Gå til innhold

ang mm og mme på flaske


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

når en pumper morsmelk på flaske, skal det da avkjøles i romtemperatur eller settes rett i kjøleskap? Jeg har gjort det siste og opplevd at melken smaker surt bare etter 12 timer. Noen som har erfaring? Jeg har og et spørsmål ang ferdigblandet mme (i kartong). Må denne varmes eller kan den gis som den er,i romtemperatur? Hvor lenge er den holdbar i flaske i romtemperatur? Tar dere den over i flaske før dere går ut? Takknemlig for råd ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Melka skal setter rett i kjøleskap. Den holder seg lengst da. Hvordan surt smaker den? Som såpe?

Pass på at utstyret er skikkelig rent (gjerne sterilisert (kokt)).

Kartong-mme som er romtemperert kan gis slik som den er. Du trenger ikke varme den. Men når kartongen åpnes må den brukes med en gang. Rester av mme kan ikke spares til neste måltid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...