Gå til innhold

flere som nettopp har begynt med grøt?


Sigbeth

Anbefalte innlegg

Har begynt med maisgrøt her, og det går kjempefint, han liker det visst veldig godt. Han var 6 mnd i går, så startet da - ikke at det var SÅ nøye å begynne på akkurat den dagen, men det var greit å ha noe å gå ut fra.

 

I dag laget jeg grøt av to teskjeer maisgrøt, og han satt bare og lo og flirte da han spiste, så dette gikk bra! Tror nok vi skal være oppi en porsjon om en uke!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har holdt på med velling om kvelden fra han var ca 5 mnd, så gikk vi over til maisgrøt og det gikk kjempe fint. Men så ble han syk og da var det bare pupp som gjaldt...Etter han ble frisk igjen nektet han å spise grøt, lukket munnen og snudde seg vekk.

Ammet han nesten annenhvertime hele døgnet. I går kjøpte jeg havregrøt med eple fra Småfolk, og den likte han kjempe godt!

 

Håper å være oppe i en porsjon i løpet av uken! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynt med grøt igjen i dag etter sykdom i over ei uke, men det gikk heller dårlig ja... Havregrøt ris og hvete her... Må ikke maisgrøten blandes med morsmelk? Eller bruker dere erstatning?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke begynt enda, men vurderer å begynne nå. Han skal fortsatt ha mat annen hver time døgnet rundt så kan skje han bør få noe med litt mer hold i..... SKal på 5 mnd kontroll i morgen så vi får se hvor mye han har lagt på seg.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har holdt på en stund. Tar visst litt tid, men i dag spiste han opp hele posjonen på 2 ts pulver. Måtte gå over til havregrøt med banan og aprikos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jøss... tror vår er veldig grådig jeg da... hehe.... hun fikk grøt første gang da hun var 3,5 mnd... da smaksporsjoner i 4 dager... dette gikk veldig fint for magen og hun ville bare ha mer... Så da 5 dagen gav vi henne full porsjon og vell så det.... altså over en dl med vann og pulver... har ikke hatt noen problemer med mat eller magen eller noenting... men så er hun ekstremt grådig da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er alltid gilt når de eter. En jeg er tante til ville ikke ha noen ting, Så det er bare å glede seg over at ho vil ha.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jada vi gleder oss og helsesøster klager over at hun legger mye på seg.... hun var bare 2,7 kg da hun ble føst bare noen dager før termin og nå ligger hun godt over gjennomsnittet... ligger på rundt det samme som unger som var 4 kilo ved fødsel er på samme alder....men vi er kjempe glad for vi har nok problemer med å få i søsteren mat....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi begynte med litt smaksprøver for et par uker siden. Han har ikke fått hver dag, men litt innimellom. Har prøvd både mais, havre og ris. Veldig vellykket, han blir helt propell bare han ser grøtfatet:) Er vel ikke så lenge til vi begynner med fulle porsjoner, han virker veldig klar for det ihvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagen i går!! Tenk et halvt år er gått allerede...

 

Vi starta med grøt i helgen, og det går så det gviner. I kveld jafset hun i seg en ganske stor porsjon, så det virker ikke som om det er noen problemer med næringsvettet til jenta;-)

 

Det har imidlertid ikke gitt noen effekt på sovingen. Det gjorde det heller ikke på brødrene, så jeg har ikke de helt store forhåpningene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi begynte da snuppa var 5 mnd, hadde litt dårlig vektoppgang fra 4-5 mnd så fikk faktisk beskjed av hs om å begynne.

 

Har begynt med havregrøt og maisgrøt, blandet med sviskesaft. Har også gitt henne fruktmos og det er skikkelig pop! Hun elsker både grøt og fruktmosen så det er tydelig at det var riktig å starte ved 5 mnd for henne. Hun glupsker i seg og gråter når hun ikke får mer (er redd for magen hennes, har hatt litt hard mage etter vi begynte).

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minsten her har fått smaksprøver i et par uker, men det er lite fremgang her da..... Han smaker og liker godt fruktmos, men den grøten er han ikke så glad i :) Det meste kommer ut av munnen ennå ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...