Anonym bruker Skrevet 31. juli 2007 #1 Del Skrevet 31. juli 2007 når en pumper morsmelk på flaske, skal det da avkjøles i romtemperatur eller settes rett i kjøleskap? Jeg har gjort det siste og opplevd at melken smaker surt bare etter 12 timer. Noen som har erfaring? Jeg har og et spørsmål ang ferdigblandet mme (i kartong). Må denne varmes eller kan den gis som den er,i romtemperatur? Hvor lenge er den holdbar i flaske i romtemperatur? Tar dere den over i flaske før dere går ut? Takknemlig for råd ... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9959407-ang-mm-og-mme-p%C3%A5-flaske/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labbetøs Skrevet 31. juli 2007 #2 Del Skrevet 31. juli 2007 Melka skal setter rett i kjøleskap. Den holder seg lengst da. Hvordan surt smaker den? Som såpe? Pass på at utstyret er skikkelig rent (gjerne sterilisert (kokt)). Kartong-mme som er romtemperert kan gis slik som den er. Du trenger ikke varme den. Men når kartongen åpnes må den brukes med en gang. Rester av mme kan ikke spares til neste måltid. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9959407-ang-mm-og-mme-p%C3%A5-flaske/#findComment-9960608 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå