Gå til innhold

Utvikling siste uken:)


MÅNS m/lilleMarius

Anbefalte innlegg

Kjempe moro å se utvikling av lillemann siste uken.

Han var 11uker gammel nå i helgen, og er het vill og spreller,sparker og vrir seg som en orm under uroen:) Og så snakker han så mye! + har begynt å gripe etter ting såvidt.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr og gooooooouuuuuuu!

 

Deres små? Aktive?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

Lille Emma er også i storform for tiden, masse pludring og sprell når hun ligger under babygymen. Hun elsker den, ratler og bråker med lekene som henger ned. i tillegg har hun funnet ut at hun har hender, kan ligge og stirre ganske mye på knyttneven sin!

 

Også blitt kjempeflink når hun ligger på magen, ble veldig for gretten tidligere, men nå holder hun hodet godt opp og kan ligge mye lenger før hun blir frustrert! Hun er nå 12 uker. Ler også og det er den beste latteren i verden! Er så fasinerende..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snorre var 14 uker på lørdag og er blitt en ivrig og sprelsk liten krabat ja:) babygymmen er verdens gøyeste ting for tiden:) Helt facsinerende å se på hvordan han konsentrerer seg for å gripe fatt i noe... De siste ukene har han oppdaget tærne sine oxo -hehe - ligger og river og sliter i dem og er bare SÅ søt:)

En annen favorittaktivitet er å rive storesøster i håret! Han får skikkelig tak, og en kan nærmest se at det lyser av øynene hans og gliset sitter klistert på:)

Bleieskift og stell er begynt å bli en liten utfordring da..han er jo som en liten orm der han ligger og vrir og vender på seg, sparker og kaver på.

Jeg simpelthen elsker denne tiden!!! Er livende redd for at permisjonen skal være over altfor fort - har nesten lyst å bremse ned litt! Men, jeg får bare nyte hvert sekund;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lisa koser seg også under babygymmen. Hun er 15 uker nå. Begynner å få teken på å gripe lekene som henger over henne , selv om hun må veive frem og tilbake en stund og konsentrere seg veeeldig for å få tak i det hun vil ha. Og så er det så irriterende at de ikke rekker ned i munnen... Og så elsker hun å "stå" på egne bein - er blitt så sterk så. Hun har verdens stolteste glis når vi holder henne oppreist i fanget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mi er også kommet dit...hun brummer,spytter,sikler og hviner:-)Blir 3mnd.i morgen.Herreguuuuuuuuud som tiden flyr.Syns ikke d var lenge siden vi var inne på BIM og var en smule utålmodig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og hendene har han oppdaget.Det er jaggu meg spennende!Jøss- de beveger seg:) hehe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gutten vår blir 4 mnd om noen dager og utviklingen går i rekordfart. Synes det ikke var lenge siden han var et lite spebarn og...ja det er det jo egentlig ikke heller he he. Men det skjer jo så mye at en dag er som en uke. Det blir bare gøyere og gøyere, nå kan han gripe leker så han leker med babygym og tar tak i alt han kan få tak på. I dag var han kjempe fascinert av at mor drakk av olden tuteflaske, tror han kunne tenkt seg en sup. Blir forelsket på nytt hver eneste dag jeg, han er bare så skjønn ,-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...