☆Pacific sunset☆ Skrevet 21. juni 2007 #1 Skrevet 21. juni 2007 Altså, for å slippe å slette en og en, hva gjør jeg da? Vil slette alle meldingene i slettede elementer men får det ikke til....
Darth Vader Skrevet 21. juni 2007 #2 Skrevet 21. juni 2007 Høyreklikk på slettede elementer og velg slett alle.
HufseTufsa:) Skrevet 21. juni 2007 #4 Skrevet 21. juni 2007 har du noe du skal sjule for gubben nå? ordre bekreftelser og sån hihihihi Du som jeg er vel glad i å shoppe:) håper du får det til klem
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå