Gå til innhold

10 mnd kontroll!!


brumlemor

Anbefalte innlegg

Da har vi vore på 10 mnd kontroll, brumlen var 10 kg og 74 cm. Nå krabber han avgårde, reiser seg opp og går langs bord og sofa, vinker og klapper søte. Mykje har skjedd den siste måneden. To tenner har han fått, men ennå fem ser me så vidt i, er nok ikkje lenge før dei dukker opp dei og.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oj, så stor:) Vi har meldt oss inn her fra juliklubben, og var på forsinket 10 mnd kontroll i går.

 

Snuppa mi har nå blitt en muskelbunt på 7760g! (høres kanskje lite ut, men har hatt problemer med vektoppgang hele tiden, og endelig har hun de to siste månedene lagt på seg etter kurven:D)

 

Synne krabber også i skummelt høyt tempo, noe som ender med mageplask og vond nese til tider. Hun klapper og spiller på slurva og gjør tapre forsøk på å reise seg etter bord, stoler, leggene mine osv.., noe som mislykkes pga hoftegips. Men viljen til å utvilke seg er stor, så hun kommer forhåpentligvis til å ta igjen deres små ikke lenge etter gipsen er fjernet:) Den gøyeste leken her for tiden er å rydde lekene ut av lekekassa og så rydde dem oppi igjen, og å "henge" i oppvaskmaskina når jeg rydder:) Er en liten husmorspire allerede:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så stor da. Fikk beskjed om at vi ikke skulle til helsesøster før hun er 1 år vi. Men veide henne hjemme en dag og hun er 7,1 kg. Var 70 cm, for en mnd. siden. Har vært ganske lett hele tiden. Men synes ikke hun vokser så fort nå da men... Hun kommer vel etter hun og :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

vi var på kontroll mandag, godgutten vår er 9730 g, bare 5 gram mer enn på 8 mnd kontroll!! Men vi skylder på omgangssyke i pinsen og økt aktivitetsnivå.

Og han er blitt 78 cm, så har vokst 3 cm siden sist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er ikke på 10 mnd kontroll, men har vært der til en ekstra kontroll.. 8870.g og 72,5 cm.. Alt skjer i rekordfart om dagen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...