Gå til innhold

Se her!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

BIOGLANDIN OG BRINGEBÆRKAPSLER

 

Bioglandin er forstadiet til prostaglandiner, de blir omdannet i kroppen. Det er det samme som nattlysolje eller omega 6. Sunt i små mengder, men helst ikke i svangerskap eller i for store doser. For store doser i svangerskap kan føre til spontanabort. For mye omega 6 kan forskyve balansen i omega 3, og det går utover hjernekapasiteten til barnet og kan også føre til blindhet. For at dette ikke skal skje, må man ta store doser omega 3 i MINST siste halvparten av svangerskapet.

 

Bringebærkapsler skal IKKE overdoseres !! Det er urter som kan bli giftige i store doser. Stoffene i disse går over i morkaka og kan i verste fall forgifte barnet i magen.Ungen kan bli alvorlig syk. Dessuten kan barnet senere i livet bli allergisk mot stoffene i bioglandinen.

 

En annen ting er at både prostaglandin og bringebærbladkapsler ikke virker bedre om man tar mer enn det som står på pakken.

 

Urter og helsekost skal man generelt være veldig forsiktig med under graviditet. Ungen kommer når den er klar, og man kan ikke påvirke dette med å ta tabletter eller andre ting. Kroppen setter selv i gang fødsel når den er moden for det. Dette er hormonene som styrer.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...