Gå til innhold

Leker?


Vespa

Anbefalte innlegg

Hva leker deres julibabyer med? Vår begynner å bli lei av mange av sine leker. Det er mest kjøkkenutstyr o.l som er morsomt for tiden,men nå står snart 1 årsdagen for tur.

Vi har forresten kjøpt et lite basseng av hard plast, som kan dekkes over. Det er helt supert. Det er små seter i hvert av de tre hjørnene som han setter seg på, og han krabber ut og inn alene og syns det er fantastisk gøy.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Babylekene er ikke stas lenger nei, men er vel ikke annet å forvente nå som de snart ikke er babyer lenger ;-)

Her er det morro med puslespill, puttebokser, klosser til å stable, leker til å dra etter seg når hun er ute å spankulerer (en liten larve i tre er favoritten), ellers er det jo morro å putte ting oppi bokser for så å tømme dem for en og en leke. Vi har en liten paraplytrille som er som brukes flittig, men du må ikke tro at dukker eller bamser skal sitte oppi den, men biler og baller er fine å frakte rundt på den måten. Bamsen eller dukkes bæres med trygt forvardt i armkroken ;-)

 

Ute, er det stas å huske, skli, bade og spise sand ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leker til å dra etter seg er bra tips, det tror jeg han ville syns var kjempegøy. Takk for mange fine tips, nå kan jeg lage ønskeliste til ett-årsdagen :)

 

Var innom Polarn o Pyret idag og da fikk han stå ved et lavt bord med Brio-tog og det var superstas, så det er kanskje på tide å finne frem togbanen fra loftet også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...