Gå til innhold

Flere her som synes moderator gjør en ELENDIG jobb i forumet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvis man tar en titt rundt, kan man flere steder se at personer og nick henges ut. Har sendt moderator mail flere ganger. Får ingen tilbakemelding fra hun/han. Har også lagt linker til upassende innlegg her på denne siden. Til ingen nytte. Fins det et organ man kan klage dette videre til? Eller skal man bare melde seg ut av barnimagen...synes nemlig filtreringen på hva som blir lagt ut på forumet er dårlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvorfor slår dere ikke ned på personer som henger ut andre med nick her? Dere skriver at det i utgangspunktet at det ikke er tillatt, hvorfor slår ikke dere ned på det, og stenger dem ute? Synes dessuten at kranglesiden bør fratas anonymknappen, det er der den verste trakaseringen pågår. Greit at man skal ha en kranglesiden, men da bør de som har lyst til å krangle, være nødt til å vise hvem de er, og stå for det de slenger ut. Jeg er anonym her i dette innlegget av frykt for represalier. BIM aksepterer FOR mye. Hvis ikke dette blir bedre, kommer jeg til å slutte som bruker her. Og dere vet at med en misfornøyd "kunde" forsvinner det mange.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Du har hatt uflaks dersom du aldri har fått svar på mail fra oss, da vi besvarer minst 90 % av alle mail. I perioder med mye å gjøre og hvor vi mottar mange mail vedr. det samme innlegget, så er det ikke alltid vi tar oss tid til å gi hver enkelt et personlig svar.

 

Det er kanskje særlig to måter den enkelte bruker kan bidra til å motvirke et negativt miljø på være nettsider; det ene er å ikke svare på innlegg skrevet for å provosere og det andre er å sende oss konkrete tips med en gang man ser innlegg som er kritikkverdige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...