Gå til innhold

Vilde er SYK!!! :-(


Mamma'n til Vilde & Amina

Anbefalte innlegg

Vilde har ikke vært helt i form de siste to ukene. Survete og forkjøla. Har fått ei tann, så trodde det bare var det, men fikk feber i 39,7 natt til i går, så dro til legen i går. Hun har visst luftveisinfeksjon, og fått pencillin ei uke. Var våken hele natta i går, men litt bedre i natt heldigvis. "Bare" våken 2,5 time i natt... Typisk å bli syk i påsken... Får nok glemme hytteturen til hun er frisk!:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

stakkars lillepie da :( er så trist når de små er syke.... god bedring til vilde og håper dere får slappet litt av og sovet også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig på bedringens vei etter 3 dager med konstant feber!!! Ville ikke sove i går kveld. Prøvde å legge henne fra kl. 19 til 23 uten hell. Da ble det til slutt en liten biltur som gjorde susen. Kom ikke lengre enn til veien før hun sov, og det er 200 meter.. hehe... Fikk henne over i senga si, og hun sov til kl. 7.30 !!! Ikke feber i dag, og litt mer aktiv enn de forrige dagene... Er løs i magen av Pencillinen, men det er jo vanlig. Fortsatt dårlig matlyst, men drikker bra, så hun får bare få noen dager på seg, så ordner det seg sikkert!!! ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...