Gå til innhold

November: Nå blir det blåmerker fremover...


Gjest

Anbefalte innlegg

Her har vi begynt å reise oss etter alt mulig. ikke nøye om det vi tar i står fast eller ikke.. Når vi endelig står har vi jo ingen balanse og vi slipper oss så fort vi ser noe som fanger interessen et annet sted.... Jada, her kommer blåmerkene til å stå i kø fremover. men moro at hun vil opp og frem i verden da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hehe, så moro da. Her reiser hun seg ikke opp enda, men har flyttet ned sengebunnen, for hun er mye mer aktiv i senga enn på gulvet.

 

Så du kan vel regne med en gul, blå og lilla bebis fremover :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kjekt,det er så kjekt å se de små begynne å gjøre nye ting og blåmerker,vel det kommer de nok til å få i godt monn fremover,skulle en tro.

 

Gullgutten har en god stund nå reist seg opp,hvis han har holdt seg i hendene mine,men i dag reiste han seg opp for første gang etter tripp trapp stolen.Han har prøvd mange ganger før og reise seg opp etter skinnmøblene,men de har vært for glatte for ham og han er litt pysete.Skal føle seg skikkelig trygg får han gjør noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, ja det blir mange blåmerker i begynnelsen. Man kan jo ikke være der hele tiden, vet ikke om det er så bra å overbeskytte dem heller?

 

Vi har et stuebord som er i perfekt høyde for snuppa som hun liker å reise seg etter. Før hun stod stødig (hun går nå i full fart rundt bordet) la jeg puter og tepper posisjonert slik at de tok av for de værste fallene. Fungerte kjempefint.

 

Ting blir bedre når de lærer seg å sette seg trygt ned selv. Det tok et par uker for snuppa vår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...