nicken Skrevet 13. november 2006 #1 Del Skrevet 13. november 2006 Bare lurer på om det er farlig å spise champignon, hermetisert? Det er så mye å huske på............ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. november 2006 #2 Del Skrevet 13. november 2006 Aner ikke, men jeg har spist det mange ganger nå mens jeg er gravid.. Ikke blitt syk enda iallefall.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. november 2006 #3 Del Skrevet 13. november 2006 Det kan da umulig være farlig! Nesten ingenting er farlig å spise, det er bare at man med fordel kan være litt mer forsiktig med å spise mye av enkelte ting. Slik har jeg forstått dette med "fy"-mat under graviditet: Ingen "dør" av for eksempel å spise ørret over 1,5 kg selv om det skulle være tungmetaller i den, men spiser du det en gang i uken kan det jo til slutt påvirke fosteret. Blåmuggost (upasteurisert) og rått kjøtt/fisk er heller ikke farlig i seg selv, men sjansen for at det er bakterier i det (som du ville blitt syk av uansett om du er gravid eller ikke), så for å være på den sikre siden er det best å steke/koke det. Mitt råd er: ta noen enkle forholdsregler (som ikke å spise rått eller upasteurisert), men spis normalt og sunt, og kos deg under svangerskapet! Når ungen kommer er det viktigere å passe på hva man spiser (visse ting kan gi ungen magevondt!) Lykke til... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå