Gå til innhold

Noen der har begyndt med ny bilstol?


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

tør du og fortelle at du kjøper fremovervent??? :-)

 

Det skal vi også ha. Har ikke bestemt os for hvilken enda, men er på leting

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hihi!

 

Forvendter jo at dib-mobben anmelder oss til barnevernet nå da!!

 

Hvis dere skal ha forovervendt så vil jeg virkelig anbefale å ta en titt på Bebe Confort Axiss sete atlså! Vi falt virkelig for det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var og så filmen av den. Så da utrolig enkelt ud!!

 

Hvor har du set den? vet du hva prisen er?

 

Vi pleier og kjøpe de fleste store ting i Dk, ofte er det billigere og servicen er utrolig mye bedre der end her vi bor!!

Så at de har Bebe confort merket der, så kanskje de også har den? vet du om den klarer sig godt i tester?? ikke det at det styrer mig så veldig mye, men kommer den på en sisteplass, ja da velger nok en anden :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vært på å sett på et nesten likt sete, men det hadde ikke muligheten til å svinges, ellers var de helt like.

De var ikke helt sikker på hva sete ville ligge på i pris, men rundt 3500kr regnet han med. Søkt litt på nettet og funnet ut at man kan bestille det til nesten 1000kr mindre fra forskjellige sider (googlet det), vet ikke helt hvor mye det blir i toll og sånt da...

 

Har ikke sett noen sikkerhetstester av det dessverre, men mannen i butikken sa at det hadde kommet godt ut i tester i utlandet...

 

Og det var veldig lett å montere!! Og når det først var montert satt det helt fast.

 

Også var det så flotte farger på det da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

skal høre med butikken i Dk. Kommer ikke hjem før end i august, men da med nyt sete og info :-)

 

Det er jo en jungel og finne nytt sete!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, er jo nesten like vanskelig som det var med vogn dette her! :-)

 

Er glad vi endelig har bestemt oss, håper bare sete kommer til butikken snart, hadde vært kjekt med det før vi skal på ferie :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har begynt med stort sete. Er et britax sete. Kjøpte pakke løsning når vi kjøpe det lille setet. Det er veldig fint og enkelt og bruke, men hva modellen heter aner jeg ikke!

 

Så gøy å se henne sitte i det for vi har isofix og da kommer hun så ekstra høyt opp. Titter ut av vinduet og koser seg! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har begynt med forovervendt sete!!! Psst, ikke si det til noen... :-) Har Sabelt Ferrari sete. Veldig godt polstret og hun sitter veldig bra i det. Kan brukes helt til 11 år, kan ta av polstring etter hvert og deretter ryggen så bare puten sitter igjen.

 

http://bsbildeler.no/butikk/vareliste.aspx?vnr=&vg=11265&vgpath=Varekategorier/1394/64/11265

 

Vi har også en bakovervendt stol som vi skal bruke i toseteren der hun må sitte i forsetet. Vi må ha to stoler når hun begynner i barnehagen.

Det er en bs Safe Izi Kid eller noe sånt... Den har vi ikke prøvd ennå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har begynt med nytt sete, et HTS sete av noe slag - arvet det, men ikke fornøyd... Synes han sitter for mye, hodet henger og slenger når han sover... Tror vi skal jakte på et annet hvor det hvertfall er mulighet for å få han til å ligge litt mer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår erfaring er at skal man ha mulighet for å ligge mer må man ha forovervendt sete. Ikke lett det her. Vi har bakovervendt Britax two way elite og er ikke fornøyd. Vi vurderer å bytte til Maxi Cosi slik storesøster har. Dette setet er forovervendt og virker vidunderlig å sitte i, men så er det dette med forover og bakover da. Vi har heldigvis ikke behov for å kjøre ofte langt... Så da får kompa sitte litt dårlig men tryggere bakovervendt en stund til...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår lille tass har enda ikke vokst ut av det første bilsetet. men når han gjør det, så skal vi bruke storebrors maxi cosi sete, som er forovervendt. Det er kjempefint, for det er en spak under som vi bare drar i og da ligger han bakover hvis han sovner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi begynte med ny bilstol for ganske lenge siden. Et Acta Graco sete. Veldig fornøyd så langt. Litt klønete å montere fra bil til bil men det er visstnok vanlig. Hun satt litt anstrengt i det i starten og hodet falt framover hver gang hun sovnet - men det går bedre nå. Var nok bare uvant for henne å sitte mer rett opp og ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...