Gå til innhold

Hvordan sover barna?


Koala *g07*

Anbefalte innlegg

Jeg har en som er mye våken på dagen, tar seg noen høneblunder inni mellom. Ellers har jeg vært heldig å hatt en som så og si siden han var 1 mnd gammel har sovet natta gjennom. Legger han rundt 22, og han sover, uten noen måltider på natta, til rundt 08- 09. Skal ikke klage på nattesøvnen, er bare det å klare å komme seg selv i seng, så man får sovet tilstrekkelig hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei :).

Hun er sover ca 2 timer på formiddagen (ca fra 10 til 12). Da er hun våken i ca to timer igjen, og neste dupp sover hun ca 3 timer. Hun legger seg ca halv 8 om kvelden, og sover til i 7-8 tiden om morgenen (uten nattmat). Skikkelig sovedukke vi har fått - stikk motsatt av hva broren var da han var på samme alder :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi også vært kjempe heldige med søvnen.. Hun har lagt seg halv åtte fra ho var et par mnd, og sove bare lenger og lenger..

Nå sover hun til ca 07, får en flaske med melk og sover videre igjen et par timer som regel og ellers litt varierende, legger henne når hun er trøtt, men blir noen små blunder gjennom dagen også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa her legger seg 21.00 og sover til 6.00, får pupp og sover videre til 8.30. På dagtid sover ho ca 4 timer tilsammen, fordelt på 1 lang og 2 kortere lurer.

Syns vi har vært heldige, ho har hatt et godt sovehjerte fra ho kom til verden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...