Gå til innhold

Er det farlig å spise champignon, i lake, hermetisert


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det kan da umulig være farlig! Nesten ingenting er farlig å spise, det er bare at man med fordel kan være litt mer forsiktig med å spise mye av enkelte ting.

Slik har jeg forstått dette med "fy"-mat under graviditet:

Ingen "dør" av for eksempel å spise ørret over 1,5 kg selv om det skulle være tungmetaller i den, men spiser du det en gang i uken kan det jo til slutt påvirke fosteret. Blåmuggost (upasteurisert) og rått kjøtt/fisk er heller ikke farlig i seg selv, men sjansen for at det er bakterier i det (som du ville blitt syk av uansett om du er gravid eller ikke), så for å være på den sikre siden er det best å steke/koke det.

 

Mitt råd er: ta noen enkle forholdsregler (som ikke å spise rått eller upasteurisert), men spis normalt og sunt, og kos deg under svangerskapet! Når ungen kommer er det viktigere å passe på hva man spiser (visse ting kan gi ungen magevondt!)

 

Lykke til...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...