Gjest Skrevet 11. juni 2007 #2 Skrevet 11. juni 2007 Det går ikke an. Men du kan slette alle venner, melde deg ut av alle grupper og nettverk. Og så gå inn på privacy og bytte navn. Så kan du deaktivere kontoen din. Da er det ihvertfall ingen som finner deg igjen.
nati, knotten & lille karamell Skrevet 11. juni 2007 #3 Skrevet 11. juni 2007 Jeg slettet bildene som jeg hadde lagt ut så gikk jeg inn på account. Helt nederst på denne siden trykket jeg på deactivate account og vips så hadde jeg ett tidsfordriv mindre:)
Maja☆ Skrevet 11. juni 2007 #4 Skrevet 11. juni 2007 Jeg har sletta meg selv fra facebook. Fikk da en mail om at jeg kunne melde meg inn igjen når jeg selv ville. Meldte meg inn igjen en mnd etter og da var fortsatt alle opplysningene mine lagret der. Startet liksom ikke helt på nytt som jeg trodde, så du er fortsatt lagret der inne, men ingen kan komme inn og titte på det som er lagret der før du godkjenner og åpner kontoen igjen hvis du skjønner hva jeg mener. Ble litt teit forklart...
2 Hærligheter! Skrevet 11. juni 2007 Forfatter #5 Skrevet 11. juni 2007 Okei,skjønner... Tok altfor mye borkasta tid,den der facebook ;0) hehe...heller bruke den tia på mannen og noe annet nyttig...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå