Gå til innhold

Tidenes beste aprilspøk? :)


Minto

Anbefalte innlegg

Hørte om en i dag... :) Venninne av min mor, som har en sønn. Sønnen er i Mexico for å ta forberedende, og skriver mail hjem. Han har truffet ei jente, legger ved bilde og greier. Skriver at hun er gravid, om ikke mamma kan finne ut litt om mulighetene for å få henne til Norge? Og mamma setter i gang, sjekker på nettet, sender sønnen mailer med linker etc...selvfølgelig er jenta velkommen, det skal ikke stå på henne!!!! Om kvelden ringer hun datteren sin...som er helt stille mens moren forteller. Kommentaren hennes er: "Mamma...hvilken dato er det på den mailen?"

Hele familien hadde selvfølgelig fått samme mailen..hehe... :) Broren hadde reagert med "Veit du ikke hva prevensjon er eller???"

Må le....heldigvis ikke blitt lurt selv i år.... :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Han tok innersvingen på familien han! Flott mamma som ønsker jenta så fint velkommen i hvert fall! :o) Tenk om det hadde vært motsatt. At historien var sant, men at hun avfeide det som aprilspøk! ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff... :) Man må passe seg for å slippe utrolige historier på 1.april...mannen min fortalte en kamerta om at han lå på sykehuset med brukket ankel i fjor...og ble absolutt ikke trodd!!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...