Gå til innhold

Når står barna deres opp om morgenen?


Dunna venter jente i nov 2011

Anbefalte innlegg

Han sovner mellom kl 19.00 og 19.30. Sover stort sett hele natten,men våkner 05 hver morgen. Da er han lys våken og skal ut å krabbe og gå. Det er ikke mulig å drøye det ut. Noen med tips om hvordan få barn til å sove litt lenger. litt tidlig å så opp,eller er det bare sånn.........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag våknet hun tre og var umulig å få til å sovne etter det! shit! det var tidlig det!! Men hun hadde vondt i magen eller no....

Ellers pleier hun å våkne 6:30... er i hvert fall det som har skjedd flest ganger!! hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Takker for komplimentet :) Prøver å være diplomat hjemme,men får ikke mye skryt gitt :)

06.30 da skulle jeg ikke ha klaget. En og en halv time ekstra på morgenen hadde vært gull verdt. Vi bytter på å stå opp. Når legger du/dere jenta deres??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ofte våken i 5 tida her også, men jeg legger han ned i senga og så får han ligge og skravle for seg selv til han sovner igjen. Dagen begynner ikke før sju her!!

Et tips kan være å kjøpe lystette rullegardiner eller noe. Det er ofte lyset som gjør at de våkner. stemmer her ihvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkna vår legger seg ca kl 19 å sover i ett frem til 8-9 tia om morgenen.

Har også lystett rullegardin, så godt muligt at det er grunnen til at hun sover så godt.

 

Men har jo 2 jenter på 3 og 4 1/2 år som ofte våkner kl 6 så da blir det tidligt å stå opp alikevell..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det morning kl. 0430, prøver å la han ligge og det går til ca halv seks, men da er det nok. I det siste har han begynt å våkne i 3 tiden, da er det å snu han rundt og gi han smukk, ligger å skravler en halv times tid og deretter sover han i ca en time. HAn legger seg 7 hver kveld, har prøvd å skyve det til 8, men det ressulterer bare i en time mindre søvn... Har kjøpt lys tett rullgardin og den skal opp i dag.. Så får vi bare krysse fingrene og håpe at det hjelper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Han bruker å våkne kl 6 og da er det full fart. Tror kansje det kan ha med at jeg ammer om natta ennå. Han er iallefall i 100. Skal prøve å trappe ned, må bare vente til pappaen har overskudd til å ta han om natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun legger seg rundt kl. 21 og står opp rundt kl. 07. Hvls vi legger henne før står hun opp ved 05 tida. Vi legger henne heller en liten halvtimes tid rundt kl. 18 om hun er veldig trøtt på kvelden. Kanskje du kunne se om det hjelper?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk til alle som svarte. Skal prøve å legge han senere å se om det hjelper. Vi har lystette gardiner ,men det ser ikke ut som det har noe å si for oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...