i rommet og sa "mann". Tittet meg forsiktig over skulderen, og det var jo selvfølgelig ingen der (tenkte kanskje samboeren min hadde kommet inn uten at jeg hørte det...). Dette gjorde hun mange ganger!

 

Etter dette har det skjedd flere ganger, har stellebord på rommet hennes og hvis hun ikke vil sove om natta er det som regel fordi hun har tisset i bleia. Da er det bare å bytte.

Mange ganger har det da også skjedd at hun peker ut i rommet og sier "mann". Det som er litt creepy er at hun alltid peker på samme sted, uansett hvor i rommet hun befinner seg selv...

(men dette skjer kun på kvelden/natta...)

 

Jeg tror litt på sånne ting, og begynner å lure på om det er noen som går igjen der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, flere ganger! Det ekleste jeg har vært borti skjedde på jobben jeg hadde for noen år siden. Jeg var nattevakt, alle var lagt og jeg gikk å pratet i telefonen fordi jeg ikke fikk til å sove (Hvilende nattevakt), kjente stadig en kald vind stryke over meg mens jeg låg der og jeg ble urolig. Derfor stod jeg opp igjen. Pratet med min daværende kjæreste på telefonen, og fortalte han dette, jeg fortalte også at det var akkurat som noen holdt ett øye med meg og at jeg ikke følte meg trygg, det var noe ondt sa jeg! Plutslig stiger pulsen, jeg sier om og om igjen i løpet av få sekunder at "det kommer, det kommer, det kommer rett mot meg". Det smalt rett i meg og det kjentes ut som jeg fikk strøm fra tærene og gjennom hele kroppen og stupehodet kjentes ut som det skulle sprenge. Alt skjedde så veldig fort, løp ned trappene, heiv meg ut døren og stod ute resten av natten og passet på.

 

Tidligere på kvelden hadde den ene beboeren der tydlig stått å "komunisert" med noe i løse lufte, satt seg ned på gulvet og tisset seg ut, samtidig som personen gynget frem og tilbake i frykt.

 

Jeg er overbevist om at det var noe vondt eller ett sint vesen til stede den kvelden.

 

Ellers hører jeg som andre skriver, lyder og ser til tider skikkelser. Jeg er livredd dette og synes det er langt fra kult.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

viste dere at barn er veldi mottakelig for de tingene vi ikke ser? barn er så opne, og samtidig sårbare. Jeg er brennsikker på at sønnen min på 8 mnd. har sett ting her i leiligheten. Mange ganger når vi ligger å leker på gulvet, snur han seg og ser så inderlig på ett punkt langt ned i gangen, dette gjør han ofte..akkurat som om han ser at noen er der. dette skjer også når han er på stellebordet..han ligger der og vi koser og tuller..men plutselig blir det stille og blikket hans flytter seg fra meg og bort til døra..så kikker han en stund og etterpå tilbake til leken..og når han må se, så snur jeg også meg, synest det er veldig ekkelt..

 

jeg har for ikke så veldig lenge lenge siden vert til healer, der sa hun at jeg var en veldig open sjel, og var motakelig for den andre verdenen..hun sa også at jeg var en veldig gammel sjel på jorda..har vert her i mange hundre år jeg vist:p og nå tuller jeg ikke, men av og til når jeg ser en ting, eller kjenner lukten av noe så blir jeg utrolig tiltrekt..akkurat som om jeg føler meg hjemme eller har vert der mange ganger før..veldig mystisk.

 

og dette synest jeg er litt ekkelt..men av og til rett før jeg sovner føler jeg at noe kommer og står å ser ned i sengen til sønnen min, akkurat som det betrakter ham og vil ha ham..men så er det akkurat som om jeg sier nei innvendig, og bare kom deg vekk..og da forsvinner det..er helt syyykt!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også hørt at barn er mer mottakelige. Det er når de blir i skolealder at de fleste mister dette klarsynet. De lærer da stadig mer om hvordan ting SKAL være i følge fornuften, og får det samme sløret over sansene sine som vi voksne har.

 

Jenta mi har helt siden hun begynte å feste blikket, hatt visse punkt i leiligheten vår hvor hun liksom følger med på noe. Hun driver også og "snakker" med noen over min øyre skulder. Det er akkurat som om noen leker "borte-bø" med henne eller noe, for hun kan kikke over skulderen min med forventning i blikket for så å bryte ut i latter. Jeg har også opplevd at hun babler i vei til stolen der hvor min mormor pleide å sitte. Hun døde nettopp, og når vi var i huset hennes for å ordne noen ting så skjedde dette.

 

De sier også at dyr har denne fornemmelsen som barn har, og i leiligheten vår har katten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oki, der levde maskinen sitt eget liv...hehe

 

katten vår har reagert på de stedene som datteren min reagerer på nå i leiligheten vår skulle jeg da si.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odin ♥ Tiril_min♥

Ja,e har.. mange ganger. Jeg er ikke en av de som roper "spøkelse" av å høre et knirk eller et dunk,for å ha sagt det.

Kan no ta med noen av de gangene jeg husker best.

 

Det som gjorde sterkest inntrykk på meg var da vi bodde midlertidig hos svigermoren min. Jeg var gravid i 5-6mnd og hadde problemer med å sove om natta, så da satt jeg ofte lenge oppe og titta på tv. Har opplevd mye i dette huset..og svigermor har også sett og hørt mye.Huset er fra 1870. Men anyway,så lå jeg halvveis og titta på et program..lukka igjen øynene og plutselig "ser" jeg ei gammel dame som lener seg over meg. Jeg hopper opp,og det er ingenting der..kjenner ei kjempe sterk gammel parfymelukt. Blei så satt ut at jeg gikk ut på kjøkkenet for å tenke,gikk tilbake og da var parfymelukta der fortsatt. På et veldig avgrensa område på ca 3meter,jeg kunne stikke hodet inn og kjenne lukta..gikk jeg et skritt tilbake så kjente jeg ingenting.

-Omtrent på samme tid,noen uker etter denne hendelsen så var jeg nede i kjelleren og dusja. De dreiv å pussa opp badet og det stod halvferdig alt. De hadde blandt annet revet ene veggen så de skulle få større bad. Jeg sto og dusja midt i rommet uten dusjforheng etc,snudde meg og så rett på en svart skikkelse som sto og så på meg fra det "andre rommet"(den veggen de hadde revet. Så forsvant den.

-Jeg har også sett en skygge gå ned trappa og gjennom veggen til kjøkkenet (det har alle i huset sett)

-Hørt fottrinn oppe fra romma fra loftet. Starter fra ene vinduet og går over gulvet.

 

Hjemme hos mamma og pappa skjer det masse rart. Men går lenge mellom hver gang egentlig. Men kan fortelle om da storesøstra mi bodde hjemme i kjelleren. Ho hørte mye på hard rock,veldig høyt! Når ho hørte på den type musikk så beg det alltid å banke,eller trampe fra stua og ned mot kjelleren. Det banka også i veggene nede hos henne. Ho pleide å høre fottrinn oppe i leiligheta når ingen var oppe. Dette har også jeg og resten av famiien hørt. Det ble verre og verre for søstra mi nede i kjelleren,og det begynnte å banke på døra inn til stua hennes til slutt. Søstra mi bare overså det,og vi trodde egentlig ikke på ho..men så skulle søstra mi flytte hjemmeifra,og mamma hjalp ho å vaske ned. Mens de stod og vasket ned så begynte det å banke på døra hennes. Mamma gikk jo og lukka opp (dette var døra fra stua ut mot gangen),men var jo seff ingen der. Det fortsatte og banke på, så blei mamma så forbanna at ho sa "Nå får du faen meg ta å bestemme deg om du skal komme inn eller være ute". Da blei det stille. Vi tror at det er farmora mi som går igjen. Ho var ekstremt gudfryktig..så kan se linken der ang musikken;)

-oppe i hoved etg. skjer det også mye. Mamma pleier å bli vekt av noen som roper navnet hennes om morgenen. I begynnelsen av sommeren så lå ho og solte seg forann huset,søstra mi var hjemme på besøk og var oppe i 3etg. Så hører mamma noen som roper navnet hennes innenfor..søstra mi hører også dette. Kjempe rart,for vi ser når noen kommer på besøk for de må gå forbi hagen for å komme inn i huset.

Vi hører også skritt i trappa ned fra 3etg til 2etg. Vi pleier også å høre smell og dunk fra 3etg. Men merkelig nok så er jeg ikke redd for å være aleine hjemme der:S

-første leiligheten jeg og mannen min hadde etter sønnen min kom til verden,var også veldig "rar". Vi kom hjem,så kunne alle dørene i leiligheten stå på vidt gap..og jeg hater dører som står åpne så jeg lukker alltid alle. Dette skjedde mange ganger. En annen ting var en dag jeg var alene hjemme med sønnen min, og han lå og sov. Plutselig hører jeg en sånn trekk opp måne begynne å spille av seg selv. Den lå på senga mi og tråden var helt trekt opp:S Sønnen min var lys våken da.

 

Har masse anna og, men orker ikke skrive mer akkurat nå:S blei litt langt hehe;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

samme ano som 10:09

 

Har i tillegg mange drømmer/mareritt om uvelkomne ikke-levende "mennesker" og jeg er livredd i alle drømmene, ber de holde seg vekk, forlate stedet osv... Dattra mi sover også veldig urolig og våkner ofte i hylskrik, hun nærmer seg 7 mnd.

 

Var ei som skrev at hun følte noen beundra babyen og ville på en måte ha den, sånn føler jeg det også! Jeg tenker automatisk "nei, ha deg bort! Mitt barn"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelp,kjenner hårene stå rett ut.Er vanligvis ikke så redd av meg,men er glad jeg ikke sitter på natta å leser ;-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har flere. Mamma var alenemor med elsdstebroren min. Når han var to, så sa fortalte han mamma at han *** var død. Han hadde nemlig et stort hull i hodet sitt. Dette var en liten plass og mamma kjente vedkommende, og tenkte at broren min hadde nok sett en skummel film på tv.

Dagen etter fikk de vite at *** faktisk var død. Han ble drept i jaktulykke hvor broren hans skjøt han i hodet.

 

Da faren min døde, så samme bror at han sto og vinket i stuevinduet til han når han kom hjem fra skolen. Pappa brukte også å komme inn på rommet han om natten og bøye seg over sengen for å se om han sov.

 

Hos mamma så går det alltid "noen" i trappa. Trur bestandig at vi får besøk, men det kommer ikke noen.

Cd-spilleren har en lei tendens å skru seg av og på, samt å justere volumet selv. Brukte å høre på lav musikk når jeg sov og høy musikk når jeg sto i dusjen - men når musikken flere gang ble veldig lav eller veldig høy så kuttet jeg det ut, var veldig ekkelt

Tv-en har en gang skrudd seg av mens vi så på - helt av.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri opplevd noe skummelt, men kan jo skrive om det fordet.

 

Da jeg var 4 år flyttet vi inn i et helt nytt hus. Jeg gikk ofte på do etter leggetid. Doen lå vegg i vegg med rommet mitt.Jeg satt på do med døra åpen og så skygger som fløy inn og ut av døra til rommet mitt. Jeg spurte derfor mamma hva dette var for noe. Hun ble litt redd men ville ikke vise meg det. Jeg fortalte om skyggene og at de fløy inn/ut av rommet mitt og når jeg gikk bort til de forsvant de..Jeg sa til mamma at det sikkert var katten vår som hadde blitt påkjørt.Jeg husker ikke dette selv, men mamma har fortalt meg det.

 

Det som er litt rart er at jeg alltid har sett skygger. Ser de etter jeg har lagt meg og titter ut i rommet i mørket. Noen ganger blir jeg litt redd for de virker nærgående av og til, men aner ikke om det er fantasi eller virkelighet på en måte.Ofte virker det som om jeg kan ''styre'' hvor de beveger seg, men ofte kan jeg ikke det og blir litt redd.

 

En gang var jeg alene hjemme og satt å pratet i tlf. Hørte da at min avdøde hund gikk i trappa. Den kjente klør mot parkett lyden. Jeg trodde jeg hadde blitt tullete og gikk og tittet i trappa, der var det selvfølgelig ingen hund. Det samme skjedde en gang til rett etterpå.

 

Noe annet litt sprøtt som skjedde, mens hunden levde var at jeg hørte den kom tassende inn på rommet mitt om kvelden. Den pleide ofte å sove i fotenden min.Jeg hørte skritta mot teppet og at den tok sats og hoppet opp i senga mi, kjente den sirkla rundt en runde før den la seg ned oppå beina og dyna mi. Satt meg opp for å klappe den litt, men var ingen hund i senga mi. Noen minutter senere kom den inn å la seg på ordentlig.

 

E

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette skjedde par uker etter at vi flyttet inn i en ny leilighet. Vi hadde ikke fått besøk av noen ennå, for vi måtte komme i orden først. Sønnen min var 22 mnd da.

 

En dag sto jeg inne på kjøkkenet og lagte middag. Gutten lekte for seg selv ute i stuen. Det gikk kanskje 30-40 min, før sønnen min tasset inn på kjøkkenet og tok hånda mi. Så leide han meg ut i stua, der sofaen sto. Vi hadde et hjørnesofa den gangen. I såfall så gikk han bort til den ene kanten av sofaen og klappet på setet der og sa: mannen sin plass her. Mannen sitter her.

 

Gikk kaldt nedover ryggen min, men tenkte ikke mer over det. Ikke før par mnd etter da gutten (2 år) gjorde akkurat det samme. Vi satt og lekte på gulvet, da han plutselig reiste seg opp og gikk bort til samme plassen og klappet på setet mens han sa at mannen sitter der.

 

Etter det har han aldri lekt inne i stua alene. Lå alltid på kjøkkenet og lekte. Hver gang jeg skulle gjøre noe på kjøkkenet, kommer han tassende etter.

 

Lurer litt på om "mannen" kan være faren min, som døde da jeg var liten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...