Gå til innhold

Leggetider?


-Mamman-

Anbefalte innlegg

Når legger barna deres seg? Vi har som regel alltid mini i seng til klokka 20. Våkner ca hver tredje time hele natta og vil ha mat, og morran kl 8 dagen etter. Prøver å få han til å bare ta smokken om natta, men det går jo ikke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Matias legger seg kl 19. Jeg har avvent han nattmat, men våkner som oftest en gang om natten likevel. Har du prøvd å gi vann i stedet for mat noen av gangene? Virker godt for oss....bortsett fra at han nå har blitt så glad i vannet at jeg tror det er derfor han fortsatt våkner...for å få vann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, har ikke prøvd å gi vann, av den grunn at han sikkert da kommer til å våkne for å få vann senere....slik som Mathias kanskje har blitt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi prøver å holde Leander våken til han legger seg kl 19,30 ca. Han får pupp ca 2 ganger før han våkner i 6,30 - 7 om morran. Da må jeg opp uansett så det er morran for oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi legger Brumlen i nitida, han har sove natten igjenom siste måneden, bortsett frå den siste veka. Har no plutselig vore våken to gonger om natta. Håper det forbigående. Han sover vanligvis til mellom sju og åtte om morgonen, våken ein times tid då før han er klar for formiddagsluren sin.

 

Vi avvente han med nattmat for ca 1 mnd siden, og det gjekk overraskende bra, men no er me som sagt i gang igjen med pupp om natta. Er veldig forkjøla fortida og trur kanskje det er derfor han våkner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille gutt legger seg ca kl 20 og sover til ca kl 8. Våkner som regel ikke i løpet av natten, men viss han gjør det sutrer han litt, å når han får smokken sin sovner han igjen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her legger Guri seg mellom 20 og 20.30 nå. Hun sover stort sett gjennom hele natta til kl 07-08. Det hender hun våkner, da er det smukk eller vann. Av og til pupp.

Guri har sovet natta gjennom uten mat fra hun var ca 1 1/2 mnd. Det bare ble slik av seg selv, prøvde selvølgelig ikke å avvenne så tidlig.

 

Men det skal være sagt, at om hun får mat ei natt, kan vi være sikre på at hun våkner neste natt igjenn på samme tid for å prøve seg. Men når hun da får vann, gir hun seg fort heldigvis. Så natta etterpå der igjenn sover hun:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ca kl 20.00.

Våkner han får han først smokken. Hvis dette ikke hjelper blir det pupp.

Noen netter blir det pupp, andre ikke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...