Gå til innhold

Flasketrening...


Minto

Anbefalte innlegg

Da har vi begynt å gi Ingvild litt flaske med mme etter hvert måltid... Tror ikke det er noen fare for at hun skal forkaste puppen fordet...Eller?

Gjør det for at hun skal få i seg litt melk mens vi er på helgetur til Riga i mai...litt lurt å trene litt først... Hun får ikke mer enn ca 20 ml i hver flaske, og har enda ikke klart å ta mer enn et par super.. Skjønner visst ikke helt vitsen...hehe...

Noen som har gjort dette enda? Tar det lang tid før de skjønner tegninga? Håper en måned med øving holder... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jenta mi har tatt flaske siden ho var 4-5 månder... ho tok den ved første forsøk og MME gled rett ned som ho ikke skulle drukket annet... hihi.. så har vært heldig med det.. veldig deilig for da kan ho ta det om ikke jeg er der:)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingvild tok flaske de første månedene..fikk vitaminer og jern blandet med mme på flaske fordi hun er født 6 uker for tidlig.. Men brått var det slutt, nekta å ta flaska.. Så vi må vende henne til den på nytt... Rare greier... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, ja, så hun skal ikke være hjemme alene... ;o) Hi, hi... :o)

 

Trente Karsten med flaske da han var liten (ca 6 uker). Da tok det bare noen dager så hadde han lært seg det... Sluttet med det da han var ca 4 mnd, nå har han glemt det igjen. Har forsøkt flere ganger, men nå skjønner han ikke poenget. Men prøver bare halvhjertet en gang i blant da... Om hun tar et par super så skjønner hun jo hvordan hun skal få det til. Og så venner hun seg jo til smaken. Dere kan jo ta en test en gang du skal bort noen timer, sørge for at hun er litt sulten og så la pappaen gi henne flaske mens du ikke er der. Da ser der jo om hun har forstått hvordan det skal gjøres! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvorfor bruker du ikke tutekopp i stedet? Det tror jeg er mye enklere, dessuten er risikoen for puppenekt mye lavere! Ingrid har aldri fått flaske, men tutekopp. Det tok ikke lang tid å få henne til å skjønne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja...hun har nok skjønt det... :)

Ang tutekopp...hun tar den, og tror nok hun får i seg mme på kopp bare hun får smaken på den..drikker av vanlig kopp også. Det med flaske er vel mest den kosen om kvelden, da...å ligge på fanget og suge varm melk.. Hun pleier å sovne ved puppen, så tenkte at det skulle være så likt som mulig, da...hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...