Gå til innhold

middagsglass


miniinme

Anbefalte innlegg

hvilken sort/merket og smak gir dere som har barn som spiser mye middags glass???

 

Og har noen noe gode oppskrifter på å lage noe selv??

 

Kjempe klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lager mest selv. Men av de ferdigkøpte er det uten tvil HIPP sine glass som foretrekkes av snuppa. Favoritten er Nudler med grønnsaker og skinkekjøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

E du her snupp:o) Kor æ savne dæ og ditt blide åsyn:-) som du vet har æ ingen gode middagstips sia vi har kommet til at grøt e stygt, og potet med mm e godt.... prøde sånn nett til å ha frukt i, og Selmas lyd med den e mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! Men vet at bror og søster mi ga babyan det samme som dem sjøl hadde tel middag, bare most! Glede mæ tel du kommer!! Kommer en tur tel dæ når dokker har flytta!!! Klæm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har prøvd Nestle sine, men foreløpig er det kun et par skjeer som går ned. Etter det kniper han igjen munnen sin. Har prøvd forskjellige smaker.

Bør jeg fortsette med å finne noe han liker, eller har dere noe tips? Gidder liksom ikke å lage masse middag selv, hvis han ikke spiser det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

har prøvd forskjellige smaker nå. Nestlé grønnsaker m/ kylling og pasta m/ kjøttsaus er favoritten hittil. (grønnsaker m/kalkun, m/kalv, lapskaus og fiskevarianter har fått dårlig respons). Tror også gutten slekter på sin mor, liker ikke bare grønnsaker, hverken mos på glass eller hjemmelaget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...