Anonym bruker Skrevet 14. april 2007 #1 Skrevet 14. april 2007 Hjelp!!! Nå ble jeg så usikker. Låner min manns datamaskin (han vet om det). Fant ut at han har vært på en side som heter firstdate.com. Vil ikke gå inn å sjekke selv fordi han da kan se at jeg har vært der. Har noen hørt om siden? Vet dere hva slags side det er?
Anonym bruker Skrevet 14. april 2007 #2 Skrevet 14. april 2007 Det er jo en sjekkeside....men det trenge ikke bety at mannen din er der inne for å finne seg en ny dame, han trenger kanskje rett og slett å ha kontakt med andre mennesker og kanskje også få en bekreftelse på at han fremdeles er atraktiv. Hvis det sliter på deg at han er der, ville jeg gitt beskjed at du ikke liker det på en saklig måte. Og at han har vært der, betyr heller ikke at han har laget seg en profil der inne. Håper dere finner ut av det.
Anonym bruker Skrevet 19. mai 2007 #5 Skrevet 19. mai 2007 Skaff deg din egen PC, lag en saftig profil på firstdate.com og se om du finner ham der. Gjør du det og du får "napp" -ja, da har han et stort problem
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå