Gå til innhold

hvilke rutiner har dere? dag, kveld, natt, morgen?


m@rie82

Anbefalte innlegg

her har vi ikke så mange rutiner enda.

om kvelden har vi kveldsstell i 22-tiden ca. etter det senker vi lyset og lyden på tv. så er det kveldspupp og litt kos. hun sovner som regel fort, og sover hele natten til en gang mellom kl 05-09.

på dagen varierer det litt med hvor ofte og lenge hun sover.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her er det leggetid i halv åtte-tiden. Etter det sover hun til en gang mellom halv fem og seks. I åtte-tiden er det morgen. På dagtid spiser hun ca hver 3.time. På en helt vanlig dag spiser hun, er våken en time og sover i to timer, for så å spiser igjen. Men selvfølgelig; ingen dag uten unntak:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er hun i seng rundt halv åtte, hun får en flaske rundt kl 19 med mme, og den går ned på høykant.(full ammer ellers) Da spiser hun en til to ganger i løpet av natten, det varierer. Og kl 08 begynner dagen her også:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kvelds rutinene våre fungerer veldig greit. Snuppa er så snill,. Først bader vi i seks tiden på kvelden, så får hun flaske klokken 19, hun våkner aldri på natten, og sover til kl 07 dagen etter.. Da går vi inn på badet, koser og tøyser litt, skifter bleie, og går tilbake i sengen.. Ny flaske, også vil hun sove igjen.. Da sover hun til kl 10 ca.. Så er det mat igjen, og lek og moro resten av dagen.. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...