Gå til innhold

Vann


Gjest

Anbefalte innlegg

Hvor mye vann drikker deres små? Synes vår drikker så lite...

Hun får tilbudt vann til hvert faste måltid, men drikker ingenting så lenge vi ikke spruter (med tåteflaske) eller heller (med tutekopp e.l.) det inn i munnen hennes. Da svelger hun, og det virker som hun liker det.

Hun får fremdeles mm før hvert måltid, men synes ikke det virker som hun drikker så mye. Er ikke alltid hun vil ha heller. Men hun har våte bleier, så hun får vel i seg nok væske på et vis...Men avføringen hennes er ganske hard til tider.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet ikke akkurat hvor mye vann hun drikker i løpet av dagen. Et sted mellom 70 og 100 ml, eller kanskje jeg tar i litt. Får pupp to ganger. Drikker av avent kopp, tok tid før hun skjønte den, men den er poppis nå. hun løfter og drikker selv gjennom måltidene, men vi holder den litt nå og da for da drikker hun mer. Avføringen kan være hard av andre grunner også... trenger ikke være væske... eller... ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, jeg tror egentlig ikke avgøringen er hard pga væskemangel. Men har hørt at den kan bli det....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hender Linea også er skikkelig hard... kommer liksom bare små erter. Men etter et par timer kommer det "vanlig" bajs igjen. Hvis du ammer mye så er det jo bra væskeinntak!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge du ammer henne før hvert måltid så vil hun jo få i seg nok væske. Oscar får bare pupp 3-4 ganger i døgnet og det er ikke i forbindelse med de andre måltidene. Han drikker i tillegg 100 ml vann/sviskesaft til frokostgrøten + ca 200 ml. vann i løpet av dagen, dette får han i forbindelse med middagen eller som tilbud i løpet av dagen. Han drikker mest fra flaske, men har nå begynt å skjønne den avent koppen, og den tar han selv når han føler for det....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leander drikker ikke så mye vann han heller. Nipper mest til glasset. Han får av vanlig glass. Men om han er vikrelig tørst så drikker han. Når jeg var på sykehuset pga armen så hadde han drukket et helt glass. Er nok mye næring i mm. Så selv om det virker som de får lite, så er det en del.

 

Kan få hard mage av mye veske, men tror det er helst når de får ku melk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Thomas drikker nå vann med sugerør, tutekopp skjønner han ikke noe av. Vi begynte med å holde sugerøret nedi glasset, holdt på tuppen og "slapp" vannet inni munnen hans - først da begynte han å drikke litt vann. Nå er han veldig glad i det og synes det er kjempegøy å suge i seg vannet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår er heller ikke så interessert i å drikke vann. Måtte til slutt blande pæresaft (nestle, uten sukker), da ble hun iallefall litt villig til å prøve. Har igjen gått over til bare vann, og hun drikker toppen to-tre slurker, men prøver å tilby det flere ganger hver dag og håper at hun skjønner det er smart med litt vann når det blir ordentlig varmt ute;-)

 

Ammes en del ennå, men synes heller ikke hun drikker så mye..... kanskje de er blitt supereffektive etter 8 mnd erfaring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...