Gå til innhold

Et lite spørsmål ang. gift kontra samboere og enslige


summerbaby

Anbefalte innlegg

Jeg har så vidt vært inne og lest litt om adopsjon bare for å få vite litt om det skulle bli aktuelt for oss en dag. Vi er så vidt igang med ivf og blir vel opptatt med det en stund. Men det er noe med å tenke ut alternativer om vi ikke skulle lykkes.

 

Da jeg leste om de ulike landene så var det jo et krav i de fleste land at man måtte være gift, og ha vært det i alt fra 2 til 5 år.... samboerskap kunne dog telle men gift måtte man være...

 

Men hva med alle de som adopterer og er enslige da???? Hvorfor er det da så viktig at man er gift???? Noen som har erfaring med dette og vet om de er veldig strenge når det gjelder ekteskap???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De er ikke "veldig strenge." De er absolutte. Enten adopterer du alene, eller så er du gift med den du adopterer sammen med. End of discussion.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

andre alternativer er å bli fosterforeldre.. er veldig mangen barn som trenger nye foreldre, og ja på lang sikt også.. ikke bare for kortere perioder.. du/dere kan melde dere på ett pride kurs, det kan du gjøre selv om dere prøver å bli gravide også.. er virkelig å anbefale.. er selv fosterforeldre til tvillinger på 2,5 år (langtidsplassering)

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...