Gå til innhold

Går/kryper barna deres?


kruta78

Anbefalte innlegg

her er det bare åling på gulvet. Hun klarer å legge seg ned fra sittende stilling, men klarer ikke å sette seg opp eller reise seg selv. Hvordan er det med deres barn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Thomas krøp lenge, men har nå krabbet ca. 3 uker. Alt skjedde i rasende fart etter at han begynte å krabbe, han setter seg opp og reiser seg og går rundt bordet nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oscar har krypt/åla seg i flere måneder nå, han begynte å krabbe for 3 uker siden, men det gjør han bare når det er ekkelt å krype.. i gress og grus f.eks. han reiser seg og setter seg, går rundt bordet osv. Tror han kommer til å prioritere krypinga til han begynne rå gå jeg.... (10 mnd. 29. juni)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leander kom seg opp opp knærne rett før påske. Etter det gikk det fort. Han satte seg opp selv etterhvert. Nå har han reist seg og klarer å gå ett kanskje to skritt rundt bordet. Men det er fryktelig vanskelig å få flyttet beina mere enn det. Men han trener ivrig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det bare åling! Det har sett ut som om det er "like før" i flere måneder nå, men det virker som hun trives godt med ålingen, hehe:-) Hun begynte å sette seg selv for et par uker siden, og det skulle iflg HS komme etter at de lærte å krabbe. Så nå lurer jeg på om hun kanskje kommer til å hoppe over hele krabbingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror ikkje sara kommer til å krabbe heller, hun har en helt vanvittig fart når hun åler! hun setter seg opp ( fom i dag uten å dra seg opp etter ting) hun reiser seg opp og går rundt lekegrinden:) står og holder seg med bare en hånd.

virker som hun er litt utålmodig.. hun har ålt ganske lenge,men er første siste mnd hun klarer å snu seg skikkelig, og reiste seg opp før hun satte seg opp :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Linea begynte å åle seg i januar (5,5 mnd), krabbe begynte hun først med i mai og nå går det kjempe fort bortetter gulvet (klasker med hendene og smiler fornøyd). Reiste seg første gang 21.mai og lærte samtidig å sette seg ned på rompa, det å sette seg opp selv har kommet etterhvert og gå rundt bordet lærte hun seg kjapt når hun først fant ut at hun kunne stå. Det er såååå store forskjeller på barn, så jeg tror egentlig ikke du trenger tenke noe på dette. Men hvis du synes det går litt sakte med frøkna di kan du jo snakke med hs.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er noen mnd siden Andrea lærte seg å sette seg selv opp og reise seg opp og ta noen skritt rundt bordet. Men den krypinga kom ikke før forrige uke, etter lang tid med å se at hun bare skle ned på magen igjen, så gikk vi til innkjøp av krabbestrømpebukser. Etter noen dager med de på så begynte hun å krype. Så nå fyker hun rundt i stor fart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta vår har krabbet i en uke ca. Plutselig fant hun ut at det gikk an å krabbe andre steder enn der det var gress etc. og så fant hun ut at det gikk like fort/fortere enn å åle. Så nå krabbes det hele tiden. Hun har ålt seg rundt siden hun var 7 mnd. Reiste seg opp da hun var 8 mnd. og har gått rundt bord, lekegrind, fra bord til stoler og tilbake fra hun var ca. 9 mnd. Har satt seg opp selv siden hun begynte å reise seg opp sånn ca. Hun står noen sekunder uten hjelp. Men når hun skjønner at hun står selv får hun panikk og faller :-) Går bare bra når hun glemmer seg. hehe Plutselig kommer det over natten. Trodde ikke vesla kom til å krabbe heller, men plutselig var det full fart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så mange flinke barn her da!

Her er det også full fart. Emrik begynte å krabbe for 2 mnd siden. Reiser seg og setter seg helt greit. Han går masse med gå-trilla eller dukkevognene til storesøster, men blir så sint når han kommer frem til veggen, for han klarer jo ikke å snu! Pappan her jobber på flyplass, så han lurer på å ta med Emrik dit, så kan han gå langs hele rullebanen, he..he.. Tror han hadde likt seg der :-)

 

Men barn er jo så forskjellig. Noen går når de er 9 mnd, mens andre når de er 18 mnd, men alt er jo normalt ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi er 10,5 mnd og hun skal bare stå hele tiden. Reiser seg opp selv uten støtte også slik at hun står helt for seg selv, men er ikke så veldig stødig enda og har ikke gått selv enda. Men med et godt tak i våre hender elsker hun å gå! Er veldig bevegelig og må passes på HELE tiden! Hun satte seg opp i sittende stilling da hun var 8 mnd, krabbet da hun var litt over 9 mnd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...